mondjuk ha csak 2.50 est tolsz abból meglehet a mennyiség.de 8 -15ösön csak este 6 tól tudsz játszani normálisan mer nem telnek be egyhamar napközben.de abból szerintem elég irreális lenne egy hónap alatt 7k profit:)
Egy ilyen jellegű sidebethez - amennyiben tényleg lesz sidebet -, magasfokú ellenőrzés szükséges. Volt már ilyenre példa az Aggrobear-challenge során (pl. stream, bírák, etc.).
Ha már így rákérdeztél: én 6k db-ot akarok játszani és legalább 6k dollárt szeretnék nyerni.
PS-en mi a nicked?
ugyanez, mint itt.
uhh, 6k egy hónapban az kemény...marha kemény. Minimum profithoz ragaszkodsz?
hát szerintem elég lehetetlen az a 6k per hó, 7k winningsel meg főleg...amikor legjobbak camzace meg lilbig tolnak le 4000-4500at de azt is már robot üzemódban 40 asztalon.30 napon át minden nap 200 sng...majdnem h lehetetlen.de ha megcsinálod akkor minden elismerésem....
mondjuk ha csak 2.50 est tolsz abból meglehet a mennyiség.de 8 -15ösön csak este 6 tól tudsz játszani normálisan mer nem telnek be egyhamar napközben.de abból szerintem elég irreális lenne egy hónap alatt 7k profit:)
PS-en mi a nicked? és hány asztalod tolod?
sidebet engem is érdekel de csak úgy ha nincs benne 2.5-ös :P
1:1-el 100$-al benne lennék. Csak tényleg kellenek a részletek (bírók, pénztáros, szabályok, ilyesmi).
1:1-el 100$-al benne lennék. Csak tényleg kellenek a részletek (bírók, pénztáros, szabályok, ilyesmi).
sidebet engem is érdekel de csak úgy ha nincs benne 2.5-ös :p
Én is benne lennék 300$ral.