Hey!
Az akademia600 kóddal regeltem a PKR-re, a bónuszt meg is kaptam rendben, a rakebackel kapcsolatban viszont lenne 1-2 kérdésem!
Tehát elvileg a PKR közvetlenül a számlára utalja az RBt minden hó 10.-ig.
Ezt befolyásolja az hogy a rakerace.com-os accountomnál a PKR RB "pending" állapotban van? Ha igen, hogy tudnám "aktiválni"? Hogy ha nem, tehát alapból jönni fog a rakeback, akkor kérdésem tekintsétek semmisnek. :)
A PKR amúgy nickem kriispirolls, ezt el is küldtem regisztráció után a kis mezőben a terembemutató oldalnál.
Előre is köszi a választ!
peace
Sziasztok!
Az Akadémián keresztül regeltem a Redstar Pokerre, kb egy hete, azóta nem kaptam semmi értesítést vagy megerősítést, A RakeRace accountom pedig pending-et mutat. VELMETINA a screen nevem a Redstaron.
Köszönöm!
UB
Üdv,
Nemrég regisztráltam, megtaláltam ezt a rakebackes oldalt, regisztráltam stb...
Viszont van pár dolog ami nem tiszta, addig oké, hogy a FD bonuszt meg a rakebacket egy kalap alá veszik, de mi van a pontokkal?
Teszem azt játszok fél évig, fél év alatt jön vissza mondjuk 500$ rakeback, a pontokat meg ugye csak gyűjtöm, hogy ne menjen a rakeback kárára.
Aztán fél év után elköltöm a pontjaim, egyszerre mindet, akkor a rakebackes számlám le megy minuszba, legalábbis én igy értelmeztem ezt az egésszet, na ha én most ezek után otthagyom azt a minusz összeget?
Ha utánna regisztrálok egy másik terembe akkor onnan elősször le kell dolgozni a minuszt, hogy kapjam a rakebacket?
Lehet kicsit értelmetlen ahogy fogalmazok, kicsit késő van már :D
Jaj amúgy kb 4-5 napja Pending az UB számla, remélem január közepéig aktiváljátok :)
Hali!
rakracen, hogy hogy nem tudom beállítani a pokertermemet ???
pokerstarson vagyok, bacardi2268 néven, segítsetek légyszi
helló!
Érdekelne hogyha mar egy létező pokertermet szeretnék ide bekötni lehetséges e ez. A full tillt poker ez a terem. (nem tudom jó helyre írom e még új vagyok)
Hello. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy minden rendben van-e a Full Tiltes regisztrációmmal? 5 napja reggeltem, apetyko a nickem. Köszi!
Két hete pending állapotú a PointPoker regem, légyszi kezdjetek vele valamit lassan! Most pont megláttam a legutóbbi témáknál ezt a topicot, úgyhogy mondom szólok, hátha csak elfelejtettétek vagy nemtom. Nick: Tir-X
Thx
hello
Nekem már kb 3.5 hónapja pending.Hát nem kapkodják el.
Betfair
Sziasztok.
Még PENDING vagyok BETFAIR-en, érdekelne, hogy így érintett vagyok-e a RACE-en. Előre is köszi a választ.
betfair
Hello regisztráltam rajtatok keresztül a betfair termébe de nem tudom h sierült e bekössem magam, hogy tudjak indulni a rakeracen, légyszi nézze meg nekem valaki .Csak azért írok mert előfordult h valamiért nem tudtam magam bekötni az egyik promociótokra