Tegnap kipróbáltam a Turbó HU-okat, 4 perces vakemelkedéssel, és azt kell mndjam sokkal jobban éreztem magam, és sokkal jobban is ment, bár csak 4-et játszottam próba képp, de mindegyiket fölényesen nyertem.
Valahogy jobb, hogy kimarad az a zsetontologatós időszak az elején, és valahogy jobban érvényesül az agresszióm, meg magasabb vakoknál talán jobban kijön a tudáskülönbség is, a fishek elkezdenek félni és hibázni....
Valakinek van tapasztalata h melyik éri meg jobban.
Az biztos, hogy órabérben ez jobbnak tűnik....egyenlőre...hátulütője viszont, hogy magasabb vakoknál 1-1 hiba v. mákolás végzetes lehet, és utána nem nagyon van idő a javításra..
szerintem meg pont a hosszú vakoknál jön ki a tudáskülönbség. de ha neked ez jön be vmi miatt, akkor természetesen állj rá erre.
Az biztos, hogy órabérben ez jobbnak tűnik....egyenlőre...hátulütője viszont, hogy magasabb vakoknál 1-1 hiba v. mákolás végzetes lehet, és utána nem nagyon van idő a javításra..
Asszem and217 naplójában olvastam ezt, amikor kérdezték, hogy miért játszik turboSnG-ket, ő mondta, hogy magasabb vakoknál sokkal többet hibázik egy gyenge játékos, és időpocsékolás az a sok idő amíg a normál elér erre a szintre...
Mindenesetre most megnézem hogy mennek a turbók, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. Olyan nagy mintám úgy sem lesz, mert csakis levezetésnek játszom, vagy amikor már nincs kedvem CGzni, tehát átlag napi 1-2 nél nem lesz több sztem, ha csak rá nem kattanok egyszer:D
Amúgy az Everesten sokkal nagyobb mozgás is van a Turbók körül, sztem több fish azt részesíti előnyben
200
Na sikerült átlépnem a 200 lejátszott meccset.Ehhez 21 napra volt szükségem.Összességében nem vagyok elégedetlen, a tegnapi nap sajnos nem úgy sikerült ahogy kellett volna, ez kicsit rontott a statjaimon.Már felléptem a 30-as szintre.A mezőny 1 hajszálnyival jobb, de úgy érzem még mindig elég jól verem.Van 1-2 regular már akik ellen eléggé meg kell izzadni, de én megpróbálom őket kerülni.Viszont a Starst most eléggé elhanyagoltam, kicsit arra gyúrok majd rá a napokban.
A statjaim csatolva.
Gratula!!!
Nem tudom,hogy ezek milyen eredménynek számítanak, de nyertél :)))
Bennem csak az merül fel, hogy mennyire profitábilis ez neked....
Ha jól számolok, akkor ha 10 HU-t játszol 2 asztalon 1szerre naponta, akkor olyan 2 órát játszhatsz naponta, ami olyan dolcsis 10 dolcsis orabernek felel meg. Sztem NL50-en ennél jobbra jössz (még ;) ) ki.
Gratula!!!
Nem tudom,hogy ezek milyen eredménynek számítanak, de nyertél :)))
Bennem csak az merül fel, hogy mennyire profitábilis ez neked....
Ha jól számolok, akkor ha 10 HU-t játszol 2 asztalon 1szerre naponta, akkor olyan 2 órát játszhatsz naponta, ami olyan dolcsis 10 dolcsis orabernek felel meg. Sztem NL50-en ennél jobbra jössz (még ;) ) ki.
Úgy legyen ;)
Várom a statokat ;)
Na elkészült a 2.HUSNG videóm.Hát voltak érdekes dolgok.2 meccset tartalmaz, megint a második lett hosszabb.Az első miatt kicsit elment a kedvem emiatt 2.alatt kicsit csendesebb voltam, de azért feltöltöm szerintem.Az elsőt még kommentálgattam rendesen.
pókervideók alatt nem találom, pedig izgatottan várom :)