Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új blogfelület a Póker Akadémián

zoltanh
Válasz Admin kommentjére
2009. jún. 22. 13:24

Ova-vissza átnéztem az egész blogot az ő Póker Fórum - Online Póker Stratégia - Póker Bónusz és Rakeback - Profil megtekintése: Knish blogját kutatva, de nem találtam a nyomára! Rossz a szemem vagy egyszerűen törölve lett a rendszerből?

Lev729
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jún. 22. 13:49

Ova-vissza átnéztem az egész blogot az ő Póker Fórum - Online Póker Stratégia - Póker Bónusz és Rakeback - Profil megtekintése: Knish blogját kutatva, de nem találtam a nyomára! Rossz a szemem vagy egyszerűen törölve lett a rendszerből?

Pokerakademia.com - Póker blogok / Knish / Üdv mindenkinek! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

zoltanh
Válasz Lev729 kommentjére
2009. jún. 22. 13:57
Lev729
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jún. 22. 14:12

Hanyadik oldalon volt ez? :D

Nem tudom, csak beírtam a keresőbe és kidobta a postjait. :)

Romsy
Válasz Lev729 kommentjére
2009. júl. 6. 10:27

Nem tudok hozzászólni weeeee7 blogján.

Polacheck
Válasz Romsy kommentjére
2009. júl. 6. 10:34

semelyik bloghoz nem lehet hozzászólni.

Admin
Válasz Polacheck kommentjére
2009. júl. 6. 10:46

semelyik bloghoz nem lehet hozzászólni.

Kis türelmeteket kérjük, a programozónk már dolgozik is a hiba felderítésén és elhárításán.

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 6. 10:50

Kis türelmeteket kérjük, a programozónk már dolgozik is a hiba felderítésén és elhárításán.

Zehy üzeni, hogy belogolni sem tud, tehát lehet, hogy megint tárhelypara :)

Cream
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 18. 12:27

kérdés

Valamiért nem tudok hozzászólni a blogokhoz. Beírom a mondókámat majd mehet és kidob a rendszer a főoldalra. Miért?

Pablopro19
Válasz Littlemage kommentjére
2009. júl. 19. 14:49

Valaki pár mondatban leírná, hogy ez az RSS miért jó, s mire lehet hasznosan használni?

köszi.

Az RSS"Rich Site Summary" arra való hogy ne keljen mindig megnézni az oldalt vagy, blogot mindössze annyi a jó benne hogy pl Windows Vista-nál ha fut oldalt az a kis sidebar, amin van RSS olvasó, ezt beállítod és pl miközben pókerezel vagy bár mit csinálsz ez folyamatosan mükődik és ha írtak egy új kommentet vagy van valami változás az ott szépen megjelenik oldalt vagy is ha írnak egy komit pl: Helló, péter akkor oldalt kiírja hogy News Post(vagy valami hasnló) és az üzenet Helló, Péter (Szerintem sok értelme nincs! Én sose veszem észre!)

Élő ügyfélszolgálat