Vagy én siklottam el valami felett, vagy megint nem kicsinyíti le a képeket a motor a blogokban oldalméretűre (lásd utolsó bejegyzésem).
Vagy én siklottam el valami felett, vagy megint nem kicsinyíti le a képeket a motor a blogokban oldalméretűre (lásd utolsó bejegyzésem).
Formázás eltávolítása
Sokan különböző formátumokban írják meg a bejegyzéseiket és az utána becopyzott szöveg az átvett formátumban jelenik meg.
Hogy mindenki bejegyzése egyforma betűtípusban és méreteben jelenjen meg (mégis csak szebb ha az akadémián egy fontot használunk) létrehoztunk a blog szerkesztő felületén egy kis gombot.
Ez a "Betűméret" előtt található, legelső "Formázás eltávolítása" gomb.
Ha kijelöljük a becopyzott szöveget a "formázás eltávolítása" gombra kattintva ez a funkció, a szövegből kivesz minden fajta formázást és a megfelelő méretben és betűtípusban jeleníti meg a bejegyzést.
Megint sír... izé feedbacket adok :)
tageket nem tudok törölni semmiféleképpen. ráadásul egy adott taget többször is engedi hozzáadni adott bejegyzéshez a rendszer, tehát nincs duplikáció vizsgálat. Ezen felül a beépített képfeltöltő valami olyan gyatra minőségre méretezi/formázza/alakítja a képeket, hogy nem érdemes használni.
Megint sír... izé feedbacket adok :)
tageket nem tudok törölni semmiféleképpen. ráadásul egy adott taget többször is engedi hozzáadni adott bejegyzéshez a rendszer, tehát nincs duplikáció vizsgálat. Ezen felül a beépített képfeltöltő valami olyan gyatra minőségre méretezi/formázza/alakítja a képeket, hogy nem érdemes használni.
Nektek minden blog megjelenik rendesen? Most uzee blogjából csak a bevezetőt látom. A múlt héten is volt egy ilyen.
Nektek minden blog megjelenik rendesen? Most uzee blogjából csak a bevezetőt látom. A múlt héten is volt egy ilyen.
Szintúgy nálam is, Polachek blogja volt ilyen nálam, és még most sem látom....
Igen nálam is, a versenybeszámolós.
Javaslom, használjatok operát! Nekem még sosem volt ilyesmi gondom:)