weaktight | Hand | JAs - No Limit Holdem Tournament
Sziasztok Urak!
Adalék a kérdéses handről:
Regular speed
FT 3. handje
UTG: 178 hand alatt 14/11; 3bet:5; CBet:100; FoldtoCbet:50; Raise Cbet: 50
Tehát alapvetően kompetens játékosnak gondolnám, itt 40bb deepen mégis limpel preflop...
Leszögezném, hogy így utólag egyáltalán nem tetszik, ahogy a handet megjátszottam,
úgyhogy minden építő kritikát hálásan fogadok.
Elmondom mi volt a fejemben:
Preflop:
Bár AJs nem rossz lap, ha egy egyszerű limper elleni izolálásról van szó,
mégis 20bb deepen nem akartam volna itt túl aggrózni a helyzetet.
Buttonról viszont jól játszható ha használható a flop, és könnyen meg is tudok válni tőle.
Flop:
Egyik szemem sír, a másik üveg.
Örülünk a J-nek, de utg betjének már annyira nem. Mivel nem akarok egy slow play-elt monsterbe futni,
ezért nem emelek vissza, így legalább azt is látom hogy bb nem tervez-e c/r-t.
Hogy mi lehet utg-nél? passz...szerintetek?
Turn:
bár a 4 nem tűnik veszélyesnek (A5, 56, és a random két párok csak nincsenek a range-ben egy ilyen playernél), azért döntöttem a dobás mellett, mert riveren már committed lennék,
és túlságosan magabiztos, ahhoz képest, hogy utg limp volt...
Vélemény?
Az talán nem is baj, h nem izoláltál, de így, h csak megadtál a floppon TPTK-el semmilyen infot nem tudtál meg az ellenfélről. Floppon raise/fold-ot játszanék a helyedben. Pre izolálás is jó játék, de a call szerintem teljesen rendben van.
Az talán nem is baj, h nem izoláltál, de így, h csak megadtál a floppon TPTK-el semmilyen infot nem tudtál meg az ellenfélről. Floppon raise/fold-ot játszanék a helyedben. Pre izolálás is jó játék, de a call szerintem teljesen rendben van.
Egyszer rászűrtem ezekre a handekre, amikor utg csak limpel, kompetens játékosoktól ez gyakran KK-AA-t jelent. Preflop call, flop sírva fold.
Nem izoláltál így kevés az infód róla, nem biztos, hogy itt jó volt a dobás, viszont ha izoláltál volna sokkal biztosabb lehetnél benne.
Az talán nem is baj, h nem izoláltál, de így, h csak megadtál a floppon TPTK-el semmilyen infot nem tudtál meg az ellenfélről. Floppon raise/fold-ot játszanék a helyedben.
Részemről itt tudatos volt az hogy nem izoláltam. Véleményem szerint 20bb nagyon karcsú itt egy izolálás + c-bet kombóra.
Pl: tegyük fel, hogy 2800-ig izolálok, nyilván adni fogja (ha csak vissza nem emel, és akkor csak annyit buktam). Ha senki más nem jön, akkor a pot 8600, (ha bele nem donkol, akkor) minimum c-bet kb. 3200, ha adja akkor a pot 15000, marad nálam 17000...Nem érzem kényelmes szitunak AJs-el...:(
Rossz az okfejtésem?
Hi
Kb fél éve nem játszottam 4,5$-os 180-ast, most fellőttem 4db-t, mindössze 67 perc alatt. Ez azt jelenti,hogy egy óra alatt 3 indult 17-18 között. Ez most csak a holnapi ünnepély miatt ilyen karcsú, vagy már ez a normális? Régebben mintha gyakrabban indultak volna.
Üdv! Valaki tudna nekem oktatóvideókat lehetőleg magyart ebben a témában ?? Esetleg valaki egy live szessön videót nem tolna fel ?? :D Valahogy az egyasztalos 9 fősök nem elég jók nekem. Kicsiben akarom kezdeni fél dolláron perpill erre van BR om ... aztán remélem hamarosan lépkedek felfelé. Olvasmányokat videókat bármit ami hasznos lehet várok.