Rosszat sejtek.
Sikerült 400 játék végére 0-ás ROI-t kihozni.
Még adok 1-2 próbát a dolognak, de ha nem jön össze, akkor nekem ennyi volt a póker.
Már megint sikerült elúsztatni 2db 4-5-k stackemet egy félkegyelmű mákolása miatt. Visszakapom én azt valaha??
Rosszat sejtek.
Sikerült 400 játék végére 0-ás ROI-t kihozni.
Még adok 1-2 próbát a dolognak, de ha nem jön össze, akkor nekem ennyi volt a póker.
Már megint sikerült elúsztatni 2db 4-5-k stackemet egy félkegyelmű mákolása miatt. Visszakapom én azt valaha??
Hát ezaz, nálam is szépen indult a dolog, ma meg már több KK
Volt olyan periódus is, hogy egymás után 30 partiban éppcsak becsorogtam ITM, hát 1-2 dollár pluszt jelentett. Annyira nem éri meg erre bazírozni.
Néha felkéne duplázni a duplázást is, vevő is volna rá, a lap is megvan, csak azt a rohadt rivert mindig kicsapják...
Hát ezaz, nálam is szépen indult a dolog, ma meg már több KKNagy stacknél azért másik cl ellen nem megyek tönkre AQ-AK-val, de QQ-KK-AA kérdés nélkül játszik.
Volt olyan periódus is, hogy egymás után 30 partiban éppcsak becsorogtam ITM, hát 1-2 dollár pluszt jelentett. Annyira nem éri meg erre bazírozni.
Néha felkéne duplázni a duplázást is, vevő is volna rá, a lap is megvan, csak azt a rohadt rivert mindig kicsapják...
Ugyanez van nálam is,de majd csak elmúlik:)Türelem,ha 4000 játék után is ilyen lesz,akkor hagyd a fenébe,v előbb,ha az idegrendszered feladja:)
Nem az ellen kell játékba bonyolódni. Valszeg lesznek még veled azonos zsetonnal rendelkező egyedek, akik ugyanúgy dobálgatni fognak neked.
Nem mondom, hogy nem izgultam..
[pokerhandreplays]3137724[/pokerhandreplays]
Nem mondom, hogy nem izgultam..
Erre meg mi szükség volt? Én tudom hogy AAval is dobás, de szemlátomást ő nem tudta.