Illese leragadt a DoN-nál.
Amúgymeg Greek te egy piszok mázlista ember vagy.
Ezek azok a partik, amiket sorra elvesztek.
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni, Fifty50nél nektek mekkora volt kb. a legnagyobb downswingetek? (Hány BI-es) Illetve szerintetek hány BI-s roll kell legalább az adott szinthez. Az elmúlt 2,5-3 hétben lejátszottam ~400db turbot, és elég jól ment. Bár az utobbi 2 napban cooler és badbeat hegyeket produkál a stars RNG-je:D. Na de nem is siránkozni akarok, csak kiváncsi lennék mekkora lejtmenet érhet. Illetve szerintetek 5 és 10$-os szint között mekkora a játékosok tudásbeli különbsége, mennyire erős a mezőny 10$-os turbo-n? Köszönöm előre a véleményeteket!
Üdv.: Dávid
semmi különbség nincs 5-10$ on. asztalszámtol függ, de legyen 100BI, és akkor nem érhet nagy csalodás. 20-30 beülös downswing bármikor bennevan szerintem, pár napja nekem 52 játék alatt volt 20 beülö.
Megvan az első 1k-s mintám.
Ha a következő 1k is hasonlóan sikerül, akkor valószínűleg új vadászmezőket keresek.
Megvan az első 1k-s mintám.
Ha a következő 1k is hasonlóan sikerül, akkor valószínűleg új vadászmezőket keresek.
Szerintem csak ezt a képet akarta.
Sajnos úgy néz ki, nekem sem fekszik ez a játék, 500 játék után sikerült egy 0%-os ROI-t csinálnom.
Csak nem tudom mit lehetne helyette...
Nekem most az utolsó 100 játék alatt sikerült egy -25BI-t (ennyivel vagyok ev alatt is) összehozni $5 téten, ahol aztán rengeteg a rossz játékos.
Mostanra annyira eldurvult, hogy mindegy milyen lappal tolom, nem fog felém jönni a pot!
Személy szerint nekem tetszik a fifty, bár elég nagy az ingadozás, és valószínűleg sok hibám is van!
[pokerhandreplays]3164302[/pokerhandreplays]
[pokerhandreplays]3164302[/pokerhandreplays]
Ezt szerintetek hogy kellett volna?
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Az ellenfél nem túl aggro. Flop után nem szok erősködni.
15/11/4,9