Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új blogfelület a Póker Akadémián

bravesoul
Válasz Pablopro19 kommentjére
2009. júl. 29. 3:41

1. Tilten vagyok :)

2. Légyszíves töröljétek ezt a kép levegőben lógó postot, fogalmam sincs miért nem jelent meg. Az elsőt meg se akart nyitni és módolni sem tudom , az másodikat pedig nekem nem nyitja meg.

thx.

Admin
Válasz bravesoul kommentjére
2009. júl. 29. 10:12

1. Tilten vagyok :)

2. Légyszíves töröljétek ezt a kép levegőben lógó postot, fogalmam sincs miért nem jelent meg. Az elsőt meg se akart nyitni és módolni sem tudom , az másodikat pedig nekem nem nyitja meg.

thx.

Sejtett magyarázat: valamilyen komolyabb szövegszerkesztőből copyztad be a blogfelületre. Miután elsőre nem jelent meg ugyanazon a címen próbáltad elmenteni mégegyszer. Valahol a Nirvanaában ez már létezett és ezért szerencsétlen végképp nem tudta értelmezni. Nevetséges de én azt csináltam, hogy kicopyztam worpadbe a bejegyzésed, majd onnan újra bemásoltam, adtam neki egy módósított címet és lám lám :)

Sajnáljuk, hogy még mindig előfordulnak ilyenek.

bravesoul
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 29. 11:38

Sejtett magyarázat: valamilyen komolyabb szövegszerkesztőből copyztad be a blogfelületre. Miután elsőre nem jelent meg ugyanazon a címen próbáltad elmenteni mégegyszer. Valahol a Nirvanaában ez már létezett és ezért szerencsétlen végképp nem tudta értelmezni. Nevetséges de én azt csináltam, hogy kicopyztam worpadbe a bejegyzésed, majd onnan újra bemásoltam, adtam neki egy módósított címet és lám lám :)

Sajnáljuk, hogy még mindig előfordulnak ilyenek.

Semmi gond, a lényeg h megoldódott, köszi!

Romsy
2009. júl. 29. 14:09

megjelent egy bejegyzés a blogomban tegnapi dátummal, azt majd töröljétek. vmi mozis akármi volt.

titcar
Válasz Romsy kommentjére
2009. júl. 29. 14:16

sztem az ilyen villogó avatarok elburjánzását addig állítsátok meg, amíg nem lesz karácsonyfa az egész oldalból.

Romsy
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 29. 14:27

sztem az ilyen villogó avatarok elburjánzását addig állítsátok meg, amíg nem lesz karácsonyfa az egész oldalból.

+1 :)

bravesoul
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 29. 14:28

részben egyetértek.

kisrapi
2009. júl. 29. 14:29

részben egyetértek.

Ban mind a kettőnek:)

Admin
Válasz Romsy kommentjére
2009. júl. 29. 15:09

megjelent egy bejegyzés a blogomban tegnapi dátummal, azt majd töröljétek. vmi mozis akármi volt.

Töröltük. Bonyorult lenne elmagyarázni, hogy hogyan is történhetett. A lényeg, hogy kb annyi az esélye mint kapni egy royalt.

Romsy
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 29. 15:16

okey, akkor ma is air-rel kell barreleznem, fél évig nincs royal xxd

Élő ügyfélszolgálat