ngergo
Válasz ngergo kommentjére
2012. jan. 27. 14:47
A rebuy-os versenyeket hogyan kéne könyvelni? Azt nem nagyon lehet elvárni senkitől, hogy nézzen át több ezer hh-t. Az úgy jó, hogy a sharkscope adatokat elfogadjuk?
Cernunnos
2012. jan. 27. 14:50
Profit nélkül könnyű lenne robotolni, csak értelmetlen.
jah, jogos, azért kérdezem mert februárban 98% h csak 2.5-eseket tolok, ugye az profitban meg elég nagy handicap lenne :D (ez hülye egy kérdés volt tényleg haha)
Csak 6k profit a cél, talán 2,5-ön is hozható lenne. Szerintem 1500-as heteket tudnék hozni, csak rá kell hangolnom magam, mert eléggé monotonná válik egy idő után. LBK egész évben hozza a havi 4-4,5k db-ot havonta, én csak egyetlen hónapban akarok 6k-t.
2+2-n 1 hónapban 5k profitra 2.5-en gondolkozás nélkül adnak 1:3-hoz, sokan nekifutottak már, senkinek nem sikerült (tudtommal)
ezt most találtam
Official double person prop bet: Both 8,000 $2.50 180s in one month and $4000 in profit - Page 2 - Poker Beats Brags and Variance
8k játék 4k profit 2.50-en, márciusban, és egyszerre 2 embernek kell elérnie, érdekes bet.
Krono
2012. jan. 27. 14:58
A rebuy-os versenyeket hogyan kéne könyvelni? Azt nem nagyon lehet elvárni senkitől, hogy nézzen át több ezer hh-t. Az úgy jó, hogy a sharkscope adatokat elfogadjuk?
Ja a Sharkscope eléggé pontos, viszont ugyan úgy kell 3 bíró, akik ellenőrzik a dolgokat.
ngergo
Válasz Cernunnos kommentjére
2012. jan. 27. 15:15
2+2-n 1 hónapban 5k profitra 2.5-en gondolkozás nélkül adnak 1:3-hoz, sokan nekifutottak már, senkinek nem sikerült (tudtommal)
Csak egy kicsi szerencse kell hozzá. :D Az elmúlt 3 hónapban 5k db 2,5$-os 180 fős sng-vel 45% roi-t hoztam (1,13$/db). Ennyi játék 180-200 óra alatt megvan 24 asztalon. De még nincs bankrollom nagy fogadásokra, úgyhogy nekem ez a lehetőség most kiesik.
dodi89
2012. jan. 27. 15:36
Starstól supporttól le lehet kérni az eredményeket. Ott pontosan van trackelve a rebuy és az addon is, én mindenképpen ezt preferálnám, mert SharkScope nem igazán pontos rebuy versenyeknél.
21PoKeRaRcSuNy
Válasz halkidiki kommentjére
2012. febr. 1. 6:43
Köszi..de a kérdés még él, mármint még most se világos .sajna.
halkidiki
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. febr. 1. 10:03
Köszi..de a kérdés még él, mármint még most se világos .sajna.
A képen lévő példa szerint 1:1 potoddsod van, tehát egy 10 nagyvakos pothoz még 10 nagyvakot kell betenned. Ha egyáltalán nincs ICM hatás, azaz a buborékfaktor 0, akkor 50% Equity kell a nullás ICM EV-hez.
Ha a buborékfaktor 1.5, akkor egy 10 nagyvakos potba 15 nagyvakot kell még betenned, azaz olyan, mintha a potoddsod 1,5:1 lenne, ami 60%. Ahhoz, hogy nullás legyen a megadás, ekkora equityre van szükséged. Szóval a tizedesszámokkal a potoddsodat rontod le, hogy megkapd a szükséges equityt.
21PoKeRaRcSuNy
Válasz halkidiki kommentjére
2012. febr. 1. 10:13
A képen lévő példa szerint 1:1 potoddsod van, tehát egy 10 nagyvakos pothoz még 10 nagyvakot kell betenned. Ha egyáltalán nincs ICM hatás, azaz a buborékfaktor 0, akkor 50% Equity kell a nullás ICM EV-hez.
Ha a buborékfaktor 1.5, akkor egy 10 nagyvakos potba 15 nagyvakot kell még betenned, azaz olyan, mintha a potoddsod 1,5:1 lenne, ami 60%. Ahhoz, hogy nullás legyen a megadás, ekkora equityre van szükséged. Szóval a tizedesszámokkal a potoddsodat rontod le, hogy megkapd a szükséges equityt.
Köszi!
Probálom feldolgozni ezt az infót, szerintem még elolvasom egy párszor ! :)
csabadeak
2012. febr. 5. 20:03
Van ehhez jó videó?
Mármint Dodinak van fent egy de azon kívül?
Plusz vmilyen rangek hogy hány bb -vel honnan mivel kéne betolni?
Köszi!