Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új blogfelület a Póker Akadémián

Polacheck
Válasz nafaw kommentjére
2008. júl. 29. 18:16

Vagy én siklottam el valami felett, vagy megint nem kicsinyíti le a képeket a motor a blogokban oldalméretűre (lásd utolsó bejegyzésem).

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2008. júl. 29. 19:26

Vagy én siklottam el valami felett, vagy megint nem kicsinyíti le a képeket a motor a blogokban oldalméretűre (lásd utolsó bejegyzésem).

A programozónk veletlenül, rossz képfeltöltő programot rakott fel, mikor beiktatta a videó betűzési opciót. A napokban kijavítjuk..... Sorry

Jelenleg képet sem lehet feltölteni.... Szerintem holnapra meglesz

Zoleee
Válasz Zoleee kommentjére
2008. aug. 5. 16:29

Formázás eltávolítása

Sokan különböző formátumokban írják meg a bejegyzéseiket és az utána becopyzott szöveg az átvett formátumban jelenik meg.

Hogy mindenki bejegyzése egyforma betűtípusban és méreteben jelenjen meg (mégis csak szebb ha az akadémián egy fontot használunk) létrehoztunk a blog szerkesztő felületén egy kis gombot.

Ez a "Betűméret" előtt található, legelső "Formázás eltávolítása" gomb.

Ha kijelöljük a becopyzott szöveget a "formázás eltávolítása" gombra kattintva ez a funkció, a szövegből kivesz minden fajta formázást és a megfelelő méretben és betűtípusban jeleníti meg a bejegyzést.

Polacheck
2008. aug. 6. 9:16

Megint sír... izé feedbacket adok :)

tageket nem tudok törölni semmiféleképpen. ráadásul egy adott taget többször is engedi hozzáadni adott bejegyzéshez a rendszer, tehát nincs duplikáció vizsgálat. Ezen felül a beépített képfeltöltő valami olyan gyatra minőségre méretezi/formázza/alakítja a képeket, hogy nem érdemes használni.

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2008. aug. 6. 10:00

Megint sír... izé feedbacket adok :)

tageket nem tudok törölni semmiféleképpen. ráadásul egy adott taget többször is engedi hozzáadni adott bejegyzéshez a rendszer, tehát nincs duplikáció vizsgálat. Ezen felül a beépített képfeltöltő valami olyan gyatra minőségre méretezi/formázza/alakítja a képeket, hogy nem érdemes használni.

Ezek mar mind javítva vannak, csak pont akkora lett kész mikor a programozónk elment nyaralni. Mi nem mertük vállalni a kockázatot, hogy kirakjuk az újításokat élesbe, mert rengeteg van és ha valamelyikkel hiba lépne fel nincs ki megcsinálja a javításokat.... Ezért kérjük még kis türelmeteket (kb augusztus végéig)

Addig is vannak nagyon jó képméretező programok :)

buktar
2008. aug. 7. 13:37

Nektek minden blog megjelenik rendesen? Most uzee blogjából csak a bevezetőt látom. A múlt héten is volt egy ilyen.

kisrapi
Válasz buktar kommentjére
2008. aug. 7. 14:01

Nektek minden blog megjelenik rendesen? Most uzee blogjából csak a bevezetőt látom. A múlt héten is volt egy ilyen.

Szintúgy nálam is, Polachek blogja volt ilyen nálam, és még most sem látom....

buktar
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 7. 14:20

Szintúgy nálam is, Polachek blogja volt ilyen nálam, és még most sem látom....

Igen nálam is, a versenybeszámolós.

Zoleee
Válasz buktar kommentjére
2008. aug. 7. 16:21

Igen nálam is, a versenybeszámolós.

Nálam mozillában tökéletesen megy minden. Explorerben herbert blogjánál észleltem a hibát elöző héten. Azt javítottuk,,,

A programozónk most elutazott és ezt nem tudjuk megoldani. Sajnos ilyen hibák még továbbra is várhatók. Ahogy Polachek írta ehhez egy külön programozót kéne egész napos melóban alkalmazni....

Az én javaslatom használjatok mozillát!!!!!!!!! Nekem még a régi 2.0 -ás van azzal szinte semmi hibát nem észlelek....

Amíg visszatért a programozónk nem tudunk mit csinálni. Addig is összegyüjtöm a hibákat, hogy ha visszajön elárasszam a munkával :)

Slash
2008. aug. 7. 20:32

Javaslom, használjatok operát! Nekem még sosem volt ilyesmi gondom:)

Élő ügyfélszolgálat