nptrk: ezt én is rátolnám. Van egy kevesebb mint 1bbs stack, amiatt ultratightan fognak callolni. Meg amúgy is túl feszesen callol a többség.
nptrk: ezt én is rátolnám. Van egy kevesebb mint 1bbs stack, amiatt ultratightan fognak callolni. Meg amúgy is túl feszesen callol a többség. Ha belenézel valami erős lapba, akkor ez van, néha előfordul:) Ha elkezdenek callolgatni KJo-val, meg A3s-sel, na akkor vennék vissza, meg menne róluk a note:)
GT: Pont azért nincs nagyobb minta, mert shotolásokból jött össze kb. Nem az a bajom, hogy EV alatt futok, hanem, hogy mindig amikor fel próbálok lépni...és ez már kezd egyfajta tudatalatti félelmet kiépíteni bennem a magasabb limittől, ami káros lehet a következő fellépésnél a játékomra.
Tudom, hogy 2K nem jelent semmit, tudom, hogy ez csak szimpla variancia, és totál véletlen, hogy pont 7$-on nézek bele, de attól még nehéz elfogadni.
Az, hogy itt sírok egy kicsit, oldja a szorongást, segít feldolgozni a downt, vagy a rosszkor érkező varianciát...és azért ez a verzió mégis jobb, mintha éjszaka az utcák kukákat meg kismacskákat rugdosnék, vagy napközben az óvódásokat terrorizálnám a játszótéren:D
Illetve aki most kezdi a Fiftyt megláthatja, hogy milyen swingek keletkezhetnek. Az meg, hogy 2K don lemegy pikkpakk, masszív lollament...1, ez nem don, hanem fifty, ami totál más játék, 2, az a pikkpakk, az normálból 1-2 hónap, turbón meg 2-3-4 hét
többiek: ty, ma remélem már megadja magát:D
Úristen. Még amikor hasítottam, sem bírtam napi 120-130-nál többet lejátszani.
Egyszer kipróbáltam a 200-at, akkor megfogadtam hogy soha többet.
Úristen. Még amikor hasítottam, sem bírtam napi 120-130-nál többet lejátszani.
Egyszer kipróbáltam a 200-at, akkor megfogadtam hogy soha többet.
Hát oké, de nem az a mérvadó, hogy mekkora munka ez valakinek, aki netto 8-10 órát folyamatosan játszik 20 asztalon, hanem hogy egyénre szabottan, nekünk mekkora munka.
Én pl. 15-17 asztalig vagyok hitelesítve, de ott sem úgy hogy folyamatosan, hanem a végjátékokra igényelem, hogy kb. 8 asztal maradjon, mivel annyira felgyorsul a játék, hogy egyszerűen 8 végjáték mellett nem tudok menedzselni még másik 7-10 asztalt. És egyelőre el sem tudom képzelni, hogy egyeseknek ez hogy sikerül.
(nem fifty-t játszom, 18-45-ösök mennek ekkora számban)
(9 fős sit&go témában meg még kevesebb asztalon tolom, mivel ott van esélye, hogy akár mindegyik versenyen pénzbe érjek, szóval 12 asztal kb.)
...A hozzállásod a lol, ne haragudj. ... No offense!
atya ég! :D én elhiszem, hogy némi jó szándékkal írtad, mindenesetre kívülről nézve elég erős alázásnak jött le. szerencsétlenen nem hiszem, hogy segít, ha legközelebb magában kellene tartania a frusztrációját félve az ilyen hozzászólásoktól. másfelől megközelítve meg napi 200-300 sng? ki is a beteg? :D (no offense :p)
Abszolút építő jellegű volt, őszintén mondom, 0% rosszindulattal.
Az egész sok asztalozás tanulható folyamat szvsz. Senki sem 15-20 asztalon kezdi 10 órás sessiönökkel, mégis egy idő után sokan képesek rá.
Azért rohadt gyanús 12 bb-vel az a miniraise, tudod mikor kockáztatnám bubble-ben a vezető helyemet, mikor van köztünk egy 1 bb-s. :P:P
No offense mostantól szállóige. :D