Neked egy 180-as session 2-3 óra ? :) Lehet egyálltalán ilyet ? :d
Ja hát igen, azt elfelejtettem írni hogy hiába viszi fel az asztalszámot ha ugyanazt a tudást nem tudja hozni annyi asztalon:) Mindenkinek ki kell tapasztalni mi a legjobb. 2-3 óra játék az tényleg kevés, mondjuk ha valakinek nincs több ideje akkor nincs sok választás, de legalább 4-5 órára ki kéne tolni, én pl a 7-8 órás v hosszabb sessionoket szeretem, ilyenkor persze be kell készíteni kaját meg minden:D
Azt hozzátenném , mivel sok a full ring asztal , és nagyrészt preflop döntéseket kell hozni, ha megvan a magabiztos tudás, nem olyan nehéz feljebb tornászni az asztalszámot:)
És mikor éri meg a leginkább jáccani, délután- kora este, vagy inkább késő estétől hajnalig? igen sajna még nincs tuul sok időm, de ez nem sokáig lesz így :) mondjuk az a 7-8 óra nekem elég lehetetlennek tűnik még...:)
És mikor éri meg a leginkább jáccani, délután- kora este, vagy inkább késő estétől hajnalig? igen sajna még nincs tuul sok időm, de ez nem sokáig lesz így :) mondjuk az a 7-8 óra nekem elég lehetetlennek tűnik még...:)
Amennyi asztalon te játszol most, szinte bármikor játszhatsz, reggel is akár:) de egész kellemesen tudsz játszani pl déltől 3ig, kevés regularral:)
Kössz az infokat, és a segítséget! Sok sikert nektek! ;)
Full Tilten játszok 4.4 $-os rush on demand sng-kat. Milyen alap stratégiát ajánlanátok ehhez, mert én lassan már semmiben sem vagyok biztos. A héten 100 BI-t vesztettem és nem igazán értem mi történik. Azon kívül hogy mindennel kikapok, nem vagyok biztos, hogy jól állok hozzá ehhez a műfajhoz.
Mit csináltatok volna?
4.4 $ rush on demand 158 induló FT 7 játékos bb 1600, sb 800, ante 200
VSP_FI 56173 (19/14/0 72 hand)
nas19 65469
cht1 49235
Semas13 73452 (24/14/0 steal 60% 95 hand)
Vogon42 12787
Hero 26751
Rafaell33 32333 (8/6/2.4 129 hand)
utg limp-pel nyit, Ft bubble-ben, ill. előtte legalább 3-szor láttam limpelni, 2 fold
Semas13 mini raise, róla a statokon kívül más read nincs 1 fold
kis vakon ülök 77-tel kb 17 vakkal
Mi a helyes move, ill. mi itt a push all in range alja
Ma játszottam egy keveset és az utolsó tornáról való kiesés után végignéztem az FT-t. A végső győzelmet bezsebelő emberkének csak megszületni volt nehéz. Az FT kb. 25 handje alatt a következő lapokat kapott és ment is velük all-in valamilyen formában: AA, QQ, JJ, JJ, 99 (természetesen mindet meg is nyerte, annak rendje és módja szerint)
És még mondja valaki, hogy nehéz játék a poker...
Ma játszottam egy keveset és az utolsó tornáról való kiesés után végignéztem az FT-t. A végső győzelmet bezsebelő emberkének csak megszületni volt nehéz. Az FT kb. 25 handje alatt a következő lapokat kapott és ment is velük all-in valamilyen formában: AA, QQ, JJ, JJ, 99 (természetesen mindet meg is nyerte, annak rendje és módja szerint)
És még mondja valaki, hogy nehéz játék a poker...