Ezzel nem nehéz nyerni! :P
Nekem meg új rekordom van: 30$-on 13350 zsetonnal végeztem. Meglökte a grafikont rendesen. :)
"........
.........
Végkövetkeztetésképpen, mivel nincsen kapcsolat a számlák között; nagyon keveset játszanak együtt és nincsenek gyanús leosztások, nincs bizonyítékunk, amely arra utalna, hogy a játékosok összejátszanak az asztalainknál.
A játékosok számláján jeleztem a vizsgálat eredményét és azt is, hogy Ön jelentette ezt a gyanúját."
:D :D
"
A játékosok számláján jeleztem a vizsgálat eredményét és azt is, hogy Ön jelentette ezt a gyanúját."
:D :D
Mióta átalakították, nem nagyon próbálgattam ezt a fajta sit&go-t. Valamiért úgy gondoltam, hogy kedvezőtlenebbek a feltételek, és nem vesződöm. Pedig sok asztalon valszeg ez a legideálisabb játék, mivel nincs ugye végjáték. Érdeklődöm, hogy mik a tapasztalatok, jobb lett, rosszabb lett?
Én nem DoNoztam sokat, de nekem bejön a fifty...sokkal LAGabb játékot követel imo a végjátékban, mert minden zseton számít:) bár ez csak egy laikus összehasonlítása
Amúgy nálam néha nem lehet chatelni (nem allinban, ott ugye alap). Nincs letiltva a chatem, csak pár fiftyn nem tudok írni...valami ablakot feldob, de a TN ugye leokézza rögtön:D
Mondjuk nem chatelek kb soha, csak miután shippeltem két 20-80-at egymás után, be akartam írni, hogy godmode: on, de nem hagyta:( pedig az egyik asztalon a reg nagyon örült volna, mert a másikon őt mákoltam ki:D
Lehet kipróbálom. Majd maxitól kérek némi instrukciót, hogy hogyan műveli. :-D
Sziasztok! :D Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az elején belemenni az allinekbe preflop AK,QQ lapokkal?
1,5$-on játszok kb 900 ment le eddig, de ezek a lapok ellen valahogy mindig jobbat mutatnak. :(
Holdenper ha 6-an maradtok már nem lehet írni. :D
Lehet kipróbálom. Majd maxitól kérek némi instrukciót, hogy hogyan műveli. :-D
Megfolyt az ideg basszameg!!!!
Az EV nem úgy nyílik mint az olló. Ááááááá hol, EV-m szépen emelkedik, a valós meg függőlegesen lefelé!!!
Sziasztok! :D Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az elején belemenni az allinekbe preflop AK,QQ lapokkal?
1,5$-on játszok kb 900 ment le eddig, de ezek a lapok ellen valahogy mindig jobbat mutatnak. :(
Holdenper ha 6-an maradtok már nem lehet írni. :D