Érdemes lenne az oldal designjához igazítani a blogfelületet is. Gondolok itt a jobb hasábra és valami olvashatóbb/emészthetőbb középső hasábra a blogoldalakon. Annak ellenére, hogy a frissítés technikailag jól sikerült, a külcsíny azt kell, hogy mondjam, hogy "gány" lett.
Ez a legjobb összefoglaló: RSS... tessék? Tessék! - LOGOUT.hu Számtech Ã*rás
NA mostmárcsak arról homályosítson fel valaki, hogy az olvasottságnál lévő szám mit jelent pontosan???
Az rss feedet mozillában ajánlatos használni. Ott tökéletesen működik. Az explorer nem tud ilyet. Nézzd meg mondjuk az index rss feedjét explorerben. Ott is ugyanez a helyzet. Ezen nem tudunk változtatni...
NA mostmárcsak arról homályosítson fel valaki, hogy az olvasottságnál lévő szám mit jelent pontosan???
Minden egyes klikkelést számol... Tehát ha egy felhasználó ötször nézi meg azt ötnek veszi a rendszer. Tehát nem igazán azt írja mennyi egyedi olvasója volt a bejegyzésnek, hanem hogy mennyiszer kattintottak az adott blogbejegyzésre....
Nagyon jó lett!Főleg a desing,de pl nekem elég nehezen megy a kártyák beillesztése,mindig elugrik...Lehet béna vok :)
ui:A jó kis blog felület miatt,még többen költöznek majd át az akadémiára :)
Aha, de ezt akkor a blogfelület frissítése óta számolja a rendszer... Mert meglepne, ha mondjuk spiri blogját ennyire kevesen nézték volna, az én írásaimat meg ennyire sokan.
Nagyon jó lett!Főleg a desing,de pl nekem elég nehezen megy a kártyák beillesztése,mindig elugrik...Lehet béna vok :)
ui:A jó kis blog felület miatt,még többen költöznek majd át az akadémiára :)
ittvan 4 favicon :)
miért lettek ilyen kicsik? :S na mind1, csak nagyon ráértem :P