szvsz amit én változtatnék az az ft vakstruktúrája mer néha már teljesen játszhatatlan és hát csak ez a legfontosabb része a játéknak
szvsz amit én változtatnék az az ft vakstruktúrája mer néha már teljesen játszhatatlan és hát csak ez a legfontosabb része a játéknak
kicsit több teret lehetne adni a tudásodnak nem?nagyobb roit is tudnál hozni simán:)
kicsit több teret lehetne adni a tudásodnak nem?nagyobb roit is tudnál hozni simán:)
az icm hatás miatt egy csomó push hand,ami cEV szerint +os, az minuszos lesz, és ezekkel a rangekkel a regek elég nagy %-a nincs tisztában, ha deepebb lenne a vége, vagy lassabban emelkednének a vakok, akkor ez az előny elveszne azok számára, akik nagyjából tisztában vannak a helyes push/call rangekkel ft-n. Mivel legtöbbször regekkel tolja az ember az ft-ket, ezért szerintem a deepebb játék nem hozna akkora hasznot, mint ami most van, hiszen határeset lapokkal úgy sem stackelődnek postflop(ha van tér postflop játékra), tehát másik struktúra nem lenne +evsebb.
Az miért van, hogy ha MTT-t tolok normálisan csapja a kártyát, 180 man sng-n pedig telibe szivat már vagy 4 napja! Kiégek!!!
ITMben 17 főnél itt ez szerintetek standard, jó játék vagy kicsit túl aggró?
weaktight | Hand | TQo - No Limit Holdem Tournament
ITMben 17 főnél itt ez szerintetek standard, jó játék vagy kicsit túl aggró?
weaktight | Hand | TQo - No Limit Holdem Tournament
Nekem is húzós.Inkább poziból lopnám a vakokat +SSre tolom rá úgy is paráznak,nehogy kiessenek.30k már sima Ft .
nincs jó line ezek ellen a fishek ellen