Kicsit offtopic jellegű a kérdés, és nem szeretném elbulvárosítani a topikot, de mivel januárnak lassan vége, ezért felteszem:
Szeretne-e valaki valamilyen sidebetet/challenge-et/bármi hasonlót tervezni februárra? Ha igen, osszátok meg, aztán meglátjuk.
Szeretne-e valaki valamilyen sidebetet/challenge-et/bármi hasonlót tervezni februárra? Ha igen, osszátok meg, aztán meglátjuk.
Ha már így rákérdeztél: én 6k db-ot akarok játszani és legalább 6k dollárt szeretnék nyerni.
Milyen abi-nal gondolod?
Figyelme véve, hogy az utolsó 30 napban 3984 játékot toltál le több, mint 7k$ profittal nem tudom, hogy mennyien fognak majd ellened fogadni :)
Most kivettem egy nagy részét a br-nek, szóval most 2,5-öset és 8-asat fogok nyomni (4-4,5$ abi) egy néhány napig (vagy kitudja meddig), de a hónap közepe felé már szeretném nyomni a 3r-t és a 15-öst is. Valószínűleg 7-9 között lesz az abi februárban.
Nem szeretném bekorlátozni az abi-t, viszont jó odds-ot adok: 1:1. Max. 500$-t tennék fel.
Figyelme véve, hogy az utolsó 30 napban 3984 játékot toltál le több, mint 7k$ profittal nem tudom, hogy mennyien fognak majd ellened fogadni :)
Fogunk találkozni párszor... :) Fogadni még nem tudom, merjek-e, azt még majd eldöntöm.
Nekem munka mellett kisebb terveim vannak: 2,5k játék minimum a hónapban, és minimum 2.5k profit, kb. 8$-os ABI mellett.
hát szerintem elég lehetetlen az a 6k per hó, 7k winningsel meg főleg...amikor legjobbak camzace meg lilbig tolnak le 4000-4500at de azt is már robot üzemódban 40 asztalon.30 napon át minden nap 200 sng...majdnem h lehetetlen.de ha megcsinálod akkor minden elismerésem
uhh, 6k egy hónapban az kemény...marha kemény. Minimum profithoz ragaszkodsz?