Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Fejek fel ül és megy

medgypeti
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 22. 16:47

pókervideók alatt nem találom, pedig izgatottan várom :)

Már csak az adminokon múlik...:)

Va
Válasz medgypeti kommentjére
2008. szept. 22. 16:50

Én is várom! (az 1. mondjuk annyira halk, hogy pisszenni se lehetett mellettem, mikor néztem (de az is lehet, hogy annyira jó volt ;)))

medgypeti
Válasz Va kommentjére
2008. szept. 25. 2:20

Hát az elmúlt pár nap nem sikerült valami fényesen.22-én 5 mínuszban zártam ami azért elég brutális.PS-en hihetetlen lemákolásokban volt részem, igazából nem akarom részletezni.Találtam 2+2-n egy hand replayert amivel vissza lehet teljes sit and gokat is játszani, ezért elképzelhető, hogy berakok majd ide párat amit játszottam.Ma a tegnap és tegnapelőtt 0, illetve -1-ben zárult, de igazság szerint keveset játszottam.a 3 nap alatt 41 meccet sikerült lejátszani, az eredménye pedig 20-21:(.Emiatt sajnos a statisztikáim is jelentősen leromlottak, az eddigi partik 58.7%-át nyertem csak meg.Ma végre sikerült plusz kettővel zárni(8-6), ma csak a Bodogon játszottam.Starson totál hülyékkel játszottam és hogy ők lemákolgattak az még jobban fájt, mert tudtam hogy jobb vagyok.

rogyion
2008. okt. 27. 12:15

Befejezted a HU-t,Peti?

medgypeti
Válasz rogyion kommentjére
2008. okt. 27. 13:08

Befejezted a HU-t,Peti?

Hát úgy mondanám, hogy egy időre felfüggesztettem.Kicsit türelmesebben majd még fogok foglalkozni a témával a közeljövőben.

2008. dec. 1. 21:10

Üdv

Néha próbálgatok 1-1 HU sngt és egész jól megy, de van 1 fajta ellenfél akivel egyszerűen nemtudok mit kezdeni
Az a fajta aki hihetetlenül passzív általában limpel preflop v dob, ritkán emel akkor gyakran erős lapokkal. Idáig próbálgattam ellene, h elég agresszív pre és postflop játékkal játszok, de nem volt sikeres, mert ha kapott lapot visszanyerte nagyjából azt a pénzt amit elopkodtam tőle. Ha erős lapom volt akkor pedig vmi 6. érzéke lehet, mert szinte mindig dob, vagy nem talál el a flop őmeg checkraisel a cbetemre
Azis baj, h egy idő után annyira ráunok, h aztmondom legyen vége már, és ultraagresszívba kapcsolok, akkor meg kiejt (ezen igyekszek túllépni, de ezek a játékosok nem az én vérmérsékletemnek valók :()
Érdekelne hogy egy ilyen ellen mi az optimális stratégia, mert egyenlőre csak úgy tudom elképzelni hogy nyerek ellene, ha szerencsém van és vmi nagy lapütközésben fölékerekedek
Ez a lopkodós stratégia a jó gondolom, csak én voltam idáig szerencsétlen?
(Ahogy Harrington mondta, az ideális stratégia mindig az ellentéte annak amit az asztalon játszanak)

peterpanic
Válasz kommentjére
2008. dec. 1. 21:13

azért dobja el, mert látja, hogy second barrellezel, és azt általában (mindig?) csak lappal teszed. tolj az elején pár reklám 2nd barrel blöfföt, és mindjárt könnyebben végigcallol. persze ennek SNG-ben annyira sok értelme nincsen, mert kb. elmegy vele a fél stacked, de CG-ben működik. okosabbat nemnagyon tudok írni.

tsatsee
2009. jún. 10. 13:36

Sziasztok.

Én csak annyit tennék hozzá, hogyha van olyan, aki FullTilten játszik HeadsUp-ot, annak érdemes regisztrálnia az officialpokerrankings.com oldalra. Ingyenes, és Fulltilten követi a HeadsUp játékok statisztikáját. Érdemes használni magasabb szinten, hogy elkerüld a regulárokat.

Élő ügyfélszolgálat