S0nnyB1ack
Válasz GoodGame kommentjére
2013. aug. 8. 10:05
Szia S0nnyB1ack!
Az akadémiás linkek rendesen működnek. Pontosan melyik teremnél tapasztaltad a problémát?
Üdv,
GoodGame
Az összes Ipoker teremnél, Winner, bet365, Coral, Gala stb.
A link megjeleníti a honlapot, de mikor megkezdem a letöltést, akkor írja ki az üzenetet.
Update: vagyis letölti a setup file-t, de a telepítésnél írja a hibaüzenetet
GoodGame
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 8. 10:13
Az összes Ipoker teremnél, Winner, bet365, Coral, Gala stb.
A link megjeleníti a honlapot, de mikor megkezdem a letöltést, akkor írja ki az üzenetet.
Update: vagyis letölti a setup file-t, de a telepítésnél írja a hibaüzenetet
A linkek és a telepítés is működik nálunk. A Te gépeddel lehet a probléma. Megoldást jelenthet a problémára, ha egy másik gépről letöltöd a setup file-t átküldöd a saját gépedre és úgy próbálod meg telepíteni.
S0nnyB1ack
Válasz GoodGame kommentjére
2013. aug. 8. 10:23
A linkek és a telepítés is működik nálunk. A Te gépeddel lehet a probléma. Megoldást jelenthet a problémára, ha egy másik gépről letöltöd a setup file-t átküldöd a saját gépedre és úgy próbálod meg telepíteni.
Azt írja:
"Cannot connect to master download server. Either your internet connection is not functioning or the master download server is busy. Check your internet connection or try again in a few minutes. Sorry for the inconvenience."
Az internet kapcsolatom működik, a download server meg nem lehet túl busy ha nálatok működik a telepítés.
A setup file-t letölti nálam is. Miért lenne más ha egy másik gépen tölteném le és küldeném át?
Dj69k
Válasz bexi34 kommentjére
2013. aug. 8. 10:25
Próbáld meg esetleg a vírusirtót kikapcsolni amíg felpróbálod telepíteni. Hátha csak az blokkolja.
ilane
Válasz Dj69k kommentjére
2013. aug. 8. 10:31
Próbáld meg esetleg a vírusirtót kikapcsolni amíg felpróbálod telepíteni. Hátha csak az blokkolja.
Nálam a tűzfalat kellett kikapcsolni...
S0nnyB1ack
2013. aug. 8. 10:35
Kikapcsoltam a vírusirtót, de ugyanazt írja.
S0nnyB1ack
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. aug. 8. 11:08
kuki törlés?
Alap, előtte is utána is kézmosással. De hogy jön ez ide?
Maxxxika
2013. aug. 8. 11:11
LOL.
Na most én nem tudom eldönteni, hogy szarkazmus-é vagy sem.
Ha az, akkor kérem a moderátort, hogy töröljön :D
Szóval cookie törlés?
How to delete cookies
ilane
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 8. 12:59
Kikapcsoltam a vírusirtót, de ugyanazt írja.
Tűzfal és virusirtó nem ugyanaz. Valami spec. porton akar kommunikálni szerintem. Próbáld teljesen kikapcsolni a Windows Firewall-t vagy ha más tűzfalad van akkor azt és inditsd is ujra a gépet. Próbáld esetleg adminként futtatni, Pokertracker installnál nekem az segitett, de a leirásod alapján ez egyértelmű tűzfal gondnak tűnik. Valami van nálad ami blokkol... nem használsz esetleg peerblock-ot vagy valamit?