trixilw
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. okt. 16. 19:31
Én szívesen vállalnám, birs320 -al rendet csinálnánk a fórumon :D
azért még möstert és maxikát vegyétek be a csapatba :)
redoubtable
Válasz Harvey kommentjére
2013. okt. 16. 19:35
Biztos jo vege lesz ennek?
nem.
Moderálni nem "haverságból" kell, hanem a fórumszabályzatot betartva. És ezt fórumtagok nem fogják tudni objektíven csinálni...
Látom magam előtt, hogy valaki odamondja pl Zsipálnak, és ő már skypeol is rá Dánra, hogy ezt moderálja ki. :D (csak a példa kedvéért szerepeltetek ti ketten...)
moderátort kell alkalmazni, havi bérért...
jak1
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 19:40
Aktív fórumozó szavazati jogommal élve, Tarzanra adom a voksomat!
kry
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 16. 19:41
Troll (Internet) - Wikipedia, the free encyclopedia
birs320 oneletrajza
rossz a forrás!
[h=1]Troll (Középfölde)
[
bevezető szerkesztése][/h]A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
A
J. R. R. Tolkien által alkotott fiktív
Középfölde-univerzumban a
trollok hatalmas, fányi méretű, óriási erejű, de gyenge értelmi képességekkel rendelkező, emberalkatú (humanoid) lények. Míg a
skandináv mitológia szerint a trollok különleges képességekkel rendelkező mágikus lények voltak, Tolkien műveiben gonosz, ostoba teremtmények. Nagyon műveletlenek, de ahhoz elég értelmesek, hogy nyelvet tudjanak beszélni. A
Gyűrűk Ura tanúsága szerint a trollokat
Morgoth, az első Sötét Úr teremtette a fapásztor
entek megcsúfolására.
én pl. skandináv troll vagyok! :D
mrtmarko
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 20:40
szerintem nincs szükség új moderátorokra, csak egyszerűen kevesebb (főleg indoklás nélküli) moderálásra
MrChaotic
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 16. 20:54
Troll (Internet) - Wikipedia, the free encyclopedia
birs320 oneletrajza
Egy dolgot igerhetek: Ha esetleg felkernek es elvallalnam az egyik moderatori szerepet mondjuk dec-tol,
akkor itt kø køvøn nem maradna.Semmilyen trollingnak nem lenne helye es indulna a diktatura!
Pont az ilyen kommentek miatt vagy totál alkalmatlan a moderátori szerepre.
GStealer
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 21:05
Miért, egy modnak nem lehet humorérzéke? Szakmai tudás sem feltétlen kellene, legalábbis a feszültségkeltő/személyeskedő hozzászólásokat úgy érzem anélkül is képes az ember felismerni. Olyan ember kell, aki gyakran van itt, tud objektíven ítélni és ha kell, akkor keménykezű. Ennyiről van szó.
danfiu
Válasz MrChaotic kommentjére
2013. okt. 16. 21:25
Pont az ilyen kommentek miatt vagy totál alkalmatlan a moderátori szerepre.
Koszi.Gstealer hsz-e nagyban tukrozi a velemenyemet.Nagyon fontos az hogy ha radbiznak valamit, akkor tudd azt 100%-os hatekonysaggal megcsinalni, de ettol meg lehet valaki humoros.