Részvétem. Az általános, hogy 18-45-ös sit&go-kon EV alatt futok, de ilyen kegyetlen zuhanásban még nem volt részem. Erre az eshetőségre alkoholt tartok fenn. Különben nem iszom, de ilyen mélyponton asszem berúgnék, aztán 1-2 hét szünet, ha megengedhetném magamnak.
Mit elemezzen, ha egyszer láthatóan csak nem volt szerencséje? Még a végén ki fogja hozni, hogy nem kellett volna megadnia AA-al AK ellen, mer lejöhet az a 2 darab K, és akkor bukta. Bizony bizony. :(
Mit elemezzen, ha egyszer láthatóan csak nem volt szerencséje? Még a végén ki fogja hozni, hogy nem kellett volna megadnia AA-al AK ellen, mer lejöhet az a 2 darab K, és akkor bukta. Bizony bizony. :(
2000 verseny azért nem kevés, ne viccelj már. Még boku is 4-5 napig játszaná. :D
2000 verseny azért nem kevés, ne viccelj már. Még boku is 4-5 napig játszaná. :D
Ne bagatellizáljuk el. Kár emiatt sírni, 2K don lemegy pikkpakk. Egy 20K -s mintán alig látszik.
7-es limit:
Jó de te Chuck Norris vagy, Holdenper meg érzékeny lelkű férfiú. Egy kicsit nyafizhat. :)
Töröltem a hsz-t mert nálam nem működött a replayer :(
Megpróbálom mégegyszer berakni, változtatok a játékomon mert ahogy nézegettem néha tényleg fölöslegesen vagyok túl agresszív.
[POKERHANDREPLAYS]4343279[/POKERHANDREPLAYS]
Működik a link? Végülis csak terrorizálni és lopkodni akartam, de hatalmas szerencsém lett :D
nptrk: ezt én is rátolnám. Van egy kevesebb mint 1bbs stack, amiatt ultratightan fognak callolni. Meg amúgy is túl feszesen callol a többség. Ha belenézel valami erős lapba, akkor ez van, néha előfordul:) Ha elkezdenek callolgatni KJo-val, meg A3s-sel, na akkor vennék vissza, meg menne róluk a note:)
GT: Pont azért nincs nagyobb minta, mert shotolásokból jött össze kb. Nem az a bajom, hogy EV alatt futok, hanem, hogy mindig amikor fel próbálok lépni...és ez már kezd egyfajta tudatalatti félelmet kiépíteni bennem a magasabb limittől, ami káros lehet a következő fellépésnél a játékomra.
Tudom, hogy 2K nem jelent semmit, tudom, hogy ez csak szimpla variancia, és totál véletlen, hogy pont 7$-on nézek bele, de attól még nehéz elfogadni.
Az, hogy itt sírok egy kicsit, oldja a szorongást, segít feldolgozni a downt, vagy a rosszkor érkező varianciát...és azért ez a verzió mégis jobb, mintha éjszaka az utcák kukákat meg kismacskákat rugdosnék, vagy napközben az óvódásokat terrorizálnám a játszótéren:D
Illetve aki most kezdi a Fiftyt megláthatja, hogy milyen swingek keletkezhetnek. Az meg, hogy 2K don lemegy pikkpakk, masszív lollament...1, ez nem don, hanem fifty, ami totál más játék, 2, az a pikkpakk, az normálból 1-2 hónap, turbón meg 2-3-4 hét
többiek: ty, ma remélem már megadja magát:D