balu999
Válasz pastecopy kommentjére
2012. jún. 3. 20:04

Én 6 óra alatt lezavarok 200 50/50-et kb, és a végjátéknál is képben vagyok mivel folyamatosan fogynak az asztalok. 24-et fellövök és mikor már csak 5-7 van elkezdek újra regelni ismételten 24-re.

WARETRAPS
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 3. 20:08

No offense mostantól szállóige. :D

No offense de ezek utan javaslom az atnevezest Békegalambos Tarzan -ra :D

Matt Coburn
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. jún. 3. 20:45

"Békével jöttünk." :-D

http://4.bp.blogspot.com/-Qp0fyxf16L4/TjgFqlIj2cI/AAAAAAAABRU/VJ4td8EqaHA/s1600/mars-attacks.jpg

Galambos Tarzan
2012. jún. 3. 20:47

Lol :D

Amúgy 60/40 -eket sosem posztoltam, ezt nem tudom honnan vetted, és tényleg sokat fejlődtem mentálisan, valszeg a masszív turbózás miatt, bár még messze nem vagyok elégedett a tiltkontrollommal (nem is lehetek), de igyekszem.

Holdenper: nézd vissza a régi bologmat, nekem (ha jól emlékszem) 7K játék alatt kijött egy 1500$ -os EV különbség 9$ ABI -el, most akkor én mit szóljak? Rohadtul nem vagyok rá büszke, de nem egyszer volt, mikor 5$ - 11$ - 22$ -os limiteket mixeltem egyszerre 30max superturbon, hogy 1000$ feletti mínusszal zártam a hónapot. Ezeket túl kell élni.

Matt Coburn
Válasz balu999 kommentjére
2012. jún. 3. 20:52

Én 6 óra alatt lezavarok 200 50/50-et kb, és a végjátéknál is képben vagyok mivel folyamatosan fogynak az asztalok. 24-et fellövök és mikor már csak 5-7 van elkezdek újra regelni ismételten 24-re.

Nekem problémám, hogy például 18-45-ösöknél a végjátékra nagyon oda kell figyelni, nem engedhetem meg magamnak, hogy az 5-6 final table-ra ne koncentráljak, ezért én nem regelek újra, amíg le nem megy egy 15-ös csomag. És ha lement, akkor olyan idegfeszültségben vagyok az átélt küzdelemtől, hogy kell minimum 15 perc, amíg harcrafogható állapotba hozom magam. Ilyenkor csinálok egy kávét, jógagyakorlatokat végzek, légzésgyakorlatokat végzek, a lazítás-lenyugtatás teljes fegyvertárát felvonultatom. És így egy nap csak kb. 90 verseny teljesíthető.

WARETRAPS
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 3. 21:04

Lol :D

Amúgy 60/40 -eket sosem posztoltam, ezt nem tudom honnan vetted, .

Emlekeztem ra, mert akkor is beszoltam neked :D

csak a te kedvedert most visszakerestem. :D

https://poker-akademia.com/vBulletin/bad-beat/648-napi-bad-beat-320.html#post403943

Galambos Tarzan
2012. jún. 3. 21:11

Emlekeztem ra, mert akkor is beszoltam neked :D

csak a te kedvedert most visszakerestem. :D

https://poker-akademia.com/vBulletin/bad-beat/648-napi-bad-beat-320.html#post403943

Ezt csak a flop nut sor miatt tettem be, mindegy, akkor se értetted. Amúgy annyira tényleg nem is érdekes.

Holdenper
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 3. 22:19

Amúgy nem azért postolom a grafokat, meg nyavalygok, mert erre fókuszálok, hanem, hogy könnyen túl tudjak lépni rajta:)

Én ilyen gyorsan dühös-gyorsan felejtő tiltelő vagyok:) elkáromkodom magam, ha már a harmadik 70-30-at bukom mondjuk, utána mintha mi sem történt volna. Szerintem a játékomra sincs negatív hatással, és eddig soha nem próbáltam magasabb szinten, vagy más játékformában (mondjuk PLO200 HU:D) visszanyerni a bukót. És szinte soha nem kezdek el minden hülyeséggel pusholgatni, vagy ilyesmi:)
Az rng-t is csak poénból szídom, mert tudom, hogy random, szóval benne van az is, hogy épp szopat...máskor majd visszaadja. Azt sem gondolom magamról, hogy tipikusan szerencsétlen vagyok, mások meg mindig szerencsések:)

Lehet így tűnt a postom miatt, és ezért írtad GT. Az ilyen kirohanások csak azért vannak, hogy utána pár pillanat múlva magam mögött tudjam hagyni az egészet, és visszaüljek a nyeregbe. Hiszem ilyen szempontból a legfontosabb, hogy a lehető legkevesebbet tilteljünk, de ha mégis elkap a tilt, akkor minél hamarabb tudatosítsuk, és leküzdjük:)

GL mindenkinek és písz

Matt Coburn
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 3. 22:54

Holdenper, egyem a szíved, szedtem neked virágot, szerelmes vagyok. :-D

http://pctrs.network.hu/clubpicture/4/7/1/_/kek_virag_471211_27316.jpg

Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 3. 22:57

Teljesen off, de MTT-n épp győzködöm a vakomat:

im isildur_2

you're donk 1