Valaki találkozott már ezekkel a hibaüzenetekkel?
"low system resources" "table creation failed".
Én ma igen. Eleinte csak azt láttam, hogy valami ablak felugrik, amit a ninja leokéz. Gondoltam, nyertem egy asztalon. Aztán túl sok felugrás volt, és nem fogytak az asztalok. Kikapcsoltam az auto OK-t, és ez a hibaüzenet volt olvasható: "low system resources" "table creation failed".
A szép az egészben, hogy ez annyit jelentett, hogy bizonyos asztalszám felett nem nyíltak új asztalok, csak ez az üzenet pattogott fel. Én pedig nem tudtam manuálisan megnyitni a már futó játékokat, így jópár partit végig sitoutoltam. Olvasgattam fórumokat, általában olyanok tapasztaltak ilyet, akik buherálták az asztalkinézeteket. Én ilyet nem csináltam. Viszont volt ma szoftverfrissítés, talán ott keresendő a hiba. A gépem az ami eddig is volt, a feladatkezelő szerint max 50%-át használta az erőforrásainak. Most 19-20 asztalnál nem bírt többet megnyitni, eddig 30 sem volt gond. Újraindítás után is ez volt a helyzet, 5 és 10-es téten teszteltem. Ha más progi nem ment, akkor is ezt írta ki. HM-et is kikapcsoltam.
Valaki találkozott már ezekkel a hibaüzenetekkel?
"low system resources" "table creation failed".
Most 19-20 asztalnál nem bírt többet megnyitni, eddig 30 sem volt gond.
Hello!
Nekem akkor szokott ilyen hibaüzit dobni, ha szoftver frissítés után akarom visszarakni a card modot, ami akkor már nem kompatibilis a PS klienssel.
Ha te nem MOD-oltál semmit, akkor nem tudom, hogy mitől lehet ez.
Hátha a PS topikban valaki tud rá választ.
Írj a supportnak, refundolnak majd, bár le fogják tagadni, hogy az ő hibájuk lenne. A hiba okaként nekem legutóbb "corrupted memory or hard drive"-ra hivatkoztak a copy-pastelt sablonüzenetükben, 4GB RAM-mal meg 20GB+ szabad hellyel a HDDn... Én sem modoltam az asztalt amúgy és az esetek 99,9%-ban gond nélkül megy 30+ asztal HEM-el, TN-el, Xpadder-el stb mégis havonta küldözgethetem a refund kérelmeket amit ráadasul úgy adnak elő, mintha ők tennének szivességet a visszafizetéssel :/
Mostanában ilyen sok asztalon játszol?
Amikor grindelek az összes induló 100-asban szeretek bent ülni, és ha még van kapacitásom, akkor 50eseket is nyitok hozzá. Általában nem megyek 25 asztal fölé. Egyébként nem most kezdtem ennyi asztalon játszani, sztem már legalább 1 éve. Persze ez változó, 100ason van mikor alig nyílnak az asztalok. Tegnap nyíltak volna, de jött a technikai gubanc :S
Az igen
Meg voltam győződve, hogy 15 fölött csak esőemberek képesek játszani :D
Nekem már a 15 is sok mondjuk, 12 asztalon még tudok értékelhetően játszani, de fölötte a statom kb 9/7 ami elég bukó.
15 perce kezdtem a sessiont, de le kell állítanom a nevezéseket, mert már sikerült tiltre mennem.
15 perce kezdtem a sessiont, de le kell állítanom a nevezéseket, mert már sikerült tiltre mennem.