Sziasztok,
Kb. egy napja regisztráltam magam a rakerace.com-ra; egy kis kihagyás után
januárban kezdtem ujra játszani, ezért nem tudtam ezeket a rakebackes változásokat... csak most vettem észre a fórumban hogy ilyenek vannak...
Kérdésem annyi, hogy emiatt lehet most nem fog rakebackem érkezni?
Kösz ha válaszoltok!
Üdv,
Szabi
Ok, ezt értem, de én pl. nem kaptam most rakebacket; lehet ezt már utólag meg sem tudom kapni? Azért ez igy nem teljesen korrekt, ugy gondolom...
Cake Poker rakeback
Nem akarom növelni a melót fölös kérdéssel, de muszáj megtudnom, hogy le van-e már rendezve a Cake Poker rakeback jogosultságom, különben addig nem játszom ott :P
Rakerace-n már okés, de ugye az akadémiás leírás alapján valahogy vissza is jeleztek. Az a baj, hogy nem tudom, most pörög már a rakeback, vagy csak ha küldtök valami mailt is.
(Cake Poker, screen name: TirX01)
Köszi
tisztelt Ügyfélszolgálat.
Érdekelne engem is , hogy pörög-e az FTP rakebackem , rakerace már rendben akadémián keresztül regisztráltam.
nickname : Pattuska
Rakerace support
Hello!
Rakerace supportra általában mennyit kell várni? Türelmetlen vagyok ha 2 napig nem kapok választ?
Köszi
tisztelt Ügyfélszolgálat.
Érdekelne engem is , hogy pörög-e az FTP rakebackem , rakerace már rendben akadémián keresztül regisztráltam.
nickname : Pattuska
Hello!
Rakerace supportra általában mennyit kell várni? Türelmetlen vagyok ha 2 napig nem kapok választ?
Köszi
Sziasztok!
A cake-en regeltem, érdeklődnék mikor jön az info h jó-e a rakebackes regem?
Sziasztok!
A cake-en regeltem, érdeklődnék mikor jön az info h jó-e a rakebackes regem?
Ide is beírom akkor, látom ez az idevágó topic
Múlt hét csütörtökön aktiváltam a rakerace.com oldalon a full tilt termet - idén csak márciusban játszottam először, és csak most vettem észre, hogy változott a rakeback utalás módja - még pending státuszban van a dolog. Kérdésem hogy előreláthatólag meddig tart ez a folyamat, illetve hogy egyáltalán meg fogom-e kapni az előző havi rakeback-et?
Dear Admin!
Még nincs összelinkelve legjobb tudomásom szerint (mert én nem látom) a Cake-es regisztrációm a rakerace.com-al. A nick nevem a felhasználonevem (Orang3J3ws99). Megnéznétek?
Más:
Van valamilyen cikk (mert én nem találtam) az akadémián a helyes bet size-ról? Amennyiben van belinkelnéd, amennyiben nincs van tipped, kitől kérhetnék tanácsot?
Regards,
O.