Interpokeren hol tudom nyomon követni, hogy mennyi rake-t termeltem a hónapban? Úgy tudom, havi 100 Euro Rake fölött jár csak a RakeBack.
Interpokeren hol tudom nyomon követni, hogy mennyi rake-t termeltem a hónapban? Úgy tudom, havi 100 Euro Rake fölött jár csak a RakeBack.
Köszönöm, már látom.
......
Partypoker
Regisztráltam a PartyPokerre Barbcsi felhasználónévvel, de sajnos az e-mail címembe, amit itt az akadémián megadtam nem tudok már belépni jelszóhiba miatt.
Tudnátok itt a fórumban válaszolni arra, hogy a regisztráció sikeres volt-e és rajtatok keresztül vagyok-e bekötve?
Barbi
Regisztráltam a PartyPokerre Barbcsi felhasználónévvel, de sajnos az e-mail címembe, amit itt az akadémián megadtam nem tudok már belépni jelszóhiba miatt.
Tudnátok itt a fórumban válaszolni arra, hogy a regisztráció sikeres volt-e és rajtatok keresztül vagyok-e bekötve?
Barbi
admin
Kedves Akadémia!
Január 29.én regisztráltam az akadémián keresztül a Paradisepoker oldalra, a leírt módon elküldtem a felhasználó nevem ( MRspade) és az azonosítószámomat is. De a mai napig is pending áll a racerace oldalamon a Paradisepoker mellett és a first depo bónuszomat sem látom a kliensben.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Kedves Akadémia!
Január 29.én regisztráltam az akadémián keresztül a Paradisepoker oldalra, a leírt módon elküldtem a felhasználó nevem ( MRspade) és az azonosítószámomat is. De a mai napig is pending áll a racerace oldalamon a Paradisepoker mellett és a first depo bónuszomat sem látom a kliensben.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia!
A rakerace.com-on jelenleg a Paradise Poker esetében ez a beküldési rendszer bugos, ezért megkérnénk, hogy a visszaigazolás kapcsán írj az infokukacpokerakademiapontcom címünkre. Itt 1-2 napon belül fogsz választ kapni.
sziasztok!
multhet csutortokon irtam a support e-mailetekre regisztracioval kapcsolatban, de egyelore nem kaptam valaszt, ugyhogy megkerdezem itt is:
regisztraltam a betfairre akademias linken keresztul (user: skafula), de egyelore pendingen van a rakerace statusz. ha valaszolnatok itt, vagy PM-ben, esetleg e-mailben, megnyugtatnatok! :)
elore is koszi,
skafula