Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. ápr. 23. 0:11

Ha valakinek pénzre van szüksége, csak annyit kell tennie, hogy beül hozzám egy asztalhoz, any2-val callolja az allinemet, és már viheti is a pénzemet. Már emberek százainak sikerült, kockázatmentes, magas hozamú befektetés! Kár lenne kihagyni!

Ma megpróbáltam megint a 30-at, hasonló szitu.
Eddig csak -5BI ev alatt
és még nincs vége a sessionnek

don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 23. 0:28

Ma megpróbáltam megint a 30-at, hasonló szitu.
Eddig csak -5BI ev alatt
és még nincs vége a sessionnek

Ebben az évben vicc amit az rng művel. Már azt érzem, hogy én vagyok a fish, mert AAval nem tudok preflop allint nyerni. Néztem, ahogyan a KK-idat verik le sorra. Mintha csak magamat látnám. Ideje lenne már, hogy forduljon a kocka. 4 hónap és több ezer leosztás szerintem már mondható hosszú távnak. Vagy tényleg én vagyok a hal???

atisz
2011. ápr. 23. 20:09

FUUUCK! 3-szor egymás után kiestem AQ vs AK ellen...
Negyediknél nálam volt AK és úgy is kiestem AQ ellen. Kezdek tilten lenni. Persze ennek is csak azért kell történnie, mert sharkscope-on láttam, hogy szombati napokon buktam a legtöbbet és gondoltam, most javítok ezen.

Na alig, hogy leírtam, némileg kárpótolva lettem. Egyik asztalon kétszer egymás után AA-t kaptam és sikerült 8600-as stackkel zárni.

ceewyl
2011. ápr. 23. 20:13

Ebben az évben vicc amit az rng művel. Már azt érzem, hogy én vagyok a fish, mert AAval nem tudok preflop allint nyerni. Néztem, ahogyan a KK-idat verik le sorra. Mintha csak magamat látnám. Ideje lenne már, hogy forduljon a kocka. 4 hónap és több ezer leosztás szerintem már mondható hosszú távnak. Vagy tényleg én vagyok a hal???

Meg én. :/

Kitartás!

atisz
Válasz ceewyl kommentjére
2011. ápr. 24. 16:48

A G.Clarton nevű játékos fórum tag? Elég durva az a kb $46k swing az elmúlt 2-3 hónapban. Neki sem nagyon megy a játék mostanában. Sok sikert mindenkinek! Én asszem inkább nem panaszkodom, az elmúlt 2 hétben sikerült 38 beülő pluszban lennem, ami jó, mert keveset játszok, max 4 asztalon.

balage78
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 24. 21:12

érdemes ide átjönnöm ftpről (ha végre megkapnám a pénzem), van ebben szép roi lehetőség?
Kipróbáltam párat, ölég nyerő vagyok, de nagyon kis minta.
Úgy látom, hogy érdemes 6-7 főnél any2val tologatni, egyrészt úgysem adják meg, és utána nagystackel allin vagyok mindig, másrészt ha megadja majd lemákolom ;-)

atisz
Válasz balage78 kommentjére
2011. ápr. 24. 22:08

érdemes ide átjönnöm ftpről (ha végre megkapnám a pénzem), van ebben szép roi lehetőség?
Kipróbáltam párat, ölég nyerő vagyok, de nagyon kis minta.
Úgy látom, hogy érdemes 6-7 főnél any2val tologatni, egyrészt úgysem adják meg, és utána nagystackel allin vagyok mindig, másrészt ha megadja majd lemákolom ;-)

Kérdés, hogy mekkorában játszol? $5-on simán verhető. Nekem sincs sok játékom, de jelenleg 18% ROI. A $10 sem lehet sokkal nehezebb, DoN korszakban azt is játszottam, de nem sok különbség volt. $20-on már nehezedik, sokkal agresszívabb a játék a végén ahogy látom.

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 24. 23:59

A G.Clarton nevű játékos fórum tag? Elég durva az a kb $46k swing az elmúlt 2-3 hónapban. Neki sem nagyon megy a játék mostanában. Sok sikert mindenkinek! Én asszem inkább nem panaszkodom, az elmúlt 2 hétben sikerült 38 beülő pluszban lennem, ami jó, mert keveset játszok, max 4 asztalon.

Tudtommal nem fórumtag. Sokszor találkoztam vele az asztaloknál. A -46k$-t és az azt megelőző upswinget nem fiftyvel hozta össze, hanem 6-9-fős high stakes sng-n.

Grat neked, remélem tartósan nyerő tudsz maradni, és nem tapasztalod meg azt amit mi.

illese
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 25. 8:12

Kérdés, hogy mekkorában játszol? $5-on simán verhető. Nekem sincs sok játékom, de jelenleg 18% ROI. A $10 sem lehet sokkal nehezebb, DoN korszakban azt is játszottam, de nem sok különbség volt. $20-on már nehezedik, sokkal agresszívabb a játék a végén ahogy látom.

Ja, a 18 az szép, csak így tovább. Mikrón érdemes megfontolni, hogy a rakeback a ft-en sokkal jobb, és ott meg meg dobnak ilyen-olyan bónuszokkal. A pokerstars cash-back-je ezen a limiten sokkal kevesebbre jön ki. (na persze a ft-en nincs fifty50)

atisz
Válasz illese kommentjére
2011. ápr. 25. 22:29

Igyekszem tartani a jó eredményt. DoN-ban is 1000 játék után is megvolt a 16% ROI. Kíváncsi vagyok Fiftyben milyen lesz a hosszútáv. Megpróbálok 2-3 ezret lenyomni mielőtt feljebb lépnék, csak sajnos most külföldön dolgozom 1-2 hónapot és nem lesz időm. Cash game-et is letiltottam mert eddig minden nyereményem visszabuktam.

Élő ügyfélszolgálat