Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Fejek fel ül és megy

V.Peti
Válasz medgypeti kommentjére
2008. szept. 12. 16:30

kedden vizsgázom, így kicsit kevesebbet játszom, így tolódik a videóm egy héttel kb.

medgypeti
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 14. 1:30

Eredmények

Ma megint nem sok időm volt a játékra.Befizettem a PS-re megintcsak és már tesztelem is a husng mezőnyt.Eddig 1-3-al nyitottam szóval nem túl vidám, de talán lesz ez jobb is.Avagy megint nem nyertem semmit...

Mai eredmények:
1-2(ps)
1-2
3-0
0-1(ps)

A nap tanulsága, hogy PS-en nem fogok vacakolni, tényleg sharkscopeozok mindenkit, mert ma is beültek hozzám elég durva ellenfelek, akik simán földbe döngöltek.

medgypeti
2008. szept. 15. 1:36

Bodogság

Ma csak Bodog napot tartottam.Kimondottan jól játszottam, nem is csináltam hülyeségeket.2 asztalon jobban pörögnek az események, úgyhogy Bodogon mindenképp 2-n fogok egyszerre játszani.

Az eredmények:
2-1
3-0
1-2
1-2
3-0

10-5

kisrapi
2008. szept. 15. 8:18

Én is toltam kicsit tegnap, 5-4 lett a vége, de ebből 1 ellenfél ellen sikerült 0-3mat hoznom....Ráadásul megint egy fogalmatlan loose/passive 60éves francia ellen....Egyszerűen bármit csináltam nem tudtam megverni...lecallolta minden emelésem, minden flop és turn betem...és ha esetleg eltalált a flop akkor túlhúzott...
Olyan tiltre tett a 3. menetben, hogy már azért imádkoztam, hogy legyen már vége minél előbb, és rátoltam minden szarral..hát persze vége lett, amikor AA-al limp-callolt:D
Amúgy hihetetlen h a jobbnak tűnő és jobban játszó játékosokat szinte kivétel nélkül megverem, és az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni.
Van ezek ellen valami taktika?
Próbáltam agresszíven is játszani, az sem érdekelte, elblöfföltem a fele stackem, aztán passzívan toltam én is, de checkelgetéssel nem lehet megverni.....aztán próbáltam h ha nincs semmim akkor passzív leszek, ha bármit találok azt hívom végig...na ilyenkor meg lejött a sora/flösse/2 pára/magasabb kicker volt nála...

Valhalla
Válasz kisrapi kommentjére
2008. szept. 15. 11:09

Én is toltam kicsit tegnap, 5-4 lett a vége, de ebből 1 ellenfél ellen sikerült 0-3mat hoznom....Ráadásul megint egy fogalmatlan loose/passive 60éves francia ellen..

Kisrapi, ezek a 60 éves franciák, meg 52 éves portugál nők meg stb. általában valami 10-17 közötti tini fiúcskák, szal ők szívatnak nem a nyugdíjasok:D:D

kisrapi
Válasz Valhalla kommentjére
2008. szept. 15. 16:06

Lényegtelen, akkor is idegesítően szar az összes....kb ilyen statja volt: 65/10/0.8, wtsd 60%
Ja és ami a legidegesítőbb, hogy egyszerűen ekez szopatnak be, főleg ha huzamosabb ideig nem talál el egyáltalán a flop...ha eltalál akkor meg pont bedobják, egyszer már megfogadtam h nem játszom HU-ot mert Tiltre-tesz...

medgypeti
2008. szept. 16. 3:03

Termés

1-2
2-1
2-1
2-1
2-1

Sikerült teljesíteni a minimális 15db lejátszott meccset.Az eredménnyel összességében elégedett vagyok, kár volt az első szettért.Ma mindenki meg volt őrülve, 3-4 ellenfelem is kicsit kibukott miután megvertem és elkezdett anyázni a chatben.Elintéztem egy "have a nice day" válasszal:p

medgypeti
2008. szept. 16. 3:04

Lényegtelen, akkor is idegesítően szar az összes....kb ilyen statja volt: 65/10/0.8, wtsd 60%
Ja és ami a legidegesítőbb, hogy egyszerűen ekez szopatnak be, főleg ha huzamosabb ideig nem talál el egyáltalán a flop...ha eltalál akkor meg pont bedobják, egyszer már megfogadtam h nem játszom HU-ot mert Tiltre-tesz...

HU-nál tök felesleges HUD-ot használni szerintem.Kisrapi nem leszel fenn vmikor msn-en?

Littlemage
2008. szept. 16. 4:11

Megnéztem a videodat, tetszett, szépen visszahoztad a 2.at. közben én is toltam 2 db sng-t 1-1 lett a mérleg, a 2.nál mikor a fd+oesd kombodrawm nem jött le, picit elvesztettem a fonalat :DDDD

kisrapi
2008. szept. 16. 7:53

HU-nál tök felesleges HUD-ot használni szerintem.Kisrapi nem leszel fenn vmikor msn-en?

Ezt nálam sosem lehet tudni...de igyekszem, ha vagyok akkor leginkább 18-21 közötti tartományban

Élő ügyfélszolgálat