ceewyl
Válasz don pro kommentjére
2011. ápr. 13. 8:14

Valaki találkozott már ezekkel a hibaüzenetekkel?

"low system resources" "table creation failed".

Én ma igen. Eleinte csak azt láttam, hogy valami ablak felugrik, amit a ninja leokéz. Gondoltam, nyertem egy asztalon. Aztán túl sok felugrás volt, és nem fogytak az asztalok. Kikapcsoltam az auto OK-t, és ez a hibaüzenet volt olvasható: "low system resources" "table creation failed".

A szép az egészben, hogy ez annyit jelentett, hogy bizonyos asztalszám felett nem nyíltak új asztalok, csak ez az üzenet pattogott fel. Én pedig nem tudtam manuálisan megnyitni a már futó játékokat, így jópár partit végig sitoutoltam. Olvasgattam fórumokat, általában olyanok tapasztaltak ilyet, akik buherálták az asztalkinézeteket. Én ilyet nem csináltam. Viszont volt ma szoftverfrissítés, talán ott keresendő a hiba. A gépem az ami eddig is volt, a feladatkezelő szerint max 50%-át használta az erőforrásainak. Most 19-20 asztalnál nem bírt többet megnyitni, eddig 30 sem volt gond. Újraindítás után is ez volt a helyzet, 5 és 10-es téten teszteltem. Ha más progi nem ment, akkor is ezt írta ki. HM-et is kikapcsoltam.

Hello!

Nekem akkor szokott ilyen hibaüzit dobni, ha szoftver frissítés után akarom visszarakni a card modot, ami akkor már nem kompatibilis a PS klienssel.
Ha te nem MOD-oltál semmit, akkor nem tudom, hogy mitől lehet ez.

Hátha a PS topikban valaki tud rá választ.

phishdonkkk
2011. ápr. 13. 8:21

Valaki találkozott már ezekkel a hibaüzenetekkel?

"low system resources" "table creation failed".

Írj a supportnak, refundolnak majd, bár le fogják tagadni, hogy az ő hibájuk lenne. A hiba okaként nekem legutóbb "corrupted memory or hard drive"-ra hivatkoztak a copy-pastelt sablonüzenetükben, 4GB RAM-mal meg 20GB+ szabad hellyel a HDDn... Én sem modoltam az asztalt amúgy és az esetek 99,9%-ban gond nélkül megy 30+ asztal HEM-el, TN-el, Xpadder-el stb mégis havonta küldözgethetem a refund kérelmeket amit ráadasul úgy adnak elő, mintha ők tennének szivességet a visszafizetéssel :/

Maxxxika
2011. ápr. 13. 9:15

Most 19-20 asztalnál nem bírt többet megnyitni, eddig 30 sem volt gond.

Mostanában ilyen sok asztalon játszol?

don pro
Válasz ceewyl kommentjére
2011. ápr. 13. 16:00

Hello!

Nekem akkor szokott ilyen hibaüzit dobni, ha szoftver frissítés után akarom visszarakni a card modot, ami akkor már nem kompatibilis a PS klienssel.
Ha te nem MOD-oltál semmit, akkor nem tudom, hogy mitől lehet ez.

Hátha a PS topikban valaki tud rá választ.

Nem MOD-oltam. Olvastam fórumokat, de nem találtam használható infót. Írtam a supportnak, hátha tudnak tenni valamit.

Milyen card modot használsz? Gondolkodom én is rajta, hogy beújítok egyet, de eddig nem találtam olyat ami tetszene.

don pro
Válasz phishdonkkk kommentjére
2011. ápr. 13. 16:04

Írj a supportnak, refundolnak majd, bár le fogják tagadni, hogy az ő hibájuk lenne. A hiba okaként nekem legutóbb "corrupted memory or hard drive"-ra hivatkoztak a copy-pastelt sablonüzenetükben, 4GB RAM-mal meg 20GB+ szabad hellyel a HDDn... Én sem modoltam az asztalt amúgy és az esetek 99,9%-ban gond nélkül megy 30+ asztal HEM-el, TN-el, Xpadder-el stb mégis havonta küldözgethetem a refund kérelmeket amit ráadasul úgy adnak elő, mintha ők tennének szivességet a visszafizetéssel :/

Köszi!

Levelezek velük, remélem lesz eredménye. Több mint 2 éve játszok itt, és eddig nem fordult ilyen elő. Érdekes, hogy pont frissítés után történik ez. Újratelepítettem a PS-t, de így is marad a hiba.

Másik szgépen is megnéztem, ott meg lehet nyitni 20+ asztalt. Meglátjuk mi lesz, addig meg grind 19 asztalon.

don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 13. 16:08

Mostanában ilyen sok asztalon játszol?

Amikor grindelek az összes induló 100-asban szeretek bent ülni, és ha még van kapacitásom, akkor 50eseket is nyitok hozzá. Általában nem megyek 25 asztal fölé. Egyébként nem most kezdtem ennyi asztalon játszani, sztem már legalább 1 éve. Persze ez változó, 100ason van mikor alig nyílnak az asztalok. Tegnap nyíltak volna, de jött a technikai gubanc :S

Maxxxika
2011. ápr. 13. 16:51

Amikor grindelek az összes induló 100-asban szeretek bent ülni, és ha még van kapacitásom, akkor 50eseket is nyitok hozzá. Általában nem megyek 25 asztal fölé. Egyébként nem most kezdtem ennyi asztalon játszani, sztem már legalább 1 éve. Persze ez változó, 100ason van mikor alig nyílnak az asztalok. Tegnap nyíltak volna, de jött a technikai gubanc :S

Az igen
Meg voltam győződve, hogy 15 fölött csak esőemberek képesek játszani :D
Nekem már a 15 is sok mondjuk, 12 asztalon még tudok értékelhetően játszani, de fölötte a statom kb 9/7 ami elég bukó.

don pro
2011. ápr. 13. 16:57

Az igen
Meg voltam győződve, hogy 15 fölött csak esőemberek képesek játszani :D
Nekem már a 15 is sok mondjuk, 12 asztalon még tudok értékelhetően játszani, de fölötte a statom kb 9/7 ami elég bukó.

Akkor lehet esőember vagyok?! :D

Maxxxika
2011. ápr. 13. 21:25

15 perce kezdtem a sessiont, de le kell állítanom a nevezéseket, mert már sikerült tiltre mennem.

mbalazs
2011. ápr. 13. 21:45

15 perce kezdtem a sessiont, de le kell állítanom a nevezéseket, mert már sikerült tiltre mennem.

abszolút megértelek:)én is amiket kapok a napokban az már vicces:)nem teszek be partykat mert felesleges,olyan dolgokat mutatnak be emberek,hogy az elképesztő:)sokszor azt hiszem,hogy a lapok sorrendjével sincsenek tisztában,és kiejtenek,aztán beírja nagyarcal a chatbe hogy bye bye:)de azért még hiszek a hosszútávban:)

Élő ügyfélszolgálat