ceewyl
Válasz don pro kommentjére
2011. ápr. 8. 7:59

+1

Velem is ez van. Nem találok jelzőket az rng-re. Annyira jó, hogy szétosztja a pénzünket a marhák között, díjazza a hülyeséget.

Látom, most te is rossz szériában vagy.
Volt, hogy még én is lemákoltalak, az pedig már duuurva.

GL!

Maxxxika: neked is jobb szerencsét!

Pókó51
Válasz ceewyl kommentjére
2011. ápr. 8. 10:12

Ceewyl, don pro, többiek mi a véleményetek phasE89-röl, milyen játékos? Nem rég csinált "blogot" 2+2, elég nagy tervei vannak!

My goals for 2011:

- earn at least 1M VPPs, when reached, try to calculate if 2M VPPs are possible... if so, EARN IT
- go to Vegas, play some WSOP
- be the best in the world in Fifty50's
- become first Czech PokerStars Team Online Pro

Itt a teljes: phasE89's 2M VPPs challenge - Poker Goals & Challenges -- Two Plus Two Poker Forums

GreEko
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. ápr. 8. 10:38

Ceewyl, don pro, többiek mi a véleményetek phasE89-röl, milyen játékos? Nem rég csinált "blogot" 2+2, elég nagy tervei vannak!

érdemes figyelni, nagyon sokat donoztam vele, én jó játékosnak tartom

ceewyl
2011. ápr. 8. 10:43

My goals for 2011:

- earn at least 1M VPPs, when reached, try to calculate if 2M VPPs are possible... if so, EARN IT

Itt a teljes: phasE89's 2M VPPs challenge - Poker Goals & Challenges -- Two Plus Two Poker Forums

Fiftyt még kevesett játszottam ellene, DoN-ban sztem jó volt.

Pókó51
Válasz ceewyl kommentjére
2011. ápr. 8. 10:51

Fiftyt még kevesett játszottam ellene, DoN-ban sztem jó volt.

$10 téten ő volt a legnagyobb nyerő (sharkscope szerint) míg ment a don.

Maxxxika
2011. ápr. 12. 9:46

Újra összehozott a sors "NOIQ Donkey"-vel, rá is kerestem gyorsan, hogy mit alakított mostanában.
noiq donkey – noiq donkey Poker Player Rankings on Poker Stars
Érdemes megnézni.
És mindezt 20-30-on átlagban.
Hozzá kell tenni, hogy rengeteget játszik, tegnap is lement neki 169db.
Mondjuk ő nem limitálja az asztalszámot, játszik az összes 20-30-on ami elindul, tegnap ez átlagosan 20-25 volt.

don pro
2011. ápr. 12. 22:55

My goals for 2011:

Néhány napja játszottam vele, és beszéltünk pár szót. Egy srác az asztalnál megjegyezte, hogy ő az, aki mindennel callol. Erre én javítottam, hogy mindennell pushol. Erre Phase javított, hogy már nem pushol bármivel. Mikor először pusholt A8-al calloltam, ő 57o-t mutatott. Persze levert.

Szerintem aligha lesz egy fifty/don grinderből team pro tag. Ahhoz néhány nagy versenyt be kellene húzni.

Legjobbnak lenni fifty50-ben. Elég merész. Lehet, hogy alacsonyabb téten jól ment neki, meg volt egy kis uppja magasabb téten is, de a 100as más világ. Nem rossz játékos, de vannak hibái, és elég "beteg" a mezőny ahogy én tapasztalom.

1M majd 2M vpp... Nem tudom hol tarthat most, de szerintem eléggé le van maradva. 1M-et még összehozhat, a 2-t nem tartom reálisnak. Ma is felbukkant néhány asztalomnál, de hamar el is tűnt, nem sok asztalon multizott. Így nehéz lesz.

Sok sikert neki, de szerintem ezekből a tervekből nem sok fog megvalósulni.

Edit:

Megnéztem a fórumát. Írja, hogy április 7-ig 32k VPP-t gyűjtött. Aztán leír egy elméletileg helyes, gyakorlatilag hibás számítást, hogy mennyit kellene játszania az év hátralevő részében minden nap. Szerinte ez könnyű.

Most én is elitre gyúrok, tudom mekkora melóval jár, és, hogy szinte lehetetlen minden nap annyi órát játszani. Illetve lehetséges, de akkor nincs életed, nem csinálsz mást, csak ülsz egy szobában és grindelsz.

Pókó51
2011. ápr. 12. 23:53

Most én is elitre gyúrok, tudom mekkora melóval jár, és, hogy szinte lehetetlen minden nap annyi órát játszani. Illetve lehetséges, de akkor nincs életed, nem csinálsz mást, csak ülsz egy szobában és grindelsz.

Hogy érzed, meg tudod csinálni? Átlagba mennyit kell játszanod naponta hogy kényelmesen meg legyen az elit év végére?
Most néztelek, durva az utolsó 3000 sng! :(

GL!

don pro
2011. ápr. 13. 0:39

Hogy érzed, meg tudod csinálni? Átlagba mennyit kell játszanod naponta hogy kényelmesen meg legyen az elit év végére?
Most néztelek, durva az utolsó 3000 sng! :(

GL!

Köszi!

Úgy gondolom, hogy sikerülni fog. Az áprilist úgy kezdtem, hogy innentől kezdve havonta 84 848,44 vpp-t kell szereznem. Ez 20 munkanapra lebontva/hó 4242 VPP-t kell szereznem naponta. Ez tűréshatáron belül van. Óránként átlagban 735 vpp-t termelek.

Márciusban 100k vpp felett gyűjtöttem. A nyári hónapok lesznek leginkább kérdőjelesek, akkor csökken a munkakedv, és nő a menjünk bulizni, fesztiválozni kedv. :)

Ami az elmúlt hónapokat illeti, december óta épp csak egy kevés pluszt tudtam összenyerni, ez úgy tűnik nem az én évem lesz. De a rakeback miatt nincs okom panaszra.

don pro
2011. ápr. 13. 5:10

Valaki találkozott már ezekkel a hibaüzenetekkel?

"low system resources" "table creation failed".

Én ma igen. Eleinte csak azt láttam, hogy valami ablak felugrik, amit a ninja leokéz. Gondoltam, nyertem egy asztalon. Aztán túl sok felugrás volt, és nem fogytak az asztalok. Kikapcsoltam az auto OK-t, és ez a hibaüzenet volt olvasható: "low system resources" "table creation failed".

A szép az egészben, hogy ez annyit jelentett, hogy bizonyos asztalszám felett nem nyíltak új asztalok, csak ez az üzenet pattogott fel. Én pedig nem tudtam manuálisan megnyitni a már futó játékokat, így jópár partit végig sitoutoltam. Olvasgattam fórumokat, általában olyanok tapasztaltak ilyet, akik buherálták az asztalkinézeteket. Én ilyet nem csináltam. Viszont volt ma szoftverfrissítés, talán ott keresendő a hiba. A gépem az ami eddig is volt, a feladatkezelő szerint max 50%-át használta az erőforrásainak. Most 19-20 asztalnál nem bírt többet megnyitni, eddig 30 sem volt gond. Újraindítás után is ez volt a helyzet, 5 és 10-es téten teszteltem. Ha más progi nem ment, akkor is ezt írta ki. HM-et is kikapcsoltam.

Élő ügyfélszolgálat