Shaikon
Válasz habzsi kommentjére
2012. márc. 13. 23:28
nincs jó line ezek ellen a fishek ellen
Dehogy nincs ,csak ez pont most nem az.
habzsi
Válasz Shaikon kommentjére
2012. márc. 13. 23:30
Ezeken a 180föseken bármivel tolhatják,bárhonnan,jobb a lapot játszani.
Shaikon
2012. márc. 13. 23:36
Ezeken a 180föseken bármivel tolhatják,bárhonnan,jobb a lapot játszani.
Látom az a lényeg ,hogy több hozzászólásod legyen.Gondolom már bannoltak és most reggeltél újra és unatkozol.Láttam a többi topic hozzászólásodat is.
dodi89
Válasz dace90 kommentjére
2012. márc. 13. 23:36
ITMben 17 főnél itt ez szerintetek standard, jó játék vagy kicsit túl aggró?
weaktight | Hand | TQo - No Limit Holdem Tournament
Statokon nagyon sok minden múlik, azok ismerete nélkül lehetetlen megmondani szvsz. hogy jó játék vagy kicsit túl aggró.
Amúgy ha nagyon erőltetni akarod, akkor szerintem pl. a 99 jobban el fog gondolkozni a foldon ha emelsz mondjuk 9.6k-ig, mintha simán betolod:)
habzsi
Válasz dodi89 kommentjére
2012. márc. 13. 23:39
Nincs most kedvem regényeket irni,sok a gyenge megjátszás azt látom.De kérdezz valami komolyat.
habzsi
2012. márc. 13. 23:40
mi a baj amugy a hozzászolasaimmal?
dace90
Válasz dodi89 kommentjére
2012. márc. 14. 0:24
Statokon nagyon sok minden múlik, azok ismerete nélkül lehetetlen megmondani szvsz. hogy jó játék vagy kicsit túl aggró.
Amúgy ha nagyon erőltetni akarod, akkor szerintem pl. a 99 jobban el fog gondolkozni a foldon ha emelsz mondjuk 9.6k-ig, mintha simán betolod:)
18/14-et tolt asszem, szóval nem tűnt annyira feszesnek, így utólag én is felesleges agressziónak tartom, csak akkor jó szitunak tűnt, azt hittem simán viszem a 10k-s potot, másik két megadó dobása 100% volt és az emelő is viszonylag sokat gondolkozott. Köszi a tippet amúgy!
Taz
Válasz dace90 kommentjére
2012. márc. 14. 7:56
ITMben 17 főnél itt ez szerintetek standard, jó játék vagy kicsit túl aggró?
weaktight | Hand | TQo - No Limit Holdem Tournament
Nálam ez sima dobás, max statok fényében call, de semmi képpen sem sqeeze 1 emelés és 2 megadás után, mivel valakinél úgy is lesz erősebb lap, mint a Te QTo-d, pláne mivel le is vagy fedve egy nagyobb stack által és mint említették az FT előrhető simán ekkora stack-ből. Ez alól maximum akkor tennék kivételt, ha minden játékosnak a fold to 3bet és fold to sqeeze mutatója ~100%.
De lehetséges, hogy én játszok túlságosan tight-an...
Agra
Válasz Taz kommentjére
2012. márc. 14. 8:33
Nálam ez sima dobás, max statok fényében call, de semmi képpen sem sqeeze 1 emelés és 2 megadás után, mivel valakinél úgy is lesz erősebb lap, mint a Te QTo-d, pláne mivel le is vagy fedve egy nagyobb stack által és mint említették az FT előrhető simán ekkora stack-ből. Ez alól maximum akkor tennék kivételt, ha minden játékosnak a fold to 3bet és fold to sqeeze mutatója ~100%.
De lehetséges, hogy én játszok túlságosan tight-an...
+1 Én nem szállnék még partiba sem, fold!
Tomika880819
Válasz Taz kommentjére
2012. márc. 14. 8:40
statok fényében call????oop akarsz játszani q10 o val 4way 19 bb ből?szerintem gyorsan felejtsd el. sok esetben fogsz dobást kapni a pushra és kb 10k a dead money->a stacked fele!!!szvsz ha van statod a fold to 3betről az eredeti emelőnél szerintem jó játék.ha netán megad a call range ellen is van 30% od.ha meg nincs statod a 19 bb stackedből fölös az itm elején ilyennel vacilálni