Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Fejlesztési ötletek és visszajelzések (Rakerace.com)

Bumbanas
Válasz Dr. Kotász kommentjére
2010. márc. 1. 15:05

Mikor fog az oldal magyarul beszélni?

Admin
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. márc. 1. 15:16

Mikor fog az oldal magyarul beszélni?

Dolgozunk rajta, de jelenleg még nehéz lenne pontosan megmondani, hogy mikorra készül el.

joco11111
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. márc. 31. 23:21

Megtudná nekem valaki mondani hogy miért csökkent egyik napról a másikra a jóváirandó rakeback összegem 10 dollárral? (Full Tilt)

Admin
Válasz joco11111 kommentjére
2010. márc. 31. 23:37

Megtudná nekem valaki mondani hogy miért csökkent egyik napról a másikra a jóváirandó rakeback összegem 10 dollárral? (Full Tilt)

Kérlek lépj velünk kapcsolatba, hogy megmond milyen nicken játszol, és válaszolunk.

Zoleee
2010. ápr. 1. 0:34

Így látatlanba az lenne a tippen, hogy időközben kijátszottál valami bónuszt, vagy felhasználtál pontokat. A rakeback összege emiatt folyamatosan változhat, mivel az FTP ezeket levonja és úgymond a netto raketermelésed után kapod a rakebacket.

joco11111
Válasz Zoleee kommentjére
2010. ápr. 1. 8:41

Köszönöm a választ! Tényleg szabadítottam fel bónuszt! Úgy gondoltam hogy azt nem számolják bele!

Angyisz
2010. jún. 3. 14:00

biztonság

Sziasztok Adminok!
Nézegetem a rakerace.com-ot és látom, hogy sima http-vel mennek az adatok, benne a felhasználói névvel, jelszóval. Azzal nincs bajom, hogy a PokerAkademia-n így van, mert nem érdekel, hogy valaki belép a nevemben és ír valamit a fórumba. :) De ha ugyanaz az autentikáció van a rakerace felé is, ahol már pénzről van szó, szerintem ez nem elég.
Tervezitek, hogy növelitek a biztonságot? Vagy meg tudtok nyugtatni a felől, hogy ha valaki belép a rakerace accountommal, akkor nem szedheti majd el a rake-emet?

buktar
Válasz Angyisz kommentjére
2010. jún. 3. 14:07

Sziasztok Adminok!
Nézegetem a rakerace.com-ot és látom, hogy sima http-vel mennek az adatok, benne a felhasználói névvel, jelszóval. Azzal nincs bajom, hogy a PokerAkademia-n így van, mert nem érdekel, hogy valaki belép a nevemben és ír valamit a fórumba. :) De ha ugyanaz az autentikáció van a rakerace felé is, ahol már pénzről van szó, szerintem ez nem elég.
Tervezitek, hogy növelitek a biztonságot? Vagy meg tudtok nyugtatni a felől, hogy ha valaki belép a rakerace accountommal, akkor nem szedheti majd el a rake-emet?

Mármint a rakeback -re gondolsz?
Max. visszautalja a számládra.

buktar
Válasz Angyisz kommentjére
2010. jún. 3. 14:18

A rakebacket jelenleg közvetlenül a póker számládra fizetjük ki, így nem nagyon lehet gond. És természetesen bármikor közvetlenül kapcsolatba léphetsz velünk, ha bármi rendeleneset tapasztalnál.

Mármint visszautalhatom innen a póker számlámra.

Angyisz
Válasz buktar kommentjére
2010. jún. 3. 14:18

Ööö, persze, rakeback-re gondoltam. :)
Ja most láttam meg a leírásban - csak az ajánlásos rész engem nem érdekelt -, hogy a pókerszámlára megy vissza a pénz. De van itt olyan is, hogy "jövőben várhatóan más kifizetési lehetőségek is bevezetésre kerülnek" és ha az majd egy Moneybookers, vagy hasonló, akkor végképp fontos lenne a biztonság.
Csak mert egy website-on megcsinálni azt, hogy venni hozzá kb. 10-20 e Ft-ért egy tanúsítványt és azzal https fölé tenni nem nagy dolog és szerintem ma már fontos is lenne.
De bocs, ha túspilázom, csak kissé paranoiás vagyok. :)

Élő ügyfélszolgálat