jaa, én meg mintha azt olvastam volna, hogy azt kell, így már jó!
Valahogy be tudjátok állítani, hogy "uborka" ne szólhasson hozzá a bejegyzéseimhez?
Romsy, mi olyat nem tudunk beállítani, hogy valaki ne szólhasson hozzá egy adott bloghoz. Mindenesetre a saját blogodban lehetőséged van a kommenteket moderálni.
Természetesen, ha azt tapasztaljuk, hogy egy tag sorozatosan vét a kultúrált információcsere, véleménynyilvánítás szabályai ellen, akkor mindazonáltal módunkban áll őt bannolni. De szerencsére erre eddig még senki esetében se volt szükség.
IE használva mindenki blogját tudom olvasni kivéve ceewyl kolégáét.
Ez már nem az első alkalom, van erre megoldás :confused: tudom használjak másik böngészőt :p
IE használva mindenki blogját tudom olvasni kivéve ceewyl kolégáét.
Ez már nem az első alkalom, van erre megoldás :confused: tudom használjak másik böngészőt :p
Ennél a blognál tavalyi postok vannak, de a bejegyzés az a mai napon került ki!
Pokerakademia.com - Póker blogok / dodi89 / Május, június | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Ennél a blognál tavalyi postok vannak, de a bejegyzés az a mai napon került ki!
Pokerakademia.com - Póker blogok / dodi89 / Május, június | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Köszi, hogy jelezted a hibát.
A hiba oka az volt, hogy dodi89-nek tavaly is volt egy ugyanilyen című (Május, Június...) blogbejegyzése. Sajnos a háttérrendszer ezt nem kezeli tökéletesen, mert a főoldalon a címek szerint linkel/emel ki, megyegyező címek esetén pedig mindig a korábbi dátummal rendelkezőt veszi figyelembe.
A hibát ideiglenes úgy javítottuk, hogy a két egyező című bejegyzés elejére írtunk egy-egy évszámot.
2008 Május, június
2009 Május, Június…
Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy a jövőben minden személyeskedő blogbejegyzést, bloghozzászólást külön indoklás nélkül törölni fogunk.
Az oldal minden elemének elsődleges célja a játéktudás fejlesztése, illetve információk nyújtása, a személyeskedés ezt a célt nem viszi előrébb.
Nem tudok blogbejegyzést írni! Mindenféle hibaüzenet nélkül egyszerűen visszatér a kedőoldalra, amikor rányomok a Mehet gombra. Próbáltam Firefoxal is, azzal sem megy.