Ez jó:
"Itt csak a piros vonal a lényeg, a többi csak bankroll és idegrendszer kérdése, ha mindkettő erősebb mint az ellenfeleidé akkor nem lehet probléma."
..
Szia mrj!
Az szeretném kérdezni hogy milyen roll szükséges ahhoz hogy megérje coachra fizetni.(a ST sngra gondolok itt)Tudom hogy erre nem lehet pontos választ adni mert sokmindentől függ...de azért megkérdezem
Sziasztok. Én most kezdtem el ST-zni és lenne egy olyan kérdésem hogy az ev győzelem a HM-ben mindig annyi mint a rendes win ezt h lehet beállítani hogy ST-be is eltérjen? vagy ezt miért csinálja? 6maxokat kezdtem el.
Sziasztok. Én most kezdtem el ST-zni és lenne egy olyan kérdésem hogy az ev győzelem a HM-ben mindig annyi mint a rendes win ezt h lehet beállítani hogy ST-be is eltérjen? vagy ezt miért csinálja? 6maxokat kezdtem el.
Köszi szépen a segítséget...
milan18ju@gmail.com
SZia!
Nem tudok privát üzenetet küldeni, ezért itt írok. Szeretnék tőleg órákat venni, NLHE HU CG-ben. Kérlek segíts a kapcsolatfelvételben. E-mail címem: milan18ju@gmail.com.
Szia!
Szeretnék tőled órákat venni, de nem tudok privát üzenetet küldeni! légyszíves írj a tomang kukac freemail pont hu-ra! 180 fős MTSNG-ket játszok(3$+R, 8$, 15$, 35$) , és az ottani HU-ok minőségét szeretném javítani!
Köszönöm/köszönjük a pozitív kritikát. Remélem mihamarabb azon fogsz tudni gondolkodni hogy coachot fizess vagy inkább szintet lépj.
Jan 4-ig offline leszek.
mrj!
Szerinted van reális esély arra, hogy valaki 6%-os fee mellett nyerő legyen STHU-ban, ha viszonylag sok a fish?
Előre is köszi a választ.
mrj!
Szerinted van reális esély arra, hogy valaki 6%-os fee mellett nyerő legyen STHU-ban, ha viszonylag sok a fish?
Előre is köszi a választ.