Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
S0nnyB1ack
Válasz GoodGame kommentjére
2013. aug. 8. 10:05

Szia S0nnyB1ack!

Az akadémiás linkek rendesen működnek. Pontosan melyik teremnél tapasztaltad a problémát?

Üdv,
GoodGame

Az összes Ipoker teremnél, Winner, bet365, Coral, Gala stb.

A link megjeleníti a honlapot, de mikor megkezdem a letöltést, akkor írja ki az üzenetet.

Update: vagyis letölti a setup file-t, de a telepítésnél írja a hibaüzenetet

GoodGame
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 8. 10:13

Az összes Ipoker teremnél, Winner, bet365, Coral, Gala stb.

A link megjeleníti a honlapot, de mikor megkezdem a letöltést, akkor írja ki az üzenetet.

Update: vagyis letölti a setup file-t, de a telepítésnél írja a hibaüzenetet

A linkek és a telepítés is működik nálunk. A Te gépeddel lehet a probléma. Megoldást jelenthet a problémára, ha egy másik gépről letöltöd a setup file-t átküldöd a saját gépedre és úgy próbálod meg telepíteni.

S0nnyB1ack
Válasz GoodGame kommentjére
2013. aug. 8. 10:23

A linkek és a telepítés is működik nálunk. A Te gépeddel lehet a probléma. Megoldást jelenthet a problémára, ha egy másik gépről letöltöd a setup file-t átküldöd a saját gépedre és úgy próbálod meg telepíteni.

Azt írja:
"Cannot connect to master download server. Either your internet connection is not functioning or the master download server is busy. Check your internet connection or try again in a few minutes. Sorry for the inconvenience."

Az internet kapcsolatom működik, a download server meg nem lehet túl busy ha nálatok működik a telepítés.

A setup file-t letölti nálam is. Miért lenne más ha egy másik gépen tölteném le és küldeném át?

Dj69k
Válasz bexi34 kommentjére
2013. aug. 8. 10:25

Próbáld meg esetleg a vírusirtót kikapcsolni amíg felpróbálod telepíteni. Hátha csak az blokkolja.

ilane
Válasz Dj69k kommentjére
2013. aug. 8. 10:31

Próbáld meg esetleg a vírusirtót kikapcsolni amíg felpróbálod telepíteni. Hátha csak az blokkolja.

Nálam a tűzfalat kellett kikapcsolni...

S0nnyB1ack
2013. aug. 8. 10:35

Kikapcsoltam a vírusirtót, de ugyanazt írja.

Maxxxika
2013. aug. 8. 10:59

kuki törlés?

S0nnyB1ack
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. aug. 8. 11:08

kuki törlés?

Alap, előtte is utána is kézmosással. De hogy jön ez ide?

Maxxxika
2013. aug. 8. 11:11

LOL.
Na most én nem tudom eldönteni, hogy szarkazmus-é vagy sem.
Ha az, akkor kérem a moderátort, hogy töröljön :D

Szóval cookie törlés?

How to delete cookies

ilane
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 8. 12:59

Kikapcsoltam a vírusirtót, de ugyanazt írja.

Tűzfal és virusirtó nem ugyanaz. Valami spec. porton akar kommunikálni szerintem. Próbáld teljesen kikapcsolni a Windows Firewall-t vagy ha más tűzfalad van akkor azt és inditsd is ujra a gépet. Próbáld esetleg adminként futtatni, Pokertracker installnál nekem az segitett, de a leirásod alapján ez egyértelmű tűzfal gondnak tűnik. Valami van nálad ami blokkol... nem használsz esetleg peerblock-ot vagy valamit?

Élő ügyfélszolgálat