Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Élet 25 nagyvak alatt, avagy HUSNG SUPER TURBO coaching

Alessio
Válasz Genius_ kommentjére
2010. dec. 22. 9:20

egy nicket esetleg közzé tennél, akár a barátodét vagy a sajátodat super turbóval kapcsolatban?
kíváncsivá tettél :)
gl

Meg ne lepődj, hogy mi a nickje! :)

Alessio
Válasz borg1r kommentjére
2010. dec. 22. 9:23

Mikrós?alacsony? Persze, nyilván nagyon hasznos és sokat számít (tapasztalatból is tudom), de egy mikró játékos hogyan engedhet meg magának 70$-t félóránként? Az még nl25-ön is 3 beülő!
Azt tudtam, hogy mrj coachol téged, de nem tudtam, hogy nl10-től, és őszintén eléggé érdekelne, hogy ez egy baráti gesztus, vagy üzlet keretében jött-e létre, illetve ha üzlet, akkor akár te, akár más, hogy tud kigazdálkodni ennyit nl10-en? Nl10-es rollból elég necces.

Más zsebében nem illik turkálni! szvsz

tentaculata
Válasz Alessio kommentjére
2010. dec. 22. 11:29

Más zsebében nem illik turkálni! szvsz

Szerintem meg ez nem turkálás. Én is kíváncsi vagyok, hogy nl10/25-ön hogyan lehet ezt megoldani.

kocka21
Válasz tentaculata kommentjére
2010. dec. 22. 16:44

Látom, sokakat nagyon érdekel ez a téma :) Mármint, hogy az én esetemben ez hogyan működött.

Az én coachingom nem került pénzbe. A blogomba berakott statok alapján kezdett mrj segíteni. Átnézte a leosztásaimat, néhány közös TV session-nel irányba állított és segített helyre tenni a játékomat. Később pedig konzultációs formában folytatódott a dolog. Nem voltam egyébként ezzel egyedül, elég sok embernek segített így az Akadémiáról, és a haverjai közül, csak legfeljebb ők nem publikálnak itt annyit, mint én, ezért az én esetem volt leginkább szem előtt.

Az való igaz, hogy fizetős coachingnak inkább NL50-től kezdve van értelme, tehát inkább a low stakes játékosoknak, mikrósoknak kevésbé. Ami fontosabb viszont, hogy a lehetőséget kell inkább a buktatók helyett meglátni benne. Most bárkinek lehetősége van egy bizonyítottan nyerő és bizonyítottan hatékonyan tanító coachtól tanulni akkor is, ha még nem volt itt aktív a fórumon, és nincs mögötte komolyabb pókeres múlt.

Orang3J3ws99
Válasz kocka21 kommentjére
2010. dec. 22. 16:55

Magáról a caochingról..

Azt hiszem mindenki játékában van leak, legyen az CG, MTT vagy HU SNG. Én elég sokat foglalkozom a partik végiggondolásával, elemzésével, de így is tutira van hiba a játékomban, amit külső szemlélő láthat, csak nekem egy rossz berögződés.

A 70 $ nem olcsó, de biztosan visszajön tudás árában. Én biztos kérem mrj segítségét január végén, amennyiben meg lesz a rollom a 34.5-ös turbókra.

Valszeg többet vesztek a leakjeimmel, mint néhány óra ára...

tsatsee
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 22. 17:23

Érdeklődés

Szia Mrj.

Kérhetnék egy emailcímet, ahol tudok jelentkezni, mert nem tudtam valamiért privát üzenetet küldeni.

Üdv

Alessio
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 22. 18:28

Egyébként a hölgy játékerejét valamennyire demonstrálja, az hogy mersenneary miután ráült, az első ST játék után snap decline-olta és mellé ült a lobbiban:)

Ezt a témát ebben a topicban most szeretném lezárni.

Ez már azért jelenthet valamit!
respect

mrj
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 22. 18:31

szerintem nl10-nl25-re nem éri meg coachot fizetni. Főleg sh-n. Annyira gyenge a mezőny, és annyira egyszerű játékkal verhető, hogy videókból, fórumokból meg kell tudni tanulni a nyerő játékot.

Kockát ingyen coacholtam, (mint ahogy egyébként sokan másoknak is) mert a bolgjából és a topicjából nyilvánvaló volt számomra hogy nyerő játékos lesz ha valaki segít neki.

A témához kapcsolódik hogy nl20 sh-n nemrég kezdtem egy 10 órát coaching-ot egy akadémiás taggal. Remélem sikeres lesz az együttműködés, ha vége van leírom a tapasztalatokat. Ha nem lesz az akkor valszeg ő írja le ide :)

Jonas 77
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 22. 18:35

Valami nem tiszta nekem:

Konkrétan mire vállasz coachingot? Bármire? Ugye ez a topik itt konkrétan super turbo hu sng-ről szól, de már elég sok minden szóba került itt a kommentekben (hu cg, "sima" cg, normál és turbo husng).

Csak azért kérdem mert én is egy potenciális érdeklődő vagyok, de super turbóra nem vágyom jelenleg.
Előre is köszi a választ.

mrj
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. dec. 22. 18:51

Valami nem tiszta nekem:

Konkrétan mire vállasz coachingot? Bármire? Ugye ez a topik itt konkrétan super turbo hu sng-ről szól, de már elég sok minden szóba került itt a kommentekben (hu cg, "sima" cg, normál és turbo husng).

Csak azért kérdem mert én is egy potenciális érdeklődő vagyok, de super turbóra nem vágyom jelenleg.
Előre is köszi a választ.

Igyekszem rendet rakni.

Elsősorban és mindenek előtt Super turbo-ra vállalok coaching-ot. Egész egyszerűen azért mert ebben a játékban vagyok a legjobb. És ezt a játékot a legkönnyebb megtanulni és megtanítani is.

Az nl20 az 5 max coaching-ot azért vállaltam el (package áron) mert aki megkeresett attól régebbről is volt már érdeklődés, továbbá egy barátommal rendszeresen TV-zek ugyanabban a teremben ugyanazon a limiten, emiatt elég jól ismerem a mezőnyt.

A turbo coaching-gal kapcsolatosan vegyes érzelmeim vannak. Egyrészt nem érzem magam annyira jónak turbóban, nem is játszottam sokat, és nem is nagyon szeretem a játékot. Tekintve hogy ST-t és normál deepet napi szinten játszom, valószíüleg nem lennék elveszve turbón sem, de nekem a másik két játék jobban fekszik.
Az említett okok miatt valószínűleg nem fogok turbóra coachingot vállalni, viszont a turbóban gyakran előforduló 30bb effektív alatti kérdéses partikkal kapcsolatosan szívesen elmondom a véleményemet, akár 1-1 órás hh review keretében, akár ingyen a HUSNG topicban. Mivel a turbósok elég sokszor kerülnek ilyen szituációba azt gondolom hogy egy nyerő játékosnak ismernie kell az endgame szabályokat ha sokat akar nyerni turbón. A saját turbós játékomat mai szemmel visszanézve nagyon sok hibát találtam 30 eff alatt amiket ma már nem követnék el.

Élő ügyfélszolgálat