Megnéztem a videót. Időrendi sorrendben írom a véleményem...
Nagyon köszönöm a részletes elemzést. Mint mondottam volt (csak szépen magyarul) tervezek csinálni egy live 6 asztalos video-t is statokkal. Ott sokkal több tér nyílik majd a részletesebb elemzése (több határeset szituáció, shortstack-ként való játék stb.) és sokkal jobban meg lehet látni a hibáimat.
Az elkészítés ideje kérdéses, mivel mostanság bőven ellátnak melóval és annak nagyobb a prioja fő bevételi forrás lévén.
Jaja bocs tényleg:)/10bb:)/
Akkor lehet túl értékelem a regeket kicsit köszönöm ez hasznos válasz!:)
Akkor itt érdemes az optimális push azt mondjátok, kivétel ha van jegyzet róla hogy képes 30%-al callolni.
Például a slyders1 becallolt már nekem button 10bb-s pusra sb-ből 30%-al 10bb körül ami jó call és itt az 50-es push rangem -ev és sztem jó ez a call már csak azért is mert ha noteolnak téged akkor nem fognak olyan lazán pusholni rád ami sztem elég sok plussz zsetont jelent hosszú távon, de lehet rosszul gondolom:)
És ha mind a kettő 5-7bb körül van mit pusholnátok?
Akkor ezek szerint egy reg button pusra ti se calloltok 30%-al?
Miért nem ha +ev és tudod a ranget?
Lehet túl komplikálom amúgy mert nekem ez egy én tudom hogy ő tudja hogy én tudom szituáció:)
Sziasztok.
Nagyon jó ez a topik! Igaz főleg turbó stg ről szól de azért én is sok pozitív dolgot betudok iktatni a normál 4,50 180 fős stg stratégiámba.
El is készült a video. Elöljáróban pár dolgot szeretnék leszögezni:
1, nagyon nem jellemző, hogy ilyen sok prémium lapot kapjak egy tornán úgy, hogy nem kell szidni a felmenőimet a mázlimért :)
2, a Camtasia néha nagyon okosan úgy gondolta, hogy feltétlen rá kell a felvétel egyes részeire zoomolnia alkalmasint, ezért elnézést kérek
3, a hangminőség olyan, amilyen, de a webcam mikrofonjától ez volt a maximum
4, nem az akadémiára töltöttem fel, mivel szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy az egész közösség lássa, pont elég ez a témaspecifikus topic
És végezetül a link:
http://pwnz.hu/public/seth/elemezni.wmv
Köszönöm előre is, aki megnézi és kommentálja.
nekem csak egy tök fekete oldal jelenik meg....
Olvastam egy ilyet valahol hogy pár százalék feszítés a call rangeken pár százalékos roi növekedést hozhat hosszútávon mi a véleményetek erről?
ha netán nem chrome-mal böngészel akkor tedd azzal(legalábbis míg ezt lemented :D), kattintás után egyből tölti is :)
Olvastam egy ilyet valahol hogy pár százalék feszítés a call rangeken pár százalékos roi növekedést hozhat hosszútávon mi a véleményetek erről?