ha lehetne majd a moderálásért pontokat kapni, dyablo73-at ajánlanám!
Koszi.Gstealer hsz-e nagyban tukrozi a velemenyemet.Nagyon fontos az hogy ha radbiznak valamit, akkor tudd azt 100%-os hatekonysaggal megcsinalni, de ettol meg lehet valaki humoros.
Ebben az esetben smileyt szokás használni, máskülönben az ironikusnak, cinikusnak és humorosnak szánt kommentek némileg félreérthetőek lesznek...
Hangulatjel - Wikipédia
Ebben az esetben smileyt szokás használni, máskülönben az ironikusnak, cinikusnak és humorosnak szánt kommentek némileg félreérthetőek lesznek...
Hangulatjel - Wikipédia
Bocsi, de en egy hideg skandi vok:/
Nekem a blogot olvasva, 1 szó jutott eszembe. Polgárőrség. :D :D :D
Pedig ez nem is nehéz feladat. Nem kell ezt bonyolítani. Olyan tag-ra kell szavazni, aki képes az objektív döntésre, nem személyeskedik,nem minősíti a másikat, és képes a megfelelő kommunikációra. A hsz-eket kell visszanézni és az alapján választani.
Szerintem erre a legalkalmasabb Admin! Viccet félretéve, senki nem felel meg még ezen egyszerű kritériumoknak, csak ő.
Sajnálattal látom, hogy mindenkitanczol aka "inas" senkiben sem merült fel.
Koszi.Gstealer hsz-e nagyban tukrozi a velemenyemet.Nagyon fontos az hogy ha radbiznak valamit, akkor tudd azt 100%-os hatekonysaggal megcsinalni, de ettol meg lehet valaki humoros.
szerintem is humoros moderátor kell.
amúgy gondolkozok a dolgon, hogyan is kéne ezt, de elsőre nem gondolnám, hogy feltétlen olyan arcokra kéne bízni a dolgot, akik elemzésben aktívak inkább, mert abból venné el az időt ami nem biztos, hogy a szakmaiságot viszi előbbre.
Az is halál mindegy nyilván, hogy leendő modi mennyire tud pókerezni, sokkal fontosabb az, hogy milyen fórumot gondol ideális pókeres közösségnek, mert fórumszabályzat ide vagy oda, sok ítélet múlik majd a illető szubjektív megítélésén.
Egyébként több ember kinevezése tűnik reálisnak inkább, az senkitől sem várható el, hogy órákat töltsön ezzel, inkább "feljövök, fórumozok és ha látok valamit, törlöm ha olyan" alapon mehetne a dolog, nyilván én sem utasítanám vissza, ha tudnék moderálni, de nem akarnék vele sok gondot.