Nekem 16-ból 12 ITM, de nem az igazi, mert túl sokszor végzek 1000-1500 chips körül. Nem merek sokat hívni ha már 3000 fölött vagyok, pedig lehet, hogy hosszútávon +EV lenne hívni gyenge lapokkal is, meg sokat lopkodni mert egyszer-kétszer kiesnék, de ha nyerek akkor meg 3-4 beülő plusz is lehet.
Na eddig bírtam a próbálkozást 30-on, be kell látnom, nem megy ez nekem.
Érdekes módon tavaly ugyanez történt, amikor DON-ban 50-re akartam fellépni.
Vagy én csinálok valamit szarul, vagy ilyen rohadt szerencsétlen vagyok, hogy mindig downswinggel kezdem a magasabb tétet.
Support válasza:
"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
A probléma orvoslására kérjük törölje a User.ini fájlt. A fájlt a legkönnyebben úgy férhet hozzá, ha a lobbyban a 'Súgó' -> 'A Beállítások mappa megnyitása' opciót választja ki. Ha ezt megtette, kérjük, zárja be a PokerStars programját, és ezután törölje ki a User.ini vagy User fájlt."
Közben ma volt egy szoftverfrissítés, és megoldódott a probléma törölgetés nélkül.
Vajon melyik fájlt kell törölni, hogy az rng ne szívasson?
Nekem 16-ból 12 ITM, de nem az igazi, mert túl sokszor végzek 1000-1500 chips körül. Nem merek sokat hívni ha már 3000 fölött vagyok, pedig lehet, hogy hosszútávon +EV lenne hívni gyenge lapokkal is, meg sokat lopkodni mert egyszer-kétszer kiesnék, de ha nyerek akkor meg 3-4 beülő plusz is lehet.
[pokerhandreplays]3224243[/pokerhandreplays]
Mintha magamat látnám, de az én esetemben még riverre pottyanna egy kettes.
Mondjuk hacsak nem egy hipermániákus 80/80-as figura, ez egy elég vakmerő lépés volt részedről.
Mintha magamat látnám, de az én esetemben még riverre pottyanna egy kettes.
Mondjuk hacsak nem egy hipermániákus 80/80-as figura, ez egy elég vakmerő lépés volt részedről.
67/22-es. Én ilyen vakmerő vagyok :)
Amúgy te mivel véded a vakodat, ha A10-el nem?
Na eddig bírtam a próbálkozást 30-on, be kell látnom, nem megy ez nekem.
Vissza 20-ra
Érdekes módon tavaly ugyanez történt, amikor DON-ban 50-re akartam fellépni.
Vagy én csinálok valamit szarul, vagy ilyen rohadt szerencsétlen vagyok, hogy mindig downswinggel kezdem a magasabb tétet.