Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

kispee
Válasz kispee kommentjére
2012. febr. 14. 3:03

Az utolsó hozzászólás ma este ígérem, utánna alvás:)
Írtózatosan állok 12000 játék után és folyamatosan grafikonokat nézek ez lett a hobbym:)azért hogy megnyugtassam magam hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen:)
Mondogatnak olyanokat hogy aki 10000 játék után 0% roi körül van annak komoly gondok vannak a játékával na ezt nagyon nem írom alá/nem mondom hogy nem lehet benne igazság/.Én nem állok ilyan rosszul azért hál istennek de nem sokkal jobb.A lényeg találtam rengeteg 2000-3000 ezer játék alatt 10-15 ezer dollárokat nyerő arcokat és találtam olyat is hogy volt olyan 10000-es szériája hogy bőven 10% alatt volt a roija és őt shennek hívják aki köztudottan az egyik legjobb hanem a legjobb.De a legdúrvább az volt hogy asszem a crisco18 nevezetű arc akinek 30000 ezer alatt 20% a roija na neki az utolsó 10.000 játék 2%-os roi-val sikerült!!!
Elképesztő ez a játék úgyhogy aki most kezd bele legyen ezekkel tisztában...
DE AKKOR SE ADOM FEL!!!
Jó éjt!

CantusPutnok
2012. febr. 14. 7:13

Még egy dolog láttam a lilbiget 2 regre 64s-el pusholni anténál korongról kérdezem én itt hogy lesz +ev az 50-es push mivel 2 regről beszélünk aki biztos lecallolja sb:25-30% bb:30-35% körül akkor miért rakja be 50-el???Nem fognak ilyen lazán callolni egy lilbignek?
Gondolom ti is feszítetek a push rangen ha 2 reg van mögöttetek nem:)

Lilbig és Camzace tesznek magasról az ICM-re, ők terrorizálnak... :)

Tomika880819
Válasz CantusPutnok kommentjére
2012. febr. 14. 8:56

már én is lassan azt fogok:@
hihetetlen egyszerűen ami itt megy.tegnap 10es setem gyorsulja 3 as set.majd ft-n chip2ből kiesek mer chip1 60k ból emel 1,6k vakon utg+1ből és insta callolja az AK-s pushomat ami 38k, A8 o-val persze flop 88x...kevéssel ezután bubblebe K-setemet csinálják szét 3-as Ai-be runner runner Royal flössel!!:Dmajd egy másik Ft sb vs bb 60k potért AJ-vel A10 ellen flop 101010.a többiről nem is beszélek mert csak sima 70 30meg 80 20...h lehet ezt bírni...

poker18g
Válasz Tomika880819 kommentjére
2012. febr. 14. 10:46

hihetetlen egyszerűen ami itt megy.tegnap 10es setem gyorsulja 3 as set.majd ft-n chip2ből kiesek mer chip1 60k ból emel 1,6k vakon utg+1ből és insta callolja az AK-s pushomat ami 38k, A8 o-val persze flop 88x...kevéssel ezután bubblebe K-setemet csinálják szét 3-as Ai-be runner runner Royal flössel!!:Dmajd egy másik Ft sb vs bb 60k potért AJ-vel A10 ellen flop 101010.a többiről nem is beszélek mert csak sima 70 30meg 80 20...h lehet ezt bírni...

Embrace yourselves, bad beats are coming...

Lilbig és Camzace tesznek magasról az ICM-re, ők terrorizálnak...

Camzace a 60 asztala mellett örül szerintem, ha játszani tud :)

Még egy dolog láttam a lilbiget 2 regre 64s-el pusholni anténál korongról kérdezem én itt hogy lesz +ev az 50-es push mivel 2 regről beszélünk aki biztos lecallolja sb:25-30% bb:30-35% körül akkor miért rakja be 50-el???Nem fognak ilyen lazán callolni egy lilbignek?

Van olyan reg, akire kb 100% is mehetne, mert egyszerűen nem alkalmazkodik, szóval nembiztos, hogy rossz a push.

BT86
2012. febr. 14. 12:13

Sikeres 450bi-es down után egy csemege:)
Mit csináltatok volna???
Igazából sztem ez sima push de mivel 2db 25bb-s stack ft előtt így nem tudom hogy helyes volt e a push de biztos nem dobom el:) ha 3betelem megadja akkor mi van, ha 3betelem berakja akkor dobom???/nem hiszem/
Nagyon kiváncsi vagyok:)

Én is így játszottam volna. Tőle a call szerintem rossz.

Attól függ milyen stackek vannak a regeknél.

szr
2012. febr. 14. 12:24

Miért is kéne feszíteni regek ellen? Mert ők nem fognak Q7s-del callolni, mint a rekreációs játékosok?

kispee
Válasz poker18g kommentjére
2012. febr. 14. 12:27

Embrace yourselves, bad beats are coming...

Camzace a 60 asztala mellett örül szerintem, ha játszani tud :)

Van olyan reg, akire kb 100% is mehetne, mert egyszerűen nem alkalmazkodik, szóval nembiztos, hogy rossz a push.

Én meg itt parázok a kis hibáimért lol.

A tmtokvam nevezetű reggel is játszottam sokat.FT-n vagyunk ő a nagyvakom én sb vagyok 50-körül pusholtam rá nem mertem lazábban dobáltam is rá egy párat erre betolom A4s-el /nekem 12bb neki 11bb/ ő meg tart QTo-al ami 100-as pusra call gratulálok +ev beszarás és neki ugye 30-35% felett van a roia 20000játék után...kérdem én akkor most mi van??
Ha valakinek van sharkscope-ja és van egy perce megnézné a grafikonomat kíváncsi vagyok, mert nem sok ilyet láttam még:S
7-16$ máj.28-tól mai napig 180sng kispeee
És már rendesen coachon gondolkodom mert ezt már nem hiszem el:S
Aki szánt rá egy percet annak köszönöm...:)

kispee
Válasz Tomika880819 kommentjére
2012. febr. 14. 12:34

Hasonló cipőben járok, de még vagyunk ezzel egy páran.Én is annyira kész voltam a rekord down swing után hogy kiírtam a facebookra hogy:

A downswing arra tanít meg hogy mikor azt hiszed hogy behugyozol akkor már nem hiszed el hogy befoshatsz de ha igen akkor már biztos nem szarhatsz be de IGEN!!!:D
De hát előre good luck!
Sok magyar van jó statokkal nem lesz itt gond!

Kispagat
2012. febr. 14. 12:40

A downswing arra tanít meg hogy mikor azt hiszed hogy behugyozol akkor már nem hiszed el hogy befoshatsz de ha igen akkor már biztos nem szarhatsz be de IGEN!!!:D

+1

És ahogy a régi viccben van, még a nyakadba is ömlik.

kispee
Válasz BT86 kommentjére
2012. febr. 14. 12:43

Én is így játszottam volna. Tőle a call szerintem rossz.

Attól függ milyen stackek vannak a regeknél.

Mind a kettőnél 10bb körül volt de lehet hogy nem látott még tőlük laza callt és ezért amit kétlek minden esetre érdekes:)

Élő ügyfélszolgálat