kedden vizsgázom, így kicsit kevesebbet játszom, így tolódik a videóm egy héttel kb.
Eredmények
Ma megint nem sok időm volt a játékra.Befizettem a PS-re megintcsak és már tesztelem is a husng mezőnyt.Eddig 1-3-al nyitottam szóval nem túl vidám, de talán lesz ez jobb is.Avagy megint nem nyertem semmit...
Mai eredmények:
1-2(ps)
1-2
3-0
0-1(ps)
A nap tanulsága, hogy PS-en nem fogok vacakolni, tényleg sharkscopeozok mindenkit, mert ma is beültek hozzám elég durva ellenfelek, akik simán földbe döngöltek.
Bodogság
Ma csak Bodog napot tartottam.Kimondottan jól játszottam, nem is csináltam hülyeségeket.2 asztalon jobban pörögnek az események, úgyhogy Bodogon mindenképp 2-n fogok egyszerre játszani.
Az eredmények:
2-1
3-0
1-2
1-2
3-0
10-5
Én is toltam kicsit tegnap, 5-4 lett a vége, de ebből 1 ellenfél ellen sikerült 0-3mat hoznom....Ráadásul megint egy fogalmatlan loose/passive 60éves francia ellen....Egyszerűen bármit csináltam nem tudtam megverni...lecallolta minden emelésem, minden flop és turn betem...és ha esetleg eltalált a flop akkor túlhúzott...
Olyan tiltre tett a 3. menetben, hogy már azért imádkoztam, hogy legyen már vége minél előbb, és rátoltam minden szarral..hát persze vége lett, amikor AA-al limp-callolt:D
Amúgy hihetetlen h a jobbnak tűnő és jobban játszó játékosokat szinte kivétel nélkül megverem, és az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni.
Van ezek ellen valami taktika?
Próbáltam agresszíven is játszani, az sem érdekelte, elblöfföltem a fele stackem, aztán passzívan toltam én is, de checkelgetéssel nem lehet megverni.....aztán próbáltam h ha nincs semmim akkor passzív leszek, ha bármit találok azt hívom végig...na ilyenkor meg lejött a sora/flösse/2 pára/magasabb kicker volt nála...
Én is toltam kicsit tegnap, 5-4 lett a vége, de ebből 1 ellenfél ellen sikerült 0-3mat hoznom....Ráadásul megint egy fogalmatlan loose/passive 60éves francia ellen..
Lényegtelen, akkor is idegesítően szar az összes....kb ilyen statja volt: 65/10/0.8, wtsd 60%
Ja és ami a legidegesítőbb, hogy egyszerűen ekez szopatnak be, főleg ha huzamosabb ideig nem talál el egyáltalán a flop...ha eltalál akkor meg pont bedobják, egyszer már megfogadtam h nem játszom HU-ot mert Tiltre-tesz...
Termés
1-2
2-1
2-1
2-1
2-1
Sikerült teljesíteni a minimális 15db lejátszott meccset.Az eredménnyel összességében elégedett vagyok, kár volt az első szettért.Ma mindenki meg volt őrülve, 3-4 ellenfelem is kicsit kibukott miután megvertem és elkezdett anyázni a chatben.Elintéztem egy "have a nice day" válasszal:p
Lényegtelen, akkor is idegesítően szar az összes....kb ilyen statja volt: 65/10/0.8, wtsd 60%
Ja és ami a legidegesítőbb, hogy egyszerűen ekez szopatnak be, főleg ha huzamosabb ideig nem talál el egyáltalán a flop...ha eltalál akkor meg pont bedobják, egyszer már megfogadtam h nem játszom HU-ot mert Tiltre-tesz...
Megnéztem a videodat, tetszett, szépen visszahoztad a 2.at. közben én is toltam 2 db sng-t 1-1 lett a mérleg, a 2.nál mikor a fd+oesd kombodrawm nem jött le, picit elvesztettem a fonalat :DDDD
HU-nál tök felesleges HUD-ot használni szerintem.Kisrapi nem leszel fenn vmikor msn-en?