ha elindul 120 fővel az sng, akkor 20 perc után 100/200nál nem biztos, hogy beülnek már játszani az emberek, viszont ha 30 percig 75/150 akkor esélyes.
Senki nem mondta, hogy a 4,5 180SNG több mint 4 órát tart, alig bírtam ki.
Legalább ma 2-ből 1-t megnyertem.
Gondolom ezt a ROI-t hozni lehet más napon is :)
Senki nem mondta, hogy a 4,5 180SNG több mint 4 órát tart, alig bírtam ki.
Legalább ma 2-ből 1-t megnyertem.
Gondolom ezt a ROI-t hozni lehet más napon is :)
lol:)
lol:)
hát az utóbbi hetekben volt annyi h nem is emlékszem kivel mikor hol...szenvedek a tilt-től rendesen újabban de már érzem az up szagát:D
ui:hm1- et használok úgyh nem nagyon tudok segíteni
hát az utóbbi hetekben volt annyi h nem is emlékszem kivel mikor hol...szenvedek a tilt-től rendesen újabban de már érzem az up szagát:D
ui:hm1- et használok úgyh nem nagyon tudok segíteni
std:)
Ha csak az FT fizetne az növelné a játék szórását, awice javaslata pedig csökkenti. Ez egy nyomós érv lehet reg szemmel. Ettől függetlenül nem értem miért nem követi az FT logikáját a második asztal dijjazása, miért nincsenek benne lépcsők?
A vakszint javaslat keményebb dió, annak hatása (jó eséllyel) jelenősebben megváltoztatja az optimális stratégiát, azaz a játékot. A mostani 50-100tól 400-800ig tartó relatíve kicsi ICM hatással bíró, emiatt szinte azonos elgondolások alapján játszandó, hosszú push/fold fázis megrövidülne és kiegészülne egy más kerekterű resteal szakasszal. Bonyolodna a játék. Az egyes reg-eknek ez lehet jó vagy sem, kinek hogy. De valszeg a hobby játékosok jobban élveznék a dolgot (több post flop játék), ez pedig mindenképpen jót tenne szvsz.
szvsz amit én változtatnék az az ft vakstruktúrája mer néha már teljesen játszhatatlan és hát csak ez a legfontosabb része a játéknak