pókervideók alatt nem találom, pedig izgatottan várom :)
Én is várom! (az 1. mondjuk annyira halk, hogy pisszenni se lehetett mellettem, mikor néztem (de az is lehet, hogy annyira jó volt ;)))
Hát az elmúlt pár nap nem sikerült valami fényesen.22-én 5 mínuszban zártam ami azért elég brutális.PS-en hihetetlen lemákolásokban volt részem, igazából nem akarom részletezni.Találtam 2+2-n egy hand replayert amivel vissza lehet teljes sit and gokat is játszani, ezért elképzelhető, hogy berakok majd ide párat amit játszottam.Ma a tegnap és tegnapelőtt 0, illetve -1-ben zárult, de igazság szerint keveset játszottam.a 3 nap alatt 41 meccet sikerült lejátszani, az eredménye pedig 20-21:(.Emiatt sajnos a statisztikáim is jelentősen leromlottak, az eddigi partik 58.7%-át nyertem csak meg.Ma végre sikerült plusz kettővel zárni(8-6), ma csak a Bodogon játszottam.Starson totál hülyékkel játszottam és hogy ők lemákolgattak az még jobban fájt, mert tudtam hogy jobb vagyok.
Befejezted a HU-t,Peti?
Befejezted a HU-t,Peti?
Üdv
Néha próbálgatok 1-1 HU sngt és egész jól megy, de van 1 fajta ellenfél akivel egyszerűen nemtudok mit kezdeni
Az a fajta aki hihetetlenül passzív általában limpel preflop v dob, ritkán emel akkor gyakran erős lapokkal. Idáig próbálgattam ellene, h elég agresszív pre és postflop játékkal játszok, de nem volt sikeres, mert ha kapott lapot visszanyerte nagyjából azt a pénzt amit elopkodtam tőle. Ha erős lapom volt akkor pedig vmi 6. érzéke lehet, mert szinte mindig dob, vagy nem talál el a flop őmeg checkraisel a cbetemre
Azis baj, h egy idő után annyira ráunok, h aztmondom legyen vége már, és ultraagresszívba kapcsolok, akkor meg kiejt (ezen igyekszek túllépni, de ezek a játékosok nem az én vérmérsékletemnek valók :()
Érdekelne hogy egy ilyen ellen mi az optimális stratégia, mert egyenlőre csak úgy tudom elképzelni hogy nyerek ellene, ha szerencsém van és vmi nagy lapütközésben fölékerekedek
Ez a lopkodós stratégia a jó gondolom, csak én voltam idáig szerencsétlen?
(Ahogy Harrington mondta, az ideális stratégia mindig az ellentéte annak amit az asztalon játszanak)
azért dobja el, mert látja, hogy second barrellezel, és azt általában (mindig?) csak lappal teszed. tolj az elején pár reklám 2nd barrel blöfföt, és mindjárt könnyebben végigcallol. persze ennek SNG-ben annyira sok értelme nincsen, mert kb. elmegy vele a fél stacked, de CG-ben működik. okosabbat nemnagyon tudok írni.
Sziasztok.
Én csak annyit tennék hozzá, hogyha van olyan, aki FullTilten játszik HeadsUp-ot, annak érdemes regisztrálnia az officialpokerrankings.com oldalra. Ingyenes, és Fulltilten követi a HeadsUp játékok statisztikáját. Érdemes használni magasabb szinten, hogy elkerüld a regulárokat.