+1
Velem is ez van. Nem találok jelzőket az rng-re. Annyira jó, hogy szétosztja a pénzünket a marhák között, díjazza a hülyeséget.
Ceewyl, don pro, többiek mi a véleményetek phasE89-röl, milyen játékos? Nem rég csinált "blogot" 2+2, elég nagy tervei vannak!
My goals for 2011:
- earn at least 1M VPPs, when reached, try to calculate if 2M VPPs are possible... if so, EARN IT
- go to Vegas, play some WSOP
- be the best in the world in Fifty50's
- become first Czech PokerStars Team Online Pro
Itt a teljes: phasE89's 2M VPPs challenge - Poker Goals & Challenges -- Two Plus Two Poker Forums
Ceewyl, don pro, többiek mi a véleményetek phasE89-röl, milyen játékos? Nem rég csinált "blogot" 2+2, elég nagy tervei vannak!
My goals for 2011:
- earn at least 1M VPPs, when reached, try to calculate if 2M VPPs are possible... if so, EARN IT
Itt a teljes: phasE89's 2M VPPs challenge - Poker Goals & Challenges -- Two Plus Two Poker Forums
Fiftyt még kevesett játszottam ellene, DoN-ban sztem jó volt.
Újra összehozott a sors "NOIQ Donkey"-vel, rá is kerestem gyorsan, hogy mit alakított mostanában.
noiq donkey – noiq donkey Poker Player Rankings on Poker Stars
Érdemes megnézni.
És mindezt 20-30-on átlagban.
Hozzá kell tenni, hogy rengeteget játszik, tegnap is lement neki 169db.
Mondjuk ő nem limitálja az asztalszámot, játszik az összes 20-30-on ami elindul, tegnap ez átlagosan 20-25 volt.
My goals for 2011:
Most én is elitre gyúrok, tudom mekkora melóval jár, és, hogy szinte lehetetlen minden nap annyi órát játszani. Illetve lehetséges, de akkor nincs életed, nem csinálsz mást, csak ülsz egy szobában és grindelsz.
Hogy érzed, meg tudod csinálni? Átlagba mennyit kell játszanod naponta hogy kényelmesen meg legyen az elit év végére?
Most néztelek, durva az utolsó 3000 sng! :(
GL!
Valaki találkozott már ezekkel a hibaüzenetekkel?
"low system resources" "table creation failed".
Én ma igen. Eleinte csak azt láttam, hogy valami ablak felugrik, amit a ninja leokéz. Gondoltam, nyertem egy asztalon. Aztán túl sok felugrás volt, és nem fogytak az asztalok. Kikapcsoltam az auto OK-t, és ez a hibaüzenet volt olvasható: "low system resources" "table creation failed".
A szép az egészben, hogy ez annyit jelentett, hogy bizonyos asztalszám felett nem nyíltak új asztalok, csak ez az üzenet pattogott fel. Én pedig nem tudtam manuálisan megnyitni a már futó játékokat, így jópár partit végig sitoutoltam. Olvasgattam fórumokat, általában olyanok tapasztaltak ilyet, akik buherálták az asztalkinézeteket. Én ilyet nem csináltam. Viszont volt ma szoftverfrissítés, talán ott keresendő a hiba. A gépem az ami eddig is volt, a feladatkezelő szerint max 50%-át használta az erőforrásainak. Most 19-20 asztalnál nem bírt többet megnyitni, eddig 30 sem volt gond. Újraindítás után is ez volt a helyzet, 5 és 10-es téten teszteltem. Ha más progi nem ment, akkor is ezt írta ki. HM-et is kikapcsoltam.