Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

CantusPutnok
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 27. 7:45

Kicsit offtopic jellegű a kérdés, és nem szeretném elbulvárosítani a topikot, de mivel januárnak lassan vége, ezért felteszem:

Szeretne-e valaki valamilyen sidebetet/challenge-et/bármi hasonlót tervezni februárra? Ha igen, osszátok meg, aztán meglátjuk.

ngergo
Válasz CantusPutnok kommentjére
2012. jan. 27. 7:50

Szeretne-e valaki valamilyen sidebetet/challenge-et/bármi hasonlót tervezni februárra? Ha igen, osszátok meg, aztán meglátjuk.

Ha már így rákérdeztél: én 6k db-ot akarok játszani és legalább 6k dollárt szeretnék nyerni.

Csoszogi33
Válasz ngergo kommentjére
2012. jan. 27. 8:28

Ha már így rákérdeztél: én 6k db-ot akarok játszani és legalább 6k dollárt szeretnék nyerni.

Milyen abi-nal gondolod?

ngergo
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2012. jan. 27. 9:15

Milyen abi-nal gondolod?

Most kivettem egy nagy részét a br-nek, szóval most 2,5-öset és 8-asat fogok nyomni (4-4,5$ abi) egy néhány napig (vagy kitudja meddig), de a hónap közepe felé már szeretném nyomni a 3r-t és a 15-öst is. Valószínűleg 7-9 között lesz az abi februárban.

Nem szeretném bekorlátozni az abi-t, viszont jó odds-ot adok: 1:1. Max. 500$-t tennék fel.

Taz
2012. jan. 27. 9:27

Figyelme véve, hogy az utolsó 30 napban 3984 játékot toltál le több, mint 7k$ profittal nem tudom, hogy mennyien fognak majd ellened fogadni :)

CantusPutnok
2012. jan. 27. 9:37

Most kivettem egy nagy részét a br-nek, szóval most 2,5-öset és 8-asat fogok nyomni (4-4,5$ abi) egy néhány napig (vagy kitudja meddig), de a hónap közepe felé már szeretném nyomni a 3r-t és a 15-öst is. Valószínűleg 7-9 között lesz az abi februárban.

Nem szeretném bekorlátozni az abi-t, viszont jó odds-ot adok: 1:1. Max. 500$-t tennék fel.

Fogunk találkozni párszor... :) Fogadni még nem tudom, merjek-e, azt még majd eldöntöm.

Nekem munka mellett kisebb terveim vannak: 2,5k játék minimum a hónapban, és minimum 2.5k profit, kb. 8$-os ABI mellett.

ngergo
Válasz Taz kommentjére
2012. jan. 27. 9:58

Figyelme véve, hogy az utolsó 30 napban 3984 játékot toltál le több, mint 7k$ profittal nem tudom, hogy mennyien fognak majd ellened fogadni :)

Az elmúlt harminc napban megtámogatott Fortuna istennő. (akarhat tőlem valamit? :D) Például a tableninja véletlenül benevezett januárban 3 db 35$-os 180 fős sng-re, amikből az egyikben 5. lettem, az egyiket pedig megnyertem. :D

A 6k db egyébként elég nagy kihívás nekem, januárra is ennyit terveztem. Ha senki sem fogad ellenem, akkor márciusra kitalálok valami jobbat.

ngergo
Válasz CantusPutnok kommentjére
2012. jan. 27. 9:59

Fogunk találkozni párszor... :) Fogadni még nem tudom, merjek-e, azt még majd eldöntöm.

Nekem munka mellett kisebb terveim vannak: 2,5k játék minimum a hónapban, és minimum 2.5k profit, kb. 8$-os ABI mellett.

Jaja, szoktalak látni. Munka mellett elég kemény a 2,5k db. Hány asztalon tolod?

Tomika880819
2012. jan. 27. 10:28

hát szerintem elég lehetetlen az a 6k per hó, 7k winningsel meg főleg...amikor legjobbak camzace meg lilbig tolnak le 4000-4500at de azt is már robot üzemódban 40 asztalon.30 napon át minden nap 200 sng...majdnem h lehetetlen.de ha megcsinálod akkor minden elismerésem

Cernunnos
2012. jan. 27. 10:36

uhh, 6k egy hónapban az kemény...marha kemény. Minimum profithoz ragaszkodsz?

Élő ügyfélszolgálat