Az utolsó hozzászólás ma este ígérem, utánna alvás:)
Írtózatosan állok 12000 játék után és folyamatosan grafikonokat nézek ez lett a hobbym:)azért hogy megnyugtassam magam hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen:)
Mondogatnak olyanokat hogy aki 10000 játék után 0% roi körül van annak komoly gondok vannak a játékával na ezt nagyon nem írom alá/nem mondom hogy nem lehet benne igazság/.Én nem állok ilyan rosszul azért hál istennek de nem sokkal jobb.A lényeg találtam rengeteg 2000-3000 ezer játék alatt 10-15 ezer dollárokat nyerő arcokat és találtam olyat is hogy volt olyan 10000-es szériája hogy bőven 10% alatt volt a roija és őt shennek hívják aki köztudottan az egyik legjobb hanem a legjobb.De a legdúrvább az volt hogy asszem a crisco18 nevezetű arc akinek 30000 ezer alatt 20% a roija na neki az utolsó 10.000 játék 2%-os roi-val sikerült!!!
Elképesztő ez a játék úgyhogy aki most kezd bele legyen ezekkel tisztában...
DE AKKOR SE ADOM FEL!!!
Jó éjt!
Még egy dolog láttam a lilbiget 2 regre 64s-el pusholni anténál korongról kérdezem én itt hogy lesz +ev az 50-es push mivel 2 regről beszélünk aki biztos lecallolja sb:25-30% bb:30-35% körül akkor miért rakja be 50-el???Nem fognak ilyen lazán callolni egy lilbignek?
Gondolom ti is feszítetek a push rangen ha 2 reg van mögöttetek nem:)
már én is lassan azt fogok:@
hihetetlen egyszerűen ami itt megy.tegnap 10es setem gyorsulja 3 as set.majd ft-n chip2ből kiesek mer chip1 60k ból emel 1,6k vakon utg+1ből és insta callolja az AK-s pushomat ami 38k, A8 o-val persze flop 88x...kevéssel ezután bubblebe K-setemet csinálják szét 3-as Ai-be runner runner Royal flössel!!:Dmajd egy másik Ft sb vs bb 60k potért AJ-vel A10 ellen flop 101010.a többiről nem is beszélek mert csak sima 70 30meg 80 20...h lehet ezt bírni...
hihetetlen egyszerűen ami itt megy.tegnap 10es setem gyorsulja 3 as set.majd ft-n chip2ből kiesek mer chip1 60k ból emel 1,6k vakon utg+1ből és insta callolja az AK-s pushomat ami 38k, A8 o-val persze flop 88x...kevéssel ezután bubblebe K-setemet csinálják szét 3-as Ai-be runner runner Royal flössel!!:Dmajd egy másik Ft sb vs bb 60k potért AJ-vel A10 ellen flop 101010.a többiről nem is beszélek mert csak sima 70 30meg 80 20...h lehet ezt bírni...
Sikeres 450bi-es down után egy csemege:)
Mit csináltatok volna???
Igazából sztem ez sima push de mivel 2db 25bb-s stack ft előtt így nem tudom hogy helyes volt e a push de biztos nem dobom el:) ha 3betelem megadja akkor mi van, ha 3betelem berakja akkor dobom???/nem hiszem/
Nagyon kiváncsi vagyok:)
Még egy dolog láttam a lilbiget 2 regre 64s-el pusholni anténál korongról kérdezem én itt hogy lesz +ev az 50-es push mivel 2 regről beszélünk aki biztos lecallolja sb:25-30% bb:30-35% körül akkor miért rakja be 50-el???Nem fognak ilyen lazán callolni egy lilbignek?
Embrace yourselves, bad beats are coming...
Camzace a 60 asztala mellett örül szerintem, ha játszani tud :)
Van olyan reg, akire kb 100% is mehetne, mert egyszerűen nem alkalmazkodik, szóval nembiztos, hogy rossz a push.
A downswing arra tanít meg hogy mikor azt hiszed hogy behugyozol akkor már nem hiszed el hogy befoshatsz de ha igen akkor már biztos nem szarhatsz be de IGEN!!!:D
Én is így játszottam volna. Tőle a call szerintem rossz.
Attól függ milyen stackek vannak a regeknél.