Kitartás Ceewyl!
Sajnos a kínaiakat nem lehet megverni. Még jó, hogy asztalonként csak 1 van belőlük, bár az pont elég ahhoz, hogy a pénzünk az ő zsebébe vándoroljon.
Most kaptam jóváírást csalók miatt, ez már a 2. eset mióta fiftyzek. Összesen 270$-t utaltak eddig. Kérdés, hogy most milyen mértékben mennek a csalások?
Plusz még a szenzációs rng...
Mi történik olyankor, ha 6-an vagyunk, 3 way all in, ketten kiesünk, de nekem nagyobb stackem volt mint a másik kiesőnek? Don-ban olyankor megkaptam a pénzt, vajon itt is?
Volt ma egy ilyen szitu ahol lehet, hogy rossz foldot csináltam mikor hívtam a shortstack all in-jét, de rámemelt egy nagyobb stack és eldobtam.
Hivatalosan nem.
A hivatalos szöveg valami olyasmi, hogy a DoN helyett bevezetnek egy továbbfejlesztett játékformát, a fiftyt.
ceewyl gl!
igaz nem F50-en, de mikor elkezdtem turbo 9fős SNG-ket tolni előző hónapban énis kiqrt DS-el kezdtem (54BI EV dif, de voltam 85 BI-es EV difben is asszem) szal átérzem, csak Neked szarabb mert $-ban nem ugyanannyit bukunk, de majd fordul +EV vagy!!
Egyazon asztalon egyazon fish kétszer nyírja ki a KK-mat a szarjaival.
[pokerhandreplays]3247213[/pokerhandreplays]
3 kör alatt kicsit megszedtem magam, majd:
[pokerhandreplays]3247214[/pokerhandreplays]
Ilyen nincs :D
Nekem is sikerült felidegesíteni magam a végére. Már csak 1 asztal futott, 6-an voltunk, nekem jó 3500-as stackem volt. Egy játékos volt 4000 fölött. Limpel, én BB voltam 44-el. Flopon szettem volt, és addig nyomogattam a call-t, hogy riveren T2-vel flösse lett, és kiestem. Utálom mikor slowplay miatt megszívatom magam.
Ha megnyerem, akkor legalább 2 BI pluszban lettem volna, így marad -2 mára. Nincs kedvem már játszani.
Tud valaki neked egy reális nyerő roit mondani, több 1000 game után, midstakesen?
Tud valaki neked egy reális nyerő roit mondani, több 1000 game után, midstakesen?
Úgy néz ki, hogy jobb ROI-t lehet csinálni, mint DON-ban.
10-20-on a legjobbak 10 fülütt hoznak.
Ez turbo v sima?