Cool:) remélem nem kell akkor már majd 15-ön találkoznunk:D
Milyen a 30-as mezőny? Sokkal keményebb, mint a 15-ös, vagy akik 15-ön tolják, tolják 30-on is?
"........
A játékosok számláján jeleztem a vizsgálat eredményét és azt is, hogy Ön jelentette ezt a gyanúját."
:D :D
Btw ti milyen gyakran nézitek meg, hogyan sikerült egy nap/session/hónap?
Sziasztok! :D Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az elején belemenni az allinekbe preflop AK,QQ lapokkal?
Ti amúgy akkurátusan rendezgetitek a 15-20 asztalotokat, hogy mindegyikre legyen rálátás, vagy amolyan boku-szerűen egymás hegyén-hátán?
Én az utóbbi híve vagyok. :D Egyszerűen a kis méretű asztalokon a HUD elfoglalja a helyet, így 21 colos monitoron is egyetlen asztalt látok egyszerre, a többi mind alatta, és szépen feldobálgatja az aktuálisat. Ha bonyolultabb szitu, heads up, egyéb érdekesség van, azt kirántom a másik monitorra.
Olyan tilten vagyok, amilyenen még a DS-em alján sem voltam...
Rohadt PS-nél ugye kötelező update, behozták ezt a csodás új table theme beta b@szást, ami teljesen elcseszte a modolásomat...így totál ocsmány lett mind az asztal, mind a background, mind a kártya (a zsetonokat felül tudtam írni).
Egy asztal indult még csak a sessionből, gyorsan ki kellett esnem, hogy meg tudjam oldani ezt a gondot...végül megnyertem:D gondolom örültek, amikor 0-15bb effektív között any2-val pusholgattam:D (és a vicc az, hogy összesen 3 callt kaptam...KK, JJ, és A9s-től:D).
Matt: Én stacked módban tolom. Bal felső sarokban az összes asztal, bal alsóba áttolom 7 főnél, jobb felsőbe pedig buborékban
És nem zavar, hogy a HUD beteríti az asztalt? Jó nekem elég sok adat van kinn, hogy ne menjen azzal az idő, hogy nyitogatom, minimal huddal valszeg meg tudnám oldani, csak úgy meg nem lenne meg a komfortérzet, hogy minden úgy van, ahogy szeretem.
Köszi a válaszokat, azt tényleg kihagytam, hogy turbot játszok.
50 BI + 200 alatt összejött aztán most 150 alatt 30 BI minuszba az teljesen normális?
Matt: Nem HUDozok, szimpla noteolás ezerrel+colorcoding. A statokhoz úgysem lesz elég handem, hogy normálisan beálljanak, mert annyi a különböző helyzet (stacksizeok, hányan vagyunk még bent, pozíciója, stb).
nptrk: Egyik sem teljesen normális...ha jól értelmezem, akkor előbb hoztál 25%-os roit, utána meg -33,3%-osat?:)
Benne van persze...mondjuk nekem többnyire ilyen +15 és -10% között mozog a roim...Persze előfordulnak durva dolgok, amikor 20-25 sng alatt összejön +70% roi, vagy -50%...szóval lehet csak éppen durván swinges időszakban voltál/vagy...de ha hosszabb távon (mondjuk 3000 sng alatt) is közepes mennyiségeknél (100-200-300 sng) ekkora swingjeid vannak, azért én megvizsgálnám a játékomat a helyedben, mert lehet túl agresszív vagy néhány helyzetben.
De lehet semmiség az egész. 350 sng nem minta, bármi megtörténhet ennyi alatt:)
Amíg úgy érzed, hogy jól játszol (érdemes azért átnézni időnként a játékodat), és nyersz, és az EV-d is felfelé tart, addig nagy baj nem lehet:)
Na igen, az nekem is problémám, hogy nem alkalmazkodik a hud a játékosszám csökkenéséhez. Így abból merítek, hogy milyen az általános játéka, statjai alapján kompetens vagy sem, és ha igen, akkor belövöm a sztenderd játékát egy értelmes, játékosszám csökkenésére igazított sit&go játékra. Aztán ha meglep, akkor note-olok. Notolnék, ha lenne rá időm. :-D Utólag notolgatok, session visszanézés közben.
Biztos hogy dobni kellett volna, hacsak az emelőnek nem sajátja, hogy 12BB-vel előről raise/foldolgat mindenféle hülyeséggel. Be kellene tolnia egészben, de minizik, hátha lesz hozzá partnere. Nagyon gyanús az ilyesmi, ezért szoktam néha limpelgetni monsterrel. Átlátszó az is, de micron nem feltétlen érzékelik.
Ja, ez nptk-nak ment, most nézem kiszedte a hsz-t. :)
Valaki nem tud valami jó voodoo sámánt, aki képes rontást levenni az emberről?
Kicsit kezdem sírástól elszoruló torokkal olvasni, hogy csomóan a magasabb limiteken futnak EV felett. Nálam idén a turbo Fifty így néz ki:
3,5-ös limit:
7-es limit:
Ma is próbáltam shotolni 7-esre, mert nem sokkal erősebb a mezőny, szóval jó lenne magasabb $/h mellett melózni, de az rng azt mondta, hogy á-á, szépen belédverek megint 12bi EV különbséget, és akkor még a coolerek rossz oldalán állásos cunamiról nem is esett szó...eközben 3,5-ön úgy húzom be a 20-80-akat, mintha flippek lennének...mehh
Túl sokat siratod magad. Elveszi az időt az RNG szidása olyan dolgokról, amin lehetne változtatni. Hosszútáv. Ha nyerő vagy akkor ez a bukó úgy is visszajön, ha nem, akkor meg bármennyit sírsz is, nem fog. Én elemeznék inkább.