Én 6 óra alatt lezavarok 200 50/50-et kb, és a végjátéknál is képben vagyok mivel folyamatosan fogynak az asztalok. 24-et fellövök és mikor már csak 5-7 van elkezdek újra regelni ismételten 24-re.
No offense mostantól szállóige. :D
No offense de ezek utan javaslom az atnevezest Békegalambos Tarzan -ra :D
No offense de ezek utan javaslom az atnevezest Békegalambos Tarzan -ra :D
Én 6 óra alatt lezavarok 200 50/50-et kb, és a végjátéknál is képben vagyok mivel folyamatosan fogynak az asztalok. 24-et fellövök és mikor már csak 5-7 van elkezdek újra regelni ismételten 24-re.
Lol :D
Amúgy 60/40 -eket sosem posztoltam, ezt nem tudom honnan vetted, .
Emlekeztem ra, mert akkor is beszoltam neked :D
csak a te kedvedert most visszakerestem. :D
https://poker-akademia.com/vBulletin/bad-beat/648-napi-bad-beat-320.html#post403943
Amúgy nem azért postolom a grafokat, meg nyavalygok, mert erre fókuszálok, hanem, hogy könnyen túl tudjak lépni rajta:)
Én ilyen gyorsan dühös-gyorsan felejtő tiltelő vagyok:) elkáromkodom magam, ha már a harmadik 70-30-at bukom mondjuk, utána mintha mi sem történt volna. Szerintem a játékomra sincs negatív hatással, és eddig soha nem próbáltam magasabb szinten, vagy más játékformában (mondjuk PLO200 HU:D) visszanyerni a bukót. És szinte soha nem kezdek el minden hülyeséggel pusholgatni, vagy ilyesmi:)
Az rng-t is csak poénból szídom, mert tudom, hogy random, szóval benne van az is, hogy épp szopat...máskor majd visszaadja. Azt sem gondolom magamról, hogy tipikusan szerencsétlen vagyok, mások meg mindig szerencsések:)
Lehet így tűnt a postom miatt, és ezért írtad GT. Az ilyen kirohanások csak azért vannak, hogy utána pár pillanat múlva magam mögött tudjam hagyni az egészet, és visszaüljek a nyeregbe. Hiszem ilyen szempontból a legfontosabb, hogy a lehető legkevesebbet tilteljünk, de ha mégis elkap a tilt, akkor minél hamarabb tudatosítsuk, és leküzdjük:)
GL mindenkinek és písz
Holdenper, egyem a szíved, szedtem neked virágot, szerelmes vagyok. :-D
http://pctrs.network.hu/clubpicture/4/7/1/_/kek_virag_471211_27316.jpg
Teljesen off, de MTT-n épp győzködöm a vakomat:
im isildur_2
you're donk 1
:D