1. Tilten vagyok :)
2. Légyszíves töröljétek ezt a kép levegőben lógó postot, fogalmam sincs miért nem jelent meg. Az elsőt meg se akart nyitni és módolni sem tudom , az másodikat pedig nekem nem nyitja meg.
thx.
1. Tilten vagyok :)
2. Légyszíves töröljétek ezt a kép levegőben lógó postot, fogalmam sincs miért nem jelent meg. Az elsőt meg se akart nyitni és módolni sem tudom , az másodikat pedig nekem nem nyitja meg.
thx.
Sejtett magyarázat: valamilyen komolyabb szövegszerkesztőből copyztad be a blogfelületre. Miután elsőre nem jelent meg ugyanazon a címen próbáltad elmenteni mégegyszer. Valahol a Nirvanaában ez már létezett és ezért szerencsétlen végképp nem tudta értelmezni. Nevetséges de én azt csináltam, hogy kicopyztam worpadbe a bejegyzésed, majd onnan újra bemásoltam, adtam neki egy módósított címet és lám lám :)
Sajnáljuk, hogy még mindig előfordulnak ilyenek.
megjelent egy bejegyzés a blogomban tegnapi dátummal, azt majd töröljétek. vmi mozis akármi volt.
sztem az ilyen villogó avatarok elburjánzását addig állítsátok meg, amíg nem lesz karácsonyfa az egész oldalból.
sztem az ilyen villogó avatarok elburjánzását addig állítsátok meg, amíg nem lesz karácsonyfa az egész oldalból.
részben egyetértek.
megjelent egy bejegyzés a blogomban tegnapi dátummal, azt majd töröljétek. vmi mozis akármi volt.
okey, akkor ma is air-rel kell barreleznem, fél évig nincs royal xxd