ceewyl
Válasz don pro kommentjére
2011. ápr. 15. 15:48

Kitartás Ceewyl!

Sajnos a kínaiakat nem lehet megverni. Még jó, hogy asztalonként csak 1 van belőlük, bár az pont elég ahhoz, hogy a pénzünk az ő zsebébe vándoroljon.

Most kaptam jóváírást csalók miatt, ez már a 2. eset mióta fiftyzek. Összesen 270$-t utaltak eddig. Kérdés, hogy most milyen mértékben mennek a csalások?
Plusz még a szenzációs rng...

Kösz, neked is jobb szerencsét!

Ne is mondd, mikor meglátom, hogy cjzm 5% ROI-val hasít eddig, sírni tudnék.

Én is kaptam visszatérítést nemrég, 112$-t.

ceewyl
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 15. 15:49

Mi történik olyankor, ha 6-an vagyunk, 3 way all in, ketten kiesünk, de nekem nagyobb stackem volt mint a másik kiesőnek? Don-ban olyankor megkaptam a pénzt, vajon itt is?
Volt ma egy ilyen szitu ahol lehet, hogy rossz foldot csináltam mikor hívtam a shortstack all in-jét, de rámemelt egy nagyobb stack és eldobtam.

Ilyenkor a nagyobb stackel rendelkező végez az 5. helyen, így ő megkapja a nevezési díjat, mivel 0 chipje marad, így extra pénzt nem kap.
A kisebb stack végez a 6. helyen, így a 0$ dollárt kap.

rioka
Válasz don pro kommentjére
2011. ápr. 15. 16:21

Hivatalosan nem.

A hivatalos szöveg valami olyasmi, hogy a DoN helyett bevezetnek egy továbbfejlesztett játékformát, a fiftyt.

Ez a blablabla féle szöveg, ha csak arról lenne szó hogy továbbfejlesztett játékot akarnak behozni akkor megmaradt volna a DoN is. (A DoN is egy továbbfejlesztett SNG mégse törölték a normál SNG-ket anno) Egyértelmű hogy a csalók miatt jött létre a F50, ezért nem csap le a DoNokra valószínűleg a tilt sem, nincs szüksége a csalókra.

rioka
Válasz rioka kommentjére
2011. ápr. 15. 16:29

ceewyl gl!

igaz nem F50-en, de mikor elkezdtem turbo 9fős SNG-ket tolni előző hónapban énis kiqrt DS-el kezdtem (54BI EV dif, de voltam 85 BI-es EV difben is asszem) szal átérzem, csak Neked szarabb mert $-ban nem ugyanannyit bukunk, de majd fordul +EV vagy!!

Maxxxika
Válasz ceewyl kommentjére
2011. ápr. 21. 20:33

Egyazon asztalon egyazon fish kétszer nyírja ki a KK-mat a szarjaival.
[pokerhandreplays]3247213[/pokerhandreplays]
3 kör alatt kicsit megszedtem magam, majd:
[pokerhandreplays]3247214[/pokerhandreplays]
Ilyen nincs :D

atisz
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 21. 20:47

Nekem is sikerült felidegesíteni magam a végére. Már csak 1 asztal futott, 6-an voltunk, nekem jó 3500-as stackem volt. Egy játékos volt 4000 fölött. Limpel, én BB voltam 44-el. Flopon szettem volt, és addig nyomogattam a call-t, hogy riveren T2-vel flösse lett, és kiestem. Utálom mikor slowplay miatt megszívatom magam.
Ha megnyerem, akkor legalább 2 BI pluszban lettem volna, így marad -2 mára. Nincs kedvem már játszani.

K1sk4rcs1
Válasz atisz kommentjére
2011. ápr. 21. 21:09

Tud valaki neked egy reális nyerő roit mondani, több 1000 game után, midstakesen?

Maxxxika
Válasz K1sk4rcs1 kommentjére
2011. ápr. 21. 21:26

Tud valaki neked egy reális nyerő roit mondani, több 1000 game után, midstakesen?

Úgy néz ki, hogy jobb ROI-t lehet csinálni, mint DON-ban.
10-20-on a legjobbak 10 fölött hoznak.

mijamoto
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 21. 23:02

Úgy néz ki, hogy jobb ROI-t lehet csinálni, mint DON-ban.
10-20-on a legjobbak 10 fülütt hoznak.

Ez turbo v sima?

Maxxxika
Válasz mijamoto kommentjére
2011. ápr. 21. 23:09

Ez turbo v sima?

normál vakemelkedésű

Élő ügyfélszolgálat