Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új blogfelület a Póker Akadémián

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2008. júl. 25. 11:04

Hogyaza #&>@¢!

megint elveszett egy blogbejegyzésem postoláskor úgy, hogy abszolut nem volt másik tab megnyitva.

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2008. júl. 25. 11:19

Hogyaza #&>@¢!

megint elveszett egy blogbejegyzésem postoláskor úgy, hogy abszolut nem volt másik tab megnyitva.

Tegnap velem is előfordult.. :) Persze én okosan wordpadben írtam :)

A programozónk a hibán jelenleg is gondolkozik, illetve több programozóval is beszél. De nehéz rátalálni. Session idő kizárva... Ha van ötleted, ide vele!

Polacheck
2008. júl. 25. 11:22

Tegnap velem is előfordult.. :) Persze én okosan wordpadben írtam :)

A programozónk a hibán jelenleg is gondolkozik, illetve több programozóval is beszél. De nehéz rátalálni. Session idő kizárva... Ha van ötleted, ide vele!

Csak áthidaló megoldást tudok: Legyen egy felugró ablak postolás előtt, amit le kell okézni, és legyen benne, hogy "másold ki te hülye, mert elveszhet" :D

Ebéd után újraírom majd...

Zoleee
2008. júl. 25. 12:08

Csak áthidaló megoldást tudok: Legyen egy felugró ablak postolás előtt, amit le kell okézni, és legyen benne, hogy "másold ki te hülye, mert elveszhet" :D

Ebéd után újraírom majd...

:D:D:D:D:D:D:D

Takii
2008. júl. 25. 13:29

Én azt vettem észre Firefox-ban, hogy mikor a "Mehet" gombra kattintok, akkor eltűnik a bejegyzés, viszont ha utána rákattintok az "ugrás az előző oldalra" gombra, aztán az "ugrás a következő oldalra" gombra, akkor megjelenik a bejegyzés. Mostanában mindig így csinálom, és így egyszer sem veszett el a bejegyzésem.

Polacheck
Válasz Takii kommentjére
2008. júl. 25. 13:36

Én azt vettem észre Firefox-ban, hogy mikor a "Mehet" gombra kattintok, akkor eltűnik a bejegyzés, viszont ha utána rákattintok az "ugrás az előző oldalra" gombra, aztán az "ugrás a következő oldalra" gombra, akkor megjelenik a bejegyzés. Mostanában mindig így csinálom, és így egyszer sem veszett el a bejegyzésem.

Kipróbálom legközelebb. Nekem a mostani taktikám ez, ha elveszik a bejegyzés:
1. Asztalra rácsap
2. Üvölt egyet
3. vadul nyomkodja a vissza gombot
4. újra megír

Eddig mindig bevált :D

Zoleee
Válasz Takii kommentjére
2008. júl. 25. 14:08

Ez hasznos infó lehet! Épp megyek a programozónkhoz, hátha segít ez neki a probléma megoldásában...
Thx

Takii
2008. júl. 25. 14:16

Kipróbálom legközelebb. Nekem a mostani taktikám ez, ha elveszik a bejegyzés:
1. Asztalra rácsap
2. Üvölt egyet
3. vadul nyomkodja a vissza gombot
4. újra megír

Eddig mindig bevált :D

:D :D Ezt én kétszer játszottam el. :D

Takii
2008. júl. 25. 14:17

Ez hasznos infó lehet! Épp megyek a programozónkhoz, hátha segít ez neki a probléma megoldásában...
Thx

Nincs mit Zoleee! Remélem, tudtam segíteni!

nafaw
Válasz Takii kommentjére
2008. júl. 25. 15:25

király ez a kis beszámoló

Élő ügyfélszolgálat