Szia Mrj!
Küldtem privit és mailt is, légyszi ha van időd válaszolj!
Köszi,
Zoli
Sthu Mikro Roi
Szia MRJ!
Azt szeretném megkérdezni tőled STHU mikron 1-5$ BI nél milyen Roi érhető el illetve 5-10$ BI-n milyen Roi érhető el . Előre is köszi a segítséget
GL;D
Üdv,
Nekem az lenne a kérdésem mrj-hez, hogy körülbelül hány óra coaching szükséges, hogy mondjuk 10$os téten nyerő legyen az ember?(úgy, hogy az alap dolgokat már ismeri akit coachingolnál)
Szia MRJ!
Azt szeretném megkérdezni tőled STHU mikron 1-5$ BI nél milyen Roi érhető el illetve 5-10$ BI-n milyen Roi érhető el . Előre is köszi a segítséget
GL;D
Szia Mrj
Küldtem neked egy emailt a címre amit megadtál ebben a topicban. Ha lesz időd válaszolsz? :)
Itt is szeretném megköszönni a coachingot. Az EV grafom gyönyörűen szárnyal felfelé, már csak az RNG-n kéne állítani.
Szia MRJ!
GL;D
Hi!
A blogomba is megtalálod az adataimat, de ide is beírom:
$5: 2118db evROI:2,8% valós: 3,6%, ebben benne van a tanuló fázis is ami 850db-ig BE volt
$10: 1808db evROI:3% valós: 5,4%, de itt is volt a kezdeti szint lépésnél 660db BE.
Természetesen ehhez hozzátartozik, hogy mrj coachol, egyedül tuti nem menne így. Plusz hozzá tartozik, hogy minnél magasabb téten vagy annál jobb, illetve ugyanazzal játékkal jobb roi érhető el, mivel a rake arányaiban egyre kisebbek.
Üdv,
Nekem az lenne a kérdésem mrj-hez, hogy körülbelül hány óra coaching szükséges, hogy mondjuk 10$os téten nyerő legyen az ember?(úgy, hogy az alap dolgokat már ismeri akit coachingolnál)
Itt is szeretném megköszönni a coachingot. Az EV grafom gyönyörűen szárnyal felfelé, már csak az RNG-n kéne állítani.
Coaching
Szia MRJ! Engem érdekelne a coaching ST HUSNG-re. Tudnánk valamikor erről beszélni?
Üdv: Zoli
Szia MRJ! Engem érdekelne a coaching ST HUSNG-re. Tudnánk valamikor erről beszélni?
Üdv: Zoli
sziasztok!St Hu-ra mekkora bankroll kell a nyugodt játékhoz?
Köszi