Admin
Válasz naná hogy kommentjére
2019. okt. 18. 10:14

A főoldali fenti menüsorba beraktunk egy "HUD" menüpontot (piros színnel látható jelenleg). Erre kattintva azonnal elérhető az összefoglaló táblázat arról, hogy melyik teremben/hálózatban lehet segédszoftvereket használni.

Amennyiben van még javaslat hasonló gyors elérésű információra, jelezzétek!

pokeryorki
2019. okt. 21. 20:31

Vissza kellene fejleszteni a twitchet h legyenek rajta videók. Mi történt vele? Vagy csak nekem nincs?

pokeryorki
2019. okt. 21. 20:36

Na meg a főoldal alján a 18as figyelmeztető rizsában a “Játssz felelőséggel!” Mondatban egyel kevesebb s betű esett...

Aenima
2021. márc. 26. 17:16

Firefox - megjelenítési probléma

Sziasztok!

Az a probléma, h asztali pc-ről Firefox böngészőn nézve nem jelennek meg bizonyos dolgok a PA honlapján.
A főoldalon nem nyitja szét (nem jeleníti meg) az "aktuális fórumtémák", "piactér" és "offtopic" helyeket. Illetve pl. a hírek oldalon sem mutatja a cím mellett a kommentek számát jelző buborékot, vagy a hírbe lépve alul a hozzászólások rész sem található.

Ez kb. már egy hónapja ilyen. Ugyanakkor furcsa, h eddig nem jelezte senki. A legfrissebb firefox verziót használom (illetve a gépem is nem rég telepítettem újra), szóval nem tudom mi lehet a probléma. Mobilról nézve minden oké.

banoster
Válasz Aenima kommentjére
2021. márc. 26. 17:26

Sziasztok!

Az a probléma, h asztali pc-ről Firefox böngészőn nézve nem jelennek meg bizonyos dolgok a PA honlapján.
A főoldalon nem nyitja szét (nem jeleníti meg) az "aktuális fórumtémák", "piactér" és "offtopic" helyeket. Illetve pl. a hírek oldalon sem mutatja a cím mellett a kommentek számát jelző buborékot, vagy a hírbe lépve alul a hozzászólások rész sem található.

Ez kb. már egy hónapja ilyen. Ugyanakkor furcsa, h eddig nem jelezte senki. A legfrissebb firefox verziót használom (illetve a gépem is nem rég telepítettem újra), szóval nem tudom mi lehet a probléma. Mobilról nézve minden oké.

Megnéztem firefoxból most, és nálam teljesen oké. De köszi, hogy jelezted, továbbítom, és megvizsgáljuk. Ha esetleg más is tapasztalja ezt, szóljon.

Update: Használsz adblockot? Az okozhat ilyet.

Aenima
2021. márc. 26. 22:28

Nem használok adblockot. Igazából semilyen kiegészítőt/bővítményt sem.
Amikor elkezdte ezt csinálni, utána még egyik nap működött, másik nap nem és így tovább... Aztán kb. 1 hónapja már egyáltalán nem jó. (Régebbi firefox verzióval sem volt már jó.)

Ibiza
2021. márc. 30. 1:15

Ugyanez van nalam is.

szerk.: kivittem adblock plusbol akademiat, es megy megint normalisan...

bostef
2021. ápr. 2. 20:38

"mindig nézz a számok mögé - számolj utána annak, hogy vajon valóban annyi-e a várható visszatérítésed, amennyit állítanak (ezt nyugodtan tedd meg a mi esetünkben is - ha esetleg tévesen állítanánk valamit, jelezd nekünk mielőbb!)"

Ez a mostani cikketekben volt. Bestpokeren nem 8-12% a visszatérítésetek. Ha valaki termel 100 eurot, akkor 8 eurót, 8% kap. Viszont ha 249.99 eurot termel, azzal még ugyanazzal a sávban van, viszont csak 3,2% lesz. Feljebb ugyanez a logika érvényes.

"exkluzív rake chase
Fődíj: 8-20% gross rakeback"
Ez van amúgy írva, de sehogy se jó, mert a fődíj nem 8-20%, hanem ~20 % (nem mintha ezt valaki elérné)

Legelső hónapban, amikor itt játszottam nem figyeltem erre a kis trükkre, ha jól emlékszem 200 eurót buktam rajta (3 hónapja volt, szóval meg kéne néznem a 100%hoz) és kevesebb, mint 8% visszatérítést kaptam, ami nem a hirdetett szám. :)

Másrészről a múlt hónapban még termeltem volna nektem 1200 euro raket, de ezzel még nem értem volna el akövetkező lépcsőfokot, így inkább emiatt nem itt termeltem nektek a jutalékot az utolsó pár napban. Most ez kinek és miért jó?

Admin
Válasz bostef kommentjére
2021. ápr. 6. 11:14

"mindig nézz a számok mögé - számolj utána annak, hogy vajon valóban annyi-e a várható visszatérítésed, amennyit állítanak (ezt nyugodtan tedd meg a mi esetünkben is - ha esetleg tévesen állítanánk valamit, jelezd nekünk mielőbb!)"

Ez a mostani cikketekben volt. Bestpokeren nem 8-12% a visszatérítésetek. Ha valaki termel 100 eurot, akkor 8 eurót, 8% kap. Viszont ha 249.99 eurot termel, azzal még ugyanazzal a sávban van, viszont csak 3,2% lesz. Feljebb ugyanez a logika érvényes.

Köszönjük az észrevételedet. Teljesen igazad van, a chase-ek logikájából kifolyólag százalékos értékben a legmagasabb visszatérítést akkor tudod elérni, ha figyelsz arra, hogy éppen elérd a következő szintet. Amennyiben annál magasabb rake értéket termelsz, de még nem éred el a következő szintet, akkor a visszatérítésed százalékosan kifejezett mértéke alacsonyabb lesz. Ez évek óta így van nálunk is, minden más affiliate-nél is, sőt a termek központi chase promócióiban is.

Admin
2021. ápr. 6. 11:17

Szolgálati közlemény:

Az e-mail szerverünk sajnos vasárnap (április 4) óta nem működik stabilan. A bejövő e-mailek nagyobb részét pillanatnyilag nem látjuk. A hiba elhárításán dolgozunk, türelmetek kérjük.

Élő ügyfélszolgálat