Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új blogfelület a Póker Akadémián

Admin
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. júl. 15. 22:55

Nem tudom, h ez a megfelelő hely vagy sem, de akkor kérném az admint, h törölje a 6.7.8.9.10. és 11. blogbejegyzést hátulról nézve :) "A póker egy k... szerencsejáték" és a "Beszámoló XX.XX" nevű postokat.

Megtörtént.

plusevHUN
Válasz Admin kommentjére
2008. júl. 15. 23:02

Megtörtént.

kösz szépen

Zoleee
Válasz Zoleee kommentjére
2008. júl. 17. 17:14

Javítva:

Saját blog kommentjeidnek sorrendje
Aposztróf használata blog címben

Favicon

Sokan szerettek volna favicont is, hogy kedvenceitek között gyorsabban rátaláljatok a Pókerakadémiára. Ma bevezettük ezt is :)

Aktuális fórumtémák bővítése:

Ennek a kéréseteknek is próbáltunk eleget tenni. A főoldalon található Aktuális fórumtémák linkre kattintva a 60 legfrissebb topicot tekinthetitek meg.

Póker Akadémia naptár:

A főoldalon eddig nem volt elérhető. A Póker Akadémia Naptárt most már a bal oldali menűpontok között is megtaláljátok.

Még javítás alatt:

Jelenleg a címkéken dolgozunk, elméletileg holnapra ez is meglesz....

Azt hogy miért veszik el egyeseknek a mentés gomb rányomása után a megszerkesztett szöveg igazi rejtély... Session idő kizárt mert azt 10 óra hosszúra állítottuk be :) Ki tudja lehet valaki bejegyzés írása közben, gyorsan kiugrik Bécsbe egyet játszani:)

IT userek! Ha van ötletetek mi lehet a hiba, ide vele. Bár meg kell vallanom én már nem találkozok ilyen hibával.... Persze lehet nem is az oldallal van baj, hanem valami egyedi beállításon múlik...

Reméljük sikerül ezt is megoldani...

RetroR
2008. júl. 23. 21:30

Vmiért nem tudom megézni pár felhaszáló blog bejegyzését...ráklikkelek és a bevezetőn kívül egy nagy fehérséget ad be:(

titcar
Válasz Admin kommentjére
2008. júl. 24. 2:19

a bloghoz való hozzászólásokat még mindig nem lehet szerkeszteni, sztem másoknak is lenne erre igényük :)

darklol
Válasz RetroR kommentjére
2008. júl. 24. 10:53

Vmiért nem tudom megézni pár felhaszáló blog bejegyzését...ráklikkelek és a bevezetőn kívül egy nagy fehérséget ad be:(

detto

Zoleee
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 24. 11:25

a bloghoz való hozzászólásokat még mindig nem lehet szerkeszteni, sztem másoknak is lenne erre igényük :)

Még mindig? Nem volt sosem tervbe véve, hogy ezt szerkeszthetővé tegyük.:rolleyes: Meglátom mit tehetek az ügy érdekében...

Zoleee
Válasz darklol kommentjére
2008. júl. 24. 11:31

detto

Ezek mind opcionális hibák. A programm ugye megvan írva, közbe a browsereket tovább fejlesztik és valami elállítódik. Ekkor előfordul, hogy valami nem látszódik. Nem tudom, hogyan lehet ezt kiküszöbölni, na meg nem is értek hozzá, de megpróbáljuk megoldani a problémát.

Ehhez viszont szükségem lenne némi infóra:
- mozilla verzió szám
- explorer verzió szám

Tegnap egy ismerősömnél voltam és ott a mozzilában a hét partijánál nem látszott a második lap.... csak pislogtam.

Nekem Firefox/2.0.0.16 alatt minden tökéletesen megy.....

Polacheck
2008. júl. 24. 11:34

Ezek mind opcionális hibák. A programm ugye megvan írva, közbe a browsereket tovább fejlesztik és valami elállítódik.

ccc, azért mutatok én neked olyan szájtot, ami sosem mászik el semmi alatt és minden browserrel remekül működik. Igaz, erre fel kellett vennünk egy full time programozót :)

A browserek egyébként visszafelé mindig kompatibilisek.

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2008. júl. 24. 11:44

ccc, azért mutatok én neked olyan szájtot, ami sosem mászik el semmi alatt és minden browserrel remekül működik. Igaz, erre fel kellett vennünk egy full time programozót :)

A browserek egyébként visszafelé mindig kompatibilisek.

Most beszétem a programozonkkal a problémáról. Szüksége lenne az adott blogbejegyzések url-jére hogy megtudja nézni, mi lehet a gond....

Szóval a browser verzió számok és url cimek kellenének...

Thx

A probléma az hogy jelenleg explorer 6 és 7 és mozilla 2 és 3 is van. Ami a régen tökéletesen működött az az újabb verzíóban nem biztos hogy fog... Ezeket a hibákat észre kell venni és egyenként kell orvosolni. Sajnos nem igazán a mi hibánk, ahogy Polachek írta, ehhez egy programozónak egész nap az oldalon kéne lógnia....

Élő ügyfélszolgálat