Hello,ma regeltem William Hillre,a PA apple tornán szeretnék indulni.Van rá esély,hogy menni fog?
A regisztrációm ellenőrzés alatt áll...
Hello admin. Valahogy automatikus bejelentkezessel(azaz nem leptem ki a sajat nickemrol,nem is kert jelszot semmit) beleptem 2 kulonbozo nickel is a forumra. Danfiu topikjaban irtam probakent mindkettorol. Nem tudom mi lehet a gond. Arra tudok gondolni hogy talan ceges gep, es ok is ennel a cegnel dolgozhatnak? Bar ketlem btw
Hello admin. Valahogy automatikus bejelentkezessel(azaz nem leptem ki a sajat nickemrol,nem is kert jelszot semmit) beleptem 2 kulonbozo nickel is a forumra. Danfiu topikjaban irtam probakent mindkettorol. Nem tudom mi lehet a gond. Arra tudok gondolni hogy talan ceges gep, es ok is ennel a cegnel dolgozhatnak? Bar ketlem btw
Hé ez meg h lehet?! Más ír kommentet az én acc.-ommal?!
Odyssey8
Köszönjük a visszajelzést. A regisztrációs/bejelentkezési rendszer átalakítása zajlik jelenleg, és úgy tűnik még nem tökéletes az új rendszer. Folyamatosan dolgozunk a megoldáson. Kérjük jelezzétek, ha bármi rendellenességet tapasztaltok.
ez pedig a céges gépem. eddig nem volt semmi gond. nem tudom mi lehet, ha kilépek erről a nickről, akkor sem tudok naggerivel bejelentkezni. Viszont ha ujra inditom az oldalt automatikusan erről, vagy kal-el nickel jelentkeztem be.
Azért irom nyilvánosan, hátha másnak is van ilyen problémája.
Üdv
naggeri
Akiknél kavarodás van a user névvel:
1. indítsátok újra a böngészőt
2. ha nem javul meg lépjetek ki, indítsátok újra a böngészőt és lépjetek be újra
Valamelyik megoldja a problémát?
Egyébként a vicc az, hogy ezzel a kal-el névvel nekem is belépett valahogy, miközben a sajátommal barangoltam Akadémián belül... Én csak egy gépről vagyok mindig
Odyssey8
Privátjait elolvastad legalább? :D
fő a biztonság
Miért nem tudok privát üzenetet küldeni? :D