normál vakemelkedésű
Hand of the day:
[pokerhandreplays]3248545[/pokerhandreplays]
És ilyenkor már nem is az asztalt csapkodom, csak nézek ki a fejemből, hogy ilyen létezik??
Köszi,akkor jól gondoltam!
A turbón 1%ot tudtam hozni(az acélos 1$os téten),a normálon meg 17%kal hasítok(igaz,kicsi a minta sajna).
Bár kissé zavar,h elég gyakran több,mint 1 órát is tart,átlag 43 perc.
Hand of the day:
[pokerhandreplays]3248545[/pokerhandreplays]
És ilyenkor már nem is az asztalt csapkodom, csak nézek ki a fejemből, hogy ilyen létezik??
Nem gond az, ha akarsz egy kis pénzt keresni, úgyis több órát kell naponta pókerezni.
Én mostanában napi 50-60-at tolok belőle(ami elég kevés), ez egyben lemegy 4-5 óra alatt.
Hogy lehet működésre bírni a Holdem Managert, hogy értelmezni tudja a Fifty50 sng-ket? Az összesre azt írja, hogy elvesztettem. Olvastam a hivatalos fórumon, hogy másnak is van ilyen gond, és ott belinkeltek egy 1.11.07c verziót, de az nekem el sem idult.
Plusz valamiért a múlt hétvégi 10k garantált 15. helyem sem jelenik meg. :/
Nemrég frissítettem a hivatalosan kiadott legújabb HM-re (1.11.06d), eddig hibátlanul kezeli az F50-eket
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe
20on mikor van csúcsidő? És akkor is kb mennyi idő alatt telnek az asztalok? (normalrol van szó mert a turbot azt tudom)
20on mikor van csúcsidő? És akkor is kb mennyi idő alatt telnek az asztalok? (normalrol van szó mert a turbot azt tudom)
Ha valakinek pénzre van szüksége, csak annyit kell tennie, hogy beül hozzám egy asztalhoz, any2-val callolja az allinemet, és már viheti is a pénzemet. Már emberek százainak sikerült, kockázatmentes, magas hozamú befektetés! Kár lenne kihagyni!