Már csak a usereket kell megtanítani arra, hogy mi is a lead pontosan és akkor talán nem születnek majd olyan bejegyzések, ahol a lead hosszabb mint maga a bejegyzés :)
Szép az új felület, egy negatívumot fedeztem fel, nagyon picik a betűk, amikor megnyitom valakinek a blogját a post teljes elolvasásához.
Szép az új felület, egy negatívumot fedeztem fel, nagyon picik a betűk, amikor megnyitom valakinek a blogját a post teljes elolvasásához.
Már csak a usereket kell megtanítani arra, hogy mi is a lead pontosan és akkor talán nem születnek majd olyan bejegyzések, ahol a lead hosszabb mint maga a bejegyzés :)
Biztosan nagyon szép és jó lett az új blogfelület, kár, hogy azóta egy blogot sem tudtam elolvasni... :( Ha rákattintok valamelyikre, csak nagy fehérség van, aztán még az oldal is meghal, legalább 15-20 perc, mire újra fel tudok jönni, addig " a lap nem megjeleníthető" :(
Gondolom, a hiba nálam van, ha mindenki más megtudja nézni. Van valakinek valami ötlete miért van ez? Köszi
más oldalak bejönnek? neted van ilyenkor?
más oldalak bejönnek? neted van ilyenkor?
Igen, minden más tökéletesen működik.
A blog felületen, ahol a friss blogok vannak két oszlopban felsorolva, legyen valamilyen elválasztás, mert nagyon egybefolyik az egész, az egyik rész alja és a másik teteje és nagyon kaotikus lesz ettől... Hol van ilyen olvasottság mérő egyébként?
Hol van ilyen olvasottság mérő egyébként?