egy nicket esetleg közzé tennél, akár a barátodét vagy a sajátodat super turbóval kapcsolatban?
kíváncsivá tettél :)
gl
Mikrós?alacsony? Persze, nyilván nagyon hasznos és sokat számít (tapasztalatból is tudom), de egy mikró játékos hogyan engedhet meg magának 70$-t félóránként? Az még nl25-ön is 3 beülő!
Azt tudtam, hogy mrj coachol téged, de nem tudtam, hogy nl10-től, és őszintén eléggé érdekelne, hogy ez egy baráti gesztus, vagy üzlet keretében jött-e létre, illetve ha üzlet, akkor akár te, akár más, hogy tud kigazdálkodni ennyit nl10-en? Nl10-es rollból elég necces.
Más zsebében nem illik turkálni! szvsz
Látom, sokakat nagyon érdekel ez a téma :) Mármint, hogy az én esetemben ez hogyan működött.
Az én coachingom nem került pénzbe. A blogomba berakott statok alapján kezdett mrj segíteni. Átnézte a leosztásaimat, néhány közös TV session-nel irányba állított és segített helyre tenni a játékomat. Később pedig konzultációs formában folytatódott a dolog. Nem voltam egyébként ezzel egyedül, elég sok embernek segített így az Akadémiáról, és a haverjai közül, csak legfeljebb ők nem publikálnak itt annyit, mint én, ezért az én esetem volt leginkább szem előtt.
Az való igaz, hogy fizetős coachingnak inkább NL50-től kezdve van értelme, tehát inkább a low stakes játékosoknak, mikrósoknak kevésbé. Ami fontosabb viszont, hogy a lehetőséget kell inkább a buktatók helyett meglátni benne. Most bárkinek lehetősége van egy bizonyítottan nyerő és bizonyítottan hatékonyan tanító coachtól tanulni akkor is, ha még nem volt itt aktív a fórumon, és nincs mögötte komolyabb pókeres múlt.
Magáról a caochingról..
Azt hiszem mindenki játékában van leak, legyen az CG, MTT vagy HU SNG. Én elég sokat foglalkozom a partik végiggondolásával, elemzésével, de így is tutira van hiba a játékomban, amit külső szemlélő láthat, csak nekem egy rossz berögződés.
A 70 $ nem olcsó, de biztosan visszajön tudás árában. Én biztos kérem mrj segítségét január végén, amennyiben meg lesz a rollom a 34.5-ös turbókra.
Valszeg többet vesztek a leakjeimmel, mint néhány óra ára...
Érdeklődés
Szia Mrj.
Kérhetnék egy emailcímet, ahol tudok jelentkezni, mert nem tudtam valamiért privát üzenetet küldeni.
Üdv
Egyébként a hölgy játékerejét valamennyire demonstrálja, az hogy mersenneary miután ráült, az első ST játék után snap decline-olta és mellé ült a lobbiban:)
Ezt a témát ebben a topicban most szeretném lezárni.
szerintem nl10-nl25-re nem éri meg coachot fizetni. Főleg sh-n. Annyira gyenge a mezőny, és annyira egyszerű játékkal verhető, hogy videókból, fórumokból meg kell tudni tanulni a nyerő játékot.
Kockát ingyen coacholtam, (mint ahogy egyébként sokan másoknak is) mert a bolgjából és a topicjából nyilvánvaló volt számomra hogy nyerő játékos lesz ha valaki segít neki.
A témához kapcsolódik hogy nl20 sh-n nemrég kezdtem egy 10 órát coaching-ot egy akadémiás taggal. Remélem sikeres lesz az együttműködés, ha vége van leírom a tapasztalatokat. Ha nem lesz az akkor valszeg ő írja le ide :)
Valami nem tiszta nekem:
Konkrétan mire vállasz coachingot? Bármire? Ugye ez a topik itt konkrétan super turbo hu sng-ről szól, de már elég sok minden szóba került itt a kommentekben (hu cg, "sima" cg, normál és turbo husng).
Csak azért kérdem mert én is egy potenciális érdeklődő vagyok, de super turbóra nem vágyom jelenleg.
Előre is köszi a választ.
Valami nem tiszta nekem:
Konkrétan mire vállasz coachingot? Bármire? Ugye ez a topik itt konkrétan super turbo hu sng-ről szól, de már elég sok minden szóba került itt a kommentekben (hu cg, "sima" cg, normál és turbo husng).
Csak azért kérdem mert én is egy potenciális érdeklődő vagyok, de super turbóra nem vágyom jelenleg.
Előre is köszi a választ.