Holdenper
Válasz partycsabi kommentjére
2012. jún. 1. 21:31

Ezzel nem nehéz nyerni! :P

Nekem meg új rekordom van: 30$-on 13350 zsetonnal végeztem. Meglökte a grafikont rendesen. :)

Cool:) remélem nem kell akkor már majd 15-ön találkoznunk:D
Milyen a 30-as mezőny? Sokkal keményebb, mint a 15-ös, vagy akik 15-ön tolják, tolják 30-on is?

GL

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2012. jún. 1. 22:44

"........
.........
Végkövetkeztetésképpen, mivel nincsen kapcsolat a számlák között; nagyon keveset játszanak együtt és nincsenek gyanús leosztások, nincs bizonyítékunk, amely arra utalna, hogy a játékosok összejátszanak az asztalainknál.

A játékosok számláján jeleztem a vizsgálat eredményét és azt is, hogy Ön jelentette ezt a gyanúját."
:D :D

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jún. 1. 23:35

"
A játékosok számláján jeleztem a vizsgálat eredményét és azt is, hogy Ön jelentette ezt a gyanúját."
:D :D

Ne csodálkozz, ha tízes magasokkal kapod tőlük a callokat majd ezek után:))

Btw ti milyen gyakran nézitek meg, hogyan sikerült egy nap/session/hónap?

Mármint minden session után nézitek, hogy + vagy -, vagy naponta, hetente, stb?

Én régebben minden sess után lestem, hogyan sikerült, de megnéztem a brainfail-t Jimmylegstől, és abban volt szó róla, hogy ez nem túl jó (ha valakit érdekel lehet kifejtem majd, csak nem itt, mert kicsit off). Persze hallottam már régebben is, csak nem magyarázta el senki, hogy miért is -EV a cashier nézegetése.

Szóval most naponta fogom nézni csak (később átállok szerintem a heti 1x nézésre)...eddig betartottam, de megöl a kíváncsiság, hogy milyen lett a mai 2 session:D

Matt Coburn
2012. jún. 1. 23:41

Mióta átalakították, nem nagyon próbálgattam ezt a fajta sit&go-t. Valamiért úgy gondoltam, hogy kedvezőtlenebbek a feltételek, és nem vesződöm. Pedig sok asztalon valszeg ez a legideálisabb játék, mivel nincs ugye végjáték. Érdeklődöm, hogy mik a tapasztalatok, jobb lett, rosszabb lett?

Holdenper
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 2. 1:23

Én nem DoNoztam sokat, de nekem bejön a fifty...sokkal LAGabb játékot követel imo a végjátékban, mert minden zseton számít:) bár ez csak egy laikus összehasonlítása

Amúgy nálam néha nem lehet chatelni (nem allinban, ott ugye alap). Nincs letiltva a chatem, csak pár fiftyn nem tudok írni...valami ablakot feldob, de a TN ugye leokézza rögtön:D

Mondjuk nem chatelek kb soha, csak miután shippeltem két 20-80-at egymás után, be akartam írni, hogy godmode: on, de nem hagyta:( pedig az egyik asztalon a reg nagyon örült volna, mert a másikon őt mákoltam ki:D

Matt Coburn
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 2. 4:12

Lehet kipróbálom. Majd maxitól kérek némi instrukciót, hogy hogyan műveli. :-D

nptrk
2012. jún. 2. 8:12

Sziasztok! :D Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az elején belemenni az allinekbe preflop AK,QQ lapokkal?
1,5$-on játszok kb 900 ment le eddig, de ezek a lapok ellen valahogy mindig jobbat mutatnak. :(
Holdenper ha 6-an maradtok már nem lehet írni. :D

Maxxxika
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 2. 8:51

Lehet kipróbálom. Majd maxitól kérek némi instrukciót, hogy hogyan műveli. :-D

Azzal nem jársz jól :D
Inkább olyat kérdezz, aki nyerni is tud, és aktív a topicban.
pl: Holdenper, Partycsabi

balu999
2012. jún. 2. 13:45

Megfolyt az ideg basszameg!!!!
Az EV nem úgy nyílik mint az olló. Ááááááá hol, EV-m szépen emelkedik, a valós meg függőlegesen lefelé!!!

Holdenper
Válasz nptrk kommentjére
2012. jún. 2. 16:38

Sziasztok! :D Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az elején belemenni az allinekbe preflop AK,QQ lapokkal?
1,5$-on játszok kb 900 ment le eddig, de ezek a lapok ellen valahogy mindig jobbat mutatnak. :(
Holdenper ha 6-an maradtok már nem lehet írni. :D

Érdemes szerintem.
Mondjuk én 1,5-ön úgy emlékszem AK-val inkább csak adtam, mert nem fognak túl gyakran lazán stackelődni, és 4bet allin menni (max AQ-val). Ha valaki hajlamos mindenféle hülyeséggel bepakolni korán (ilyen KTs, A4s, 55 pl), azt noteold fel, és ellenük tuti megéri visszaemelni, és adni az allint, vagy a visszaemelésükre allin menni.
De szerintem ezekkel a lapokkal a legtöbb range ellen kis pluszos leszel (mármint a legtöbb feszes range ellen).
Persze ez csak az én véleményem:) ha nem érzed helyesnek, hogy betedd őket preflop, akkor ne 3betelj, csak callolj velük, vagy ne menj 4bet allin, ha visszaemelnek (bár ezzel lehet értéket vesztesz, mert néha kiblöfföl egy AQ, ha AK-d van mondjuk a flop meg alacsony).

Köszi, akkor lehet azért nem tudtam írni:)

GL

Élő ügyfélszolgálat