Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Póker terem azonosítók elküldése (Rakerace.com)

Zoleee
Válasz MUpowa kommentjére
2010. febr. 20. 2:04

Sziasztok,

Kb. egy napja regisztráltam magam a rakerace.com-ra; egy kis kihagyás után
januárban kezdtem ujra játszani, ezért nem tudtam ezeket a rakebackes változásokat... csak most vettem észre a fórumban hogy ilyenek vannak...
Kérdésem annyi, hogy emiatt lehet most nem fog rakebackem érkezni?
Kösz ha válaszoltok!

Üdv,
Szabi

Az FTP és az Ultimatebet rakebacket január eleje óta a rakerace accountra utalódik. Minden többi teremben, maga a terem utalja ki a játékosok számlájára a rakebacket.

MUpowa
Válasz Zoleee kommentjére
2010. febr. 21. 15:23

Ok, ezt értem, de én pl. nem kaptam most rakebacket; lehet ezt már utólag meg sem tudom kapni? Azért ez igy nem teljesen korrekt, ugy gondolom...

Tir-X
Válasz MUpowa kommentjére
2010. márc. 6. 21:28

Cake Poker rakeback

Nem akarom növelni a melót fölös kérdéssel, de muszáj megtudnom, hogy le van-e már rendezve a Cake Poker rakeback jogosultságom, különben addig nem játszom ott :P

Rakerace-n már okés, de ugye az akadémiás leírás alapján valahogy vissza is jeleztek. Az a baj, hogy nem tudom, most pörög már a rakeback, vagy csak ha küldtök valami mailt is.

(Cake Poker, screen name: TirX01)

Köszi

pattusk
Válasz Tir-X kommentjére
2010. márc. 15. 22:43

tisztelt Ügyfélszolgálat.

Érdekelne engem is , hogy pörög-e az FTP rakebackem , rakerace már rendben akadémián keresztül regisztráltam.

nickname : Pattuska

thefiqs
Válasz pattusk kommentjére
2010. ápr. 2. 8:25

Rakerace support

Hello!

Rakerace supportra általában mennyit kell várni? Türelmetlen vagyok ha 2 napig nem kapok választ?

Köszi

Admin
Válasz thefiqs kommentjére
2010. ápr. 2. 11:05

tisztelt Ügyfélszolgálat.

Érdekelne engem is , hogy pörög-e az FTP rakebackem , rakerace már rendben akadémián keresztül regisztráltam.

nickname : Pattuska

Az ilyen jellegű kérdéseket inkább emailben válaszolnánk meg. Jobb, ha ilyen ügyben emailben keresel meg bennünket.
Hello!

Rakerace supportra általában mennyit kell várni? Türelmetlen vagyok ha 2 napig nem kapok választ?

Köszi

Elnézést, ha még nem ment volna válasz. Mivel nem tudom ez alapján, hogy mire kérdeztél rá a supporton, ezért azt javaslom, hogy lép velünk kapcsolatba az online chat ügyfélszolgálaton, ami általában napközben elérhető, és jelenleg is aktív.

lanciafan
Válasz Admin kommentjére
2010. ápr. 14. 23:03

Sziasztok!
A cake-en regeltem, érdeklődnék mikor jön az info h jó-e a rakebackes regem?

Admin
Válasz lanciafan kommentjére
2010. ápr. 17. 16:23

Sziasztok!
A cake-en regeltem, érdeklődnék mikor jön az info h jó-e a rakebackes regem?

Szia!

Jogosult vagy a rakebackre. A rakerace.com oldalon a "My account" alatt részletesen nyomon is követheted az ezzel kapcsolatos statisztikáidat.

És elnézést kérünk, némi adminisztrációs hiba okozta a lassú visszaigazolást.

Üdv,
Admin

matteo85h
Válasz Admin kommentjére
2010. ápr. 20. 0:05

Ide is beírom akkor, látom ez az idevágó topic

Múlt hét csütörtökön aktiváltam a rakerace.com oldalon a full tilt termet - idén csak márciusban játszottam először, és csak most vettem észre, hogy változott a rakeback utalás módja - még pending státuszban van a dolog. Kérdésem hogy előreláthatólag meddig tart ez a folyamat, illetve hogy egyáltalán meg fogom-e kapni az előző havi rakeback-et?

Orang3J3ws99
Válasz matteo85h kommentjére
2010. máj. 12. 10:13

Dear Admin!

Még nincs összelinkelve legjobb tudomásom szerint (mert én nem látom) a Cake-es regisztrációm a rakerace.com-al. A nick nevem a felhasználonevem (Orang3J3ws99). Megnéznétek?

Más:

Van valamilyen cikk (mert én nem találtam) az akadémián a helyes bet size-ról? Amennyiben van belinkelnéd, amennyiben nincs van tipped, kitől kérhetnék tanácsot?

Regards,
O.

Élő ügyfélszolgálat