El Huron
Válasz bexi34 kommentjére
2013. jún. 20. 9:56

Hello,ma regeltem William Hillre,a PA apple tornán szeretnék indulni.Van rá esély,hogy menni fog?
A regisztrációm ellenőrzés alatt áll...

naggeri
2013. júl. 29. 15:42

Hello admin. Valahogy automatikus bejelentkezessel(azaz nem leptem ki a sajat nickemrol,nem is kert jelszot semmit) beleptem 2 kulonbozo nickel is a forumra. Danfiu topikjaban irtam probakent mindkettorol. Nem tudom mi lehet a gond. Arra tudok gondolni hogy talan ceges gep, es ok is ennel a cegnel dolgozhatnak? Bar ketlem btw

Odyssey8
Válasz naggeri kommentjére
2013. júl. 29. 15:46

Hello admin. Valahogy automatikus bejelentkezessel(azaz nem leptem ki a sajat nickemrol,nem is kert jelszot semmit) beleptem 2 kulonbozo nickel is a forumra. Danfiu topikjaban irtam probakent mindkettorol. Nem tudom mi lehet a gond. Arra tudok gondolni hogy talan ceges gep, es ok is ennel a cegnel dolgozhatnak? Bar ketlem btw

ez pedig a céges gépem. eddig nem volt semmi gond. nem tudom mi lehet, ha kilépek erről a nickről, akkor sem tudok naggerivel bejelentkezni. Viszont ha ujra inditom az oldalt automatikusan erről, vagy kal-el nickel jelentkeztem be.
Azért irom nyilvánosan, hátha másnak is van ilyen problémája.
Üdv
naggeri

Odyssey8
2013. júl. 29. 15:53

Hé ez meg h lehet?! Más ír kommentet az én acc.-ommal?!

Odyssey8

Admin
Válasz Odyssey8 kommentjére
2013. júl. 29. 15:53

Köszönjük a visszajelzést. A regisztrációs/bejelentkezési rendszer átalakítása zajlik jelenleg, és úgy tűnik még nem tökéletes az új rendszer. Folyamatosan dolgozunk a megoldáson. Kérjük jelezzétek, ha bármi rendellenességet tapasztaltok.

naggeri
Válasz Odyssey8 kommentjére
2013. júl. 29. 15:55

ez pedig a céges gépem. eddig nem volt semmi gond. nem tudom mi lehet, ha kilépek erről a nickről, akkor sem tudok naggerivel bejelentkezni. Viszont ha ujra inditom az oldalt automatikusan erről, vagy kal-el nickel jelentkeztem be.
Azért irom nyilvánosan, hátha másnak is van ilyen problémája.
Üdv
naggeri

na most pedig ismét én vagyok naggeri nickről.
Szóval nem értem mi van, remélem más nickjével nem lépek be, meg más sem az enyémmel.
Tehát akkor ami történt:
1. megnyitottam a PA-t és automatikusan be voltam lépve kal-el nickel.
2. telóról naggerivel vagyok
3. ujból megnyitottam PA-t PC-ől, és Odyssey8-al lépett be
4. most meg PC-ről is saját nickel vagyok.

Admin
Válasz naggeri kommentjére
2013. júl. 29. 16:00

Akiknél kavarodás van a user névvel:

1. indítsátok újra a böngészőt
2. ha nem javul meg lépjetek ki, indítsátok újra a böngészőt és lépjetek be újra

Valamelyik megoldja a problémát?

Odyssey8

Egyébként a vicc az, hogy ezzel a kal-el névvel nekem is belépett valahogy, miközben a sajátommal barangoltam Akadémián belül... Én csak egy gépről vagyok mindig

Odyssey8

Maxxxika

Privátjait elolvastad legalább? :D
fő a biztonság

Dvidoff
2013. aug. 2. 22:37

Miért nem tudok privát üzenetet küldeni? :D

Élő ügyfélszolgálat