atisz
Válasz mbalazs kommentjére
2011. ápr. 13. 22:05

Nekem 16-ból 12 ITM, de nem az igazi, mert túl sokszor végzek 1000-1500 chips körül. Nem merek sokat hívni ha már 3000 fölött vagyok, pedig lehet, hogy hosszútávon +EV lenne hívni gyenge lapokkal is, meg sokat lopkodni mert egyszer-kétszer kiesnék, de ha nyerek akkor meg 3-4 beülő plusz is lehet.

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 13. 22:30

Na eddig bírtam a próbálkozást 30-on, be kell látnom, nem megy ez nekem.
Image

Vissza 20-ra

Image

Érdekes módon tavaly ugyanez történt, amikor DON-ban 50-re akartam fellépni.
Vagy én csinálok valamit szarul, vagy ilyen rohadt szerencsétlen vagyok, hogy mindig downswinggel kezdem a magasabb tétet.

don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 14. 2:16

Vagy én csinálok valamit szarul, vagy ilyen rohadt szerencsétlen vagyok, hogy mindig downswinggel kezdem a magasabb tétet.

Nekem úgy tűnik, hogy az rng szivat téged (is). Nem hiszem, hogy komoly baj lenne a játékoddal, bár fiftyzni még nem láttalak. A hiba nem az ön készülékében van. Mondanék biztató szavakat a hosszú távról, de most velem is az van, hogy hosszú távon többet szívok. Lehet ez az új pókerevolúció :(

Azért az jó, hogy van 30-as tét is, így nem 50-re kellett fellépned. Ott 10-20 BI jobban megvisel, itt meg kicsit kell visszalépned, és hamarosan újra ostromolhatod a 30-as tétet. Remélem össze fog jönni! Kitartást hozzá+robot üzemmód, semmi tilt!

don pro
Válasz don pro kommentjére
2011. ápr. 14. 14:54

Support válasza:

"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.

A probléma orvoslására kérjük törölje a User.ini fájlt. A fájlt a legkönnyebben úgy férhet hozzá, ha a lobbyban a 'Súgó' -> 'A Beállítások mappa megnyitása' opciót választja ki. Ha ezt megtette, kérjük, zárja be a PokerStars programját, és ezután törölje ki a User.ini vagy User fájlt."

Közben ma volt egy szoftverfrissítés, és megoldódott a probléma törölgetés nélkül.

Vajon melyik fájlt kell törölni, hogy az rng ne szívasson?

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 14. 15:03

Nekem 16-ból 12 ITM, de nem az igazi, mert túl sokszor végzek 1000-1500 chips körül. Nem merek sokat hívni ha már 3000 fölött vagyok, pedig lehet, hogy hosszútávon +EV lenne hívni gyenge lapokkal is, meg sokat lopkodni mert egyszer-kétszer kiesnék, de ha nyerek akkor meg 3-4 beülő plusz is lehet.

Vannak akik 3-4k zsetonnal minden körben allinelnek, és bármilyen lapot levernek a hülyeségükkel. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor nincs mitől félned.

Mikor én próbálom ezt játszani, általában egy másik 3-4k-s callol, és veszítek.

don pro
2011. ápr. 14. 15:41

[pokerhandreplays]3224243[/pokerhandreplays]

Maxxxika
2011. ápr. 14. 15:54

Mintha magamat látnám, de az én esetemben még riverre pottyanna egy kettes.
Mondjuk hacsak nem egy hipermániákus 80/80-as figura, ez egy elég vakmerő lépés volt részedről.

don pro
2011. ápr. 14. 17:29

Mintha magamat látnám, de az én esetemben még riverre pottyanna egy kettes.
Mondjuk hacsak nem egy hipermániákus 80/80-as figura, ez egy elég vakmerő lépés volt részedről.

67/22-es. Én ilyen vakmerő vagyok :)
Amúgy te mivel véded a vakodat, ha A10-el nem?

Maxxxika
2011. ápr. 14. 20:40

67/22-es. Én ilyen vakmerő vagyok :)
Amúgy te mivel véded a vakodat, ha A10-el nem?

Bakker, bocs, elhamarkodottan írtam.
Most látom hogy nagyvak vagy. Először úgy tűnt utg emeltél, és 4bet mentél allin.
Nem szóltam :)

ceewyl
2011. ápr. 15. 0:20

Image

Vissza 20-ra

Image

Image

Én még egy hónapot adok neki, ha utána is így megy, akkor lehet, hogy váltok, mert ez így elég szar. :/

Élő ügyfélszolgálat