betfair
Sziasztok.
Rajtatok kersztül regisztráltam még néhány napja a betfair terembe,/ Moltisanti 27 néven játszom/ s azt szeretném megtudni hogy sikerült e a novemberi rakeracre "beregisztrálnom", mert sajnos a legutolsó pontlistán amit közzétettetek nem találtam magam. Válaszotok előre köszöntem
Hello regisztráltam rajtatok keresztül a betfair termébe de nem tudom h sierült e bekössem magam, hogy tudjak indulni a rakeracen, légyszi nézze meg nekem valaki .Csak azért írok mert előfordult h valamiért nem tudtam magam bekötni az egyik promociótokra
Sziasztok.
Rajtatok kersztül regisztráltam még néhány napja a betfair terembe,/ Moltisanti 27 néven játszom/ s azt szeretném megtudni hogy sikerült e a novemberi rakeracre "beregisztrálnom", mert sajnos a legutolsó pontlistán amit közzétettetek nem találtam magam. Válaszotok előre köszöntem
Szeretném kicsit megsürgetni a regisztrációmat paradise pokerre,mivel szeretnék még beférni az ehavi race-be,jön a hétvége...gondolom hétvégén nem igazolnak vissza,utána meg már csak pár nap van a hónapból....
Mennyi időbe telik ez?
Szeretném kicsit megsürgetni a regisztrációmat paradise pokerre,mivel szeretnék még beférni az ehavi race-be,jön a hétvége...gondolom hétvégén nem igazolnak vissza,utána meg már csak pár nap van a hónapból....
Mennyi időbe telik ez?
Ó köszönöm ez gyors volt
Sziasztok!
A póker akadémia linkjén keresztül regisztráltam a bwin-re.
Rákérdeztem náluk, hogy minden rendben van-e a regisztárciómmal,
és erre azt válaszolták, hogy nincs hozzákötve az akadémiához.
Utána tudnátok nézni hogy mi lehet a probléma?
Usernevem: Angler56
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Előre is köszönöm
rajtatok keresztül regisztráltam a betfair poker terembe. tudjátok ellenőrizni, hogy minden rendben van?