Miért is kéne feszíteni regek ellen? Mert ők nem fognak Q7s-del callolni, mint a rekreációs játékosok?
Ha valakinek van sharkscope-ja és van egy perce megnézné a grafikonomat kíváncsi vagyok, mert nem sok ilyet láttam még:S
Mind a kettőnél 10bb körül volt de lehet hogy nem látott még tőlük laza callt és ezért amit kétlek minden esetre érdekes:)
A tmtokvam nevezetű reggel is játszottam sokat.FT-n vagyunk ő a nagyvakom én sb vagyok 50-körül pusholtam rá nem mertem lazábban dobáltam is rá egy párat erre betolom A4s-el /nekem 12bb neki 11bb/ ő meg tart QTo-al ami 100-as pusra call gratulálok +ev beszarás és neki ugye 30-35% felett van a roia 20000játék után...kérdem én akkor most mi van??
A 180 regek 90%a egy ICM retard, olyat h valaki AKt dobjon FTn, kb szentségtörésnek számít :D
Utánanéztem, a nyeresége nagy része rebuyokból származik ott hoz 40%ot, ami nem rossz 8$-on pl. csak 13%-ot, ami egyáltalán nem kiemelkedő...
Még egy dolog láttam a lilbiget 2 regre 64s-el pusholni anténál korongról kérdezem én itt hogy lesz +ev az 50-es push mivel 2 regről beszélünk aki biztos lecallolja sb:25-30% bb:30-35% körül akkor miért rakja be 50-el???Nem fognak ilyen lazán callolni egy lilbignek?
Gondolom ti is feszítetek a push rangen ha 2 reg van mögöttetek nem:)
El is készült a video. Elöljáróban pár dolgot szeretnék leszögezni:
1, nagyon nem jellemző, hogy ilyen sok prémium lapot kapjak egy tornán úgy, hogy nem kell szidni a felmenőimet a mázlimért :)
2, a Camtasia néha nagyon okosan úgy gondolta, hogy feltétlen rá kell a felvétel egyes részeire zoomolnia alkalmasint, ezért elnézést kérek
3, a hangminőség olyan, amilyen, de a webcam mikrofonjától ez volt a maximum
4, nem az akadémiára töltöttem fel, mivel szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy az egész közösség lássa, pont elég ez a témaspecifikus topic
És végezetül a link:
http://pwnz.hu/public/seth/elemezni.wmv
Köszönöm előre is, aki megnézi és kommentálja.
Hány bb? Csak pont a lényeget hagytad ki :)
Én is rákérdeztem :)
Mindkettőnél 10bb körül.
std push
Akkor egy véleményen vagyunk :)
Nagyobb kérdés, hogy milyen stackek ellen jó? Én 7-12-re mondanám standardnek (read nélkül persze).