Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Maxxxika
Válasz illese kommentjére
2011. márc. 23. 23:51

Rosszat sejtek.
Sikerült 400 játék végére 0-ás ROI-t kihozni.
Még adok 1-2 próbát a dolognak, de ha nem jön össze, akkor nekem ennyi volt a póker.
Már megint sikerült elúsztatni 2db 4-5-k stackemet egy félkegyelmű mákolása miatt. Visszakapom én azt valaha??

mijamoto
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. márc. 24. 0:15

Rosszat sejtek.
Sikerült 400 játék végére 0-ás ROI-t kihozni.
Még adok 1-2 próbát a dolognak, de ha nem jön össze, akkor nekem ennyi volt a póker.
Már megint sikerült elúsztatni 2db 4-5-k stackemet egy félkegyelmű mákolása miatt. Visszakapom én azt valaha??

Nem gondolod,h rosszul közelíted meg ezt a játékfajtát?Én úgy gondolom,h a magas itm-re kell rámenni,és átlag zsetonnal már jó 5% a roi(ha jól emlékszem a számításaimra).4-5k stackel mi a fenének játszol,az AA kivételével szinte minden fold,a kis zsetonnal rendelkezőket meg terrorizálni.
Persze,lehet,h hülyeséget beszélek,meg az is igaz,h csak 1$osokat játszom,de én így látom.
100 játék után volt 6,5% os roi,67% os itm-mel,utána következett egy minusz 100% roi-os etap,így pihenek:).

Maxxxika
Válasz mijamoto kommentjére
2011. márc. 24. 0:33

Hát ezaz, nálam is szépen indult a dolog, ma meg már több KK Nagy stacknél azért másik cl ellen nem megyek tönkre AQ-AK-val, de QQ-KK-AA kérdés nélkül játszik.

Volt olyan periódus is, hogy egymás után 30 partiban éppcsak becsorogtam ITM, hát 1-2 dollár pluszt jelentett. Annyira nem éri meg erre bazírozni.

Néha felkéne duplázni a duplázást is, vevő is volna rá, a lap is megvan, csak azt a rohadt rivert mindig kicsapják...

mijamoto
2011. márc. 24. 0:42

Hát ezaz, nálam is szépen indult a dolog, ma meg már több KK Nagy stacknél azért másik cl ellen nem megyek tönkre AQ-AK-val, de QQ-KK-AA kérdés nélkül játszik.

Volt olyan periódus is, hogy egymás után 30 partiban éppcsak becsorogtam ITM, hát 1-2 dollár pluszt jelentett. Annyira nem éri meg erre bazírozni.

Néha felkéne duplázni a duplázást is, vevő is volna rá, a lap is megvan, csak azt a rohadt rivert mindig kicsapják...

Ugyanez van nálam is,de majd csak elmúlik:)Türelem,ha 4000 játék után is ilyen lesz,akkor hagyd a fenébe,v előbb,ha az idegrendszered feladja:)

Maxxxika
Válasz mijamoto kommentjére
2011. márc. 24. 1:05

Ugyanez van nálam is,de majd csak elmúlik:)Türelem,ha 4000 játék után is ilyen lesz,akkor hagyd a fenébe,v előbb,ha az idegrendszered feladja:)

Az a baj, hogy nálam már az idegrendszerem kezdi ezt megsínyleni, lehet tényeg nem nekem való ez a játék. De már folyamatos gyomorgörcsöm van az idegtől.
Kár értem, fasza játékos vagyok :D :D :D

Fuvesz
Válasz borg1r kommentjére
2011. márc. 24. 9:41

Nem az ellen kell játékba bonyolódni. Valszeg lesznek még veled azonos zsetonnal rendelkező egyedek, akik ugyanúgy dobálgatni fognak neked.

Pontosan ezek ellen próbálnék játszani magam is, de ritkábban nyílik rá mód mint don-ban volt.

stutubacsi
2011. márc. 24. 10:32

Sajnos nekem is ismerős a helyzet :( :

PokerStars Verseny #......., no limit holdem
Nevezési díj: $1.00/$0.08 USD
10 játékos
Teljes nyereményalap: $10.00 USD
Verseny kezdete 2011/03/23 23:25:21 CET [2011/03/23 18:25:21 ET]

Kedves .......!

5. helyen zártad a versenyt. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került USD 1,00 értékű díj.

Gratulálunk!

Köszönjük részvételed!

GreEko
Válasz rioka kommentjére
2011. márc. 24. 14:31

Nem mondom, hogy nem izgultam..

[pokerhandreplays]3137724[/pokerhandreplays]

illese
Válasz GreEko kommentjére
2011. márc. 24. 14:46

Nem mondom, hogy nem izgultam..

Erre meg mi szükség volt? Én tudom hogy AAval is dobás, de szemlátomást ő nem tudta. Ha ez csak a 200-as vakszinten derült ki akkor nem figyeltél az asztalra. ;)
Ja rákerestem a pokerprolabson. 3****-ja van. Szerintem, az ilyet hagyd békén.

pastecopy
Válasz illese kommentjére
2011. márc. 24. 14:50

Erre meg mi szükség volt? Én tudom hogy AAval is dobás, de szemlátomást ő nem tudta.

????

Élő ügyfélszolgálat