Hogyaza #&>@¢!
megint elveszett egy blogbejegyzésem postoláskor úgy, hogy abszolut nem volt másik tab megnyitva.
Hogyaza #&>@¢!
megint elveszett egy blogbejegyzésem postoláskor úgy, hogy abszolut nem volt másik tab megnyitva.
Tegnap velem is előfordult.. :) Persze én okosan wordpadben írtam :)
A programozónk a hibán jelenleg is gondolkozik, illetve több programozóval is beszél. De nehéz rátalálni. Session idő kizárva... Ha van ötleted, ide vele!
Csak áthidaló megoldást tudok: Legyen egy felugró ablak postolás előtt, amit le kell okézni, és legyen benne, hogy "másold ki te hülye, mert elveszhet" :D
Ebéd után újraírom majd...
Én azt vettem észre Firefox-ban, hogy mikor a "Mehet" gombra kattintok, akkor eltűnik a bejegyzés, viszont ha utána rákattintok az "ugrás az előző oldalra" gombra, aztán az "ugrás a következő oldalra" gombra, akkor megjelenik a bejegyzés. Mostanában mindig így csinálom, és így egyszer sem veszett el a bejegyzésem.
Én azt vettem észre Firefox-ban, hogy mikor a "Mehet" gombra kattintok, akkor eltűnik a bejegyzés, viszont ha utána rákattintok az "ugrás az előző oldalra" gombra, aztán az "ugrás a következő oldalra" gombra, akkor megjelenik a bejegyzés. Mostanában mindig így csinálom, és így egyszer sem veszett el a bejegyzésem.
Kipróbálom legközelebb. Nekem a mostani taktikám ez, ha elveszik a bejegyzés:
1. Asztalra rácsap
2. Üvölt egyet
3. vadul nyomkodja a vissza gombot
4. újra megír
Eddig mindig bevált :D
Ez hasznos infó lehet! Épp megyek a programozónkhoz, hátha segít ez neki a probléma megoldásában...
Thx
király ez a kis beszámoló