rockett
Válasz rockett kommentjére
2015. ápr. 14. 17:11

Még a blogokkal kapcsolatosan: A moderálás funkciónál jó lenne megoldani, hogy oldalt a moderált üzenet ne jelenleg meg a legutóbbi üzenetek között. Enélkül a moderálás csak félig-meddig működik.

Admin
Válasz rockett kommentjére
2015. ápr. 16. 12:45

Még a blogokkal kapcsolatosan: A moderálás funkciónál jó lenne megoldani, hogy oldalt a moderált üzenet ne jelenleg meg a legutóbbi üzenetek között. Enélkül a moderálás csak félig-meddig működik.

Javítva.

van Gerwen
Válasz Admin kommentjére
2015. jún. 9. 19:03

Nem lehetne valahogy megoldani, hogy több privátot lehessen tárolni? Így egyfolytában üríteni kell, és az enyészeté lesznek a jobbnál jobb üzenetek.

csiga19794
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. jún. 9. 19:33

Nem lehetne valahogy megoldani, hogy több privátot lehessen tárolni? Így egyfolytában üríteni kell, és az enyészeté lesznek a jobbnál jobb üzenetek.

Nem akarod kukába dobni a donk szerelmes leveleit??
Egyébként egyet értek!!

Mágika
Válasz naná hogy kommentjére
2015. jún. 16. 22:30

Eléggé korlátozva érzem magam amikor elküldök egy üzenetet, majd utána másvalakinek is szeretnék, de nem engedi, mert várjak 300 mp-et..:) hogy mit? :D és miért? Fórum hozzászólásnál is ugyanez, csak 30 mp... Szóval aki akar írni valakinek akkor percekig lesse, hogy mikor teheti ezt meg? :)
Akkor inkább benézek később...

SajtiEgon
2015. jún. 16. 22:53

Ez biztonsági megfontolásból van, nem tehetsz mást, mint tudomásul veszed és alkalmazkodsz hozzá.
Hsz-ek között egyébként csak 30 másodpercet kell várni.

Mágika
2015. jún. 16. 22:55

Igen azt javítottam is, azt tudtam, hogy az 30 mp. Köszi Egon!

Marcow
2016. nov. 1. 4:03

Ez valami finom trójailink, vagy mi a tosz?
Erre eltűnt a link...

RegGeri
Válasz Marcow kommentjére
2016. nov. 1. 10:08

1-2 hete előjött egy bug a PA webes felületén. A 'Válaszol idézettel' funkció használatakor nem lehet Space karaktert beírni. Chrome 54.0 verzióval tapasztaltam, más is jelezte itt a fórumon. (IE 11.0-val nem jön elő a hiba.)

banoster
Válasz RegGeri kommentjére
2016. nov. 1. 10:18

1-2 hete előjött egy bug a PA webes felületén. A 'Válaszol idézettel' funkció használatakor nem lehet Space karaktert beírni. Chrome 54.0 verzióval tapasztaltam, más is jelezte itt a fórumon. (IE 11.0-val nem jön elő a hiba.)

Igen, én is tapasztaltam, holnap utánanézünk. Köszi, hogy szóltál és az infókat is!

Élő ügyfélszolgálat