Fu
Válasz pastecopy kommentjére
2012. nov. 15. 23:47

úgy látom itt sokan félreértenek. én nem azért nem játszom napi 8 órát mert nem akarok, meg nem tudok. hanem mert én szép lassan akarok építkezni,+(suli, más időtöltés) ha megvan az 5-10 dollárom napi szinten megállok, h miért?
mivel ha megvan akkor minek kockáztassak? több a hibaforrás stb.
. és nem jelent gondot 5 asztalon tolni, mert már tolom, mikor h van kedvem, attól függ h csak pókerrel játszok vagy csinálok még mást is közbe fb vagy egyéb.az érzéshez meg annyit, h elkezdtem olvasni egy könyvet. hát én totál úgy játszom 90%-ban ahogy a könyvben le van írva(nem nagyképűségből mondom) hanem mert kitapasztaltam, igaz ehhez hozzájön h én régen toltam nagyban a don-t. de azóta úgy érzem rátaláltam a helyes stratégiára.
ahhoz meg h én azt mondtam h könnyű pénzforrás, sztem ezt már csak belemagyaráztátok. mert én ilyet tényleg nem mondtam

don pro
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. nov. 16. 1:53

Te csak told az SNE-t :)
Amint meglesz, várom a jelentkezésed a privált fórumban hogy társadalmi munkában a menybe jutásodért pár hozzászólásoddal segítsd fejlődésünket.
Ígérem kapsz te is VIP státuszt Holdenper mellé, és egy láda sört.;)

Sörért bármit :D

don pro
Válasz Fu kommentjére
2012. nov. 16. 2:07

úgy látom itt sokan félreértenek. én nem azért nem játszom napi 8 órát mert nem akarok, meg nem tudok. hanem mert én szép lassan akarok építkezni,+(suli, más időtöltés) ha megvan az 5-10 dollárom napi szinten megállok, h miért?
mivel ha megvan akkor minek kockáztassak? több a hibaforrás stb.
. és nem jelent gondot 5 asztalon tolni, mert már tolom, mikor h van kedvem, attól függ h csak pókerrel játszok vagy csinálok még mást is közbe fb vagy egyéb.az érzéshez meg annyit, h elkezdtem olvasni egy könyvet. hát én totál úgy játszom 90%-ban ahogy a könyvben le van írva(nem nagyképűségből mondom) hanem mert kitapasztaltam, igaz ehhez hozzájön h én régen toltam nagyban a don-t. de azóta úgy érzem rátaláltam a helyes stratégiára.
ahhoz meg h én azt mondtam h könnyű pénzforrás, sztem ezt már csak belemagyaráztátok. mert én ilyet tényleg nem mondtam

Nem annyira értünk félre téged.
Ez a stratégia (win stop) nem a legeredményesebb. Ismerek olyat aki ezt csinlta, napi néhány BI-t akart nyerni csak. Eleinte jól is ment a dolog, pár héten keresztül minden nap sikerült teljesítenie. Aztán egyszer véget ért a jó széria, és egy nap alatt kb. elbukta amit előtte megkeresett. Nem tilt miatt, egyszerűen nem tudott nyerni. Erre mi a megoldás? Loss stop?
Ha végiggondolod, be kell látnod, hogy így lehet a legnehezebben előre jutnod. Ez nem olyan mint a cseresznyés gép, hogy ha véletlenül nyertél, akkor azt érdemes kivenni és nem tovább kockáztatni. SNG leginkább a grindről szól, már ha komolyan akarod venni és pénzt keresni vele.
Szerintem senki sem bántásból írta le amit, talán a fiftys topik a legtrollmentesebb, érdemes végiggondolni amit mások mondanak, általában segítő szándékkal teszik.
Elárulod milyen könyvet olvasol?

Beszúrom a mostani grafomat, pár perce fejeztem be a sessiont. 175 játéknál kellett volna megállnom :)

Holdenper
Válasz don pro kommentjére
2012. nov. 16. 7:00

Na látod, így kell okosan megállni:D Amúgy most akkor kitartasz a fifty mellett? Mert év elején/tavaly év végén nagyon a váltáson gondolkodtál.

Fu: Ha nem akarsz ebből komolyabban keresni (félállásban, vagy főállásban akár), akkor nyugodtan told, ahogy szeretnéd. Ha jó vagy, ígyis-úgyis nyerni fogsz. Ha ez számodra így szimpatikus nincs ezzel semmi gond szerintem:)
De ahhoz, hogy eljuss a magasabb limitekre, bizony bele kell tenni megfelelő mennyiséget, mert oda elég komoly tőke kell. Mivel egyre jobbak a játékosok, ezért egyre kevesebbet lehet nyerni (persze ez $-ban többet jelent, de arányaiban nézve kevesebb lesz a profit). Az, hogy kisebbek a tudásbeli különbségek, és kisebb (arányaiban) a profit, azt eredményezi, hogy nagyobbak lesznek a swingjeid. Míg egy nagyon jó játékos, a legalacsonyabb limiteken mondjuk 100ezer sng után is elképzelhető, hogy nem fog egy időszakra vetítve többet bukni 20-30 beülőnél, viszont később, közepes és magas limiteken, mivel a nulla környékén táncol a nyereség vonal a grafikonon, ezért sokkal valószínűbb, hogy belenézhet 100-200 beülő bukóba is.
Szóval lehet, hogy micro limiten elég 50-60 beülő, ha jó vagy, később viszont kelleni fog 300-400, vagy még több is akár, hogy egy rosszabb időszakban ne menj tönkre. Ahhoz meg, hogy 300-400 buy-ined legyen a magas limitekre, egy jó játékosnak le kell játszania 10-15ezer sngt minimum 3-7$-on mondjuk (és akkor csak a tőkéje van meg, nem vett ki pénzt).
És egy idő után elengedhetetlen, hogy foglalkozz a játékoddal. Elemezd a leosztásaidat, megvizsgáld a különböző lehetséges szituációkat, stratégiát, stb, mert a következő limitre azok jutnak, akik az előző limitet verték (ok, nem csak ők, akiknek több a pénzük azok is, de ők most nem lényegesek, mert egy idő után egyre kevesebb lesz belőlük). Ha te nem fejleszted a játékod, akkor ugyanazon a szinten leszel tudásban mint ők. Akkor pedig hosszútávon egymás ellen nem tudtok nyerni (viszont ők lehet fejlesztik a játékuk, és akkor ellened nyerni fognak), emiatt nem tudsz feljebb lépni.

Huhh, elég sokat írtam:D (szokás szerint...:D)
Megnézem még a Dog_is_heads_up DC videó végét, aztán alszom is, mert normális emberek már lassan dolgozni kezdenek:D

ui.: Akit érdekel nl hu cg, annak érdemes megnéznie ezt a sorozatot, nagyon alapoktól magyaráz átfogóan DOGISHEAD meg Gman benne (meg ha sok az ideje valakinek HUcg érdeklődés nélkül is megnézheti, mert rangekről, ellenfelek felismeréséről, stratégia felépítésének folyamatáról, meg egyebekről is beszélnek benne általánosabban)

$NoName$
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. nov. 16. 10:12

Ha valakinek lenne kedve aktívan részt venni egy 5 fős önképző csoportosulásban, kérem keressen meg.
Rövid itt létem alatt kiderült, hogy a topik gyakorlatilag halott, elméleti információ forrásnak alkalmatlan. Én is panaszkodni járok már csak ide. Amivel nem jutok előre, és másokat sem segítek ezzel a semmit érő információval.
PRO-k érdekellentéte is világossá vált, ami teljesen jogos részükről. Ezért senki sem haragudhat rájuk. Kemény és kitartó munkával, rengeteg ráfordított idővel és biztos még több befektetett $-ral rövidültek meg a tudásukért. Elismerésem és egyben irigylem őket!

Olyan hobby pókereseket keresek, akik hasonló cipőben járnak, mint én.

- a póker másod állás, ezért rengeteg lemondással jár, a legnagyobb ellenség az idő.

- a legalapabb elméleti tudás megvan, vagy vágysz arra hogy tisztázd magadban a főbb hiányosságokat, és koncentráltan arra a területre fejlődhess, és mindezt a legkevesebb idő befektetéssel tedd.

- interneten fellelhető ingyenes elméleti anyag hiányában felvállalod, hogy aktívan részt veszel egy jelenleg használható stratégia körvonalazásában tapasztalataid megosztva a tagok között egy privált fórumon.

- csak FR turbo fifty50 jöhet szóba az egységes elméleti szekció miatt

- téttől függetlenül nyerő legyél, vagy legalább break even a saját limiteden, hogy hasznos tagja lehess a társulásnak. Így az információt ingyen kapod, de még is fizetsz a tudásoddal a megszerzésükért.

- min. 500 FR turbó sng/hó az önképzés mellett férjen bele a drága idődbe.

- affinitást érzel arra hogy postolj legalább hetente egy-két kulcspartit bubble-ból, kétes szituációkban hozott helyes vagy helytelen döntéseket, amit matematikailag utólag alátámasztasz: renge, equity, ICM,

- havonta egy 30-40 perces session review video kommenttel, amit kitárgyalhatunk.

Elsősorban azokat a régóta küzdő pókereseket keresem, akiknek az időhiányuk szabott határt a tovább fejlődésükben, és megragadtak egy adott limiten. Legyen az $1,5 v $7.
És azokat, akik most kezdik a fifty-zést (letoltak már min. 1500 db-ot), de nem találnak megfelelő elméletet a startégiájuk kialakításához.
A fent felsorolt feltételeknek mindegyikével rendelkezz!
(max. 4 embert várok)

Hogy mit is kapsz az idődért:
- havi min. 5 privált video utólagos leak finderrel (közösen)
- havi min. 20 bubble-ból postolt kétes szitu elemzéssel
- egy használható elméleti alapban való aktív részt vétel.
- mentális támogatás
mindezt ingyen de sok hozzáadott munkáért cserébe!!!

Priviben keress! majd skypeon egy rövid beszélgetés alatt kiderül, tudunk-e együtt dolgozni.

Ui: Nem kell fogy profi pókeres legyél, vagy annak mutasd magad. Legyél inkább őszinte.
A gesztenyét magunknak kell kikaparni, semmi sem fog az ölünkbe hullani, itt ugyanolyan kitartó munka vár rád mintha egyedül tennéd mindezt, csak itt előrébb fogsz jutni, rövidebb idő alatt. Az idő ráfordítás rövidítésén van a hangsúly, nem az ingyenes segítségnyújtáson.
Nem lenne alárendelt szerep, hanem partneri viszonyra törekednék.

Ha esetleg valaki tegnap nem lett volna fórum közelben a fiftyzők köréből, itt egy felhívás. Még aktuális november 22-ig.
Másfél hetet szánnék a környezet kialakítására és az ismerkedésre (privált fórum, igény felmérés után skype prémium csoport, fájlmegosztáshoz megtalálni a legpraktikusabbat stb). Ezek nekem is új dolgok, de megbirkózunk vele.
Egyenlőre nincs probléma a túljelentkezéssel, amit sejtettem az eddigi topik aktivitásból is, de remélem összejön a létszám. A feltételekből max. annyit lehetne engedni, hogy nem muszáj hobby pókeresnek lenned, lehet akár főállásod is :), ha a többiből faragnánk, értelme sem lenne bele kezdeni. (2 emberrel már bele vágnék, úgy hogy később még toboroznánk.)

December 01-től már a pókerrel szeretnék foglalkozni.

Fu
Válasz don pro kommentjére
2012. nov. 16. 13:01

Nem annyira értünk félre téged.
Ez a stratégia (win stop) nem a legeredményesebb. Ismerek olyat aki ezt csinlta, napi néhány BI-t akart nyerni csak. Eleinte jól is ment a dolog, pár héten keresztül minden nap sikerült teljesítenie. Aztán egyszer véget ért a jó széria, és egy nap alatt kb. elbukta amit előtte megkeresett. Nem tilt miatt, egyszerűen nem tudott nyerni. Erre mi a megoldás? Loss stop?
Ha végiggondolod, be kell látnod, hogy így lehet a legnehezebben előre jutnod. Ez nem olyan mint a cseresznyés gép, hogy ha véletlenül nyertél, akkor azt érdemes kivenni és nem tovább kockáztatni. SNG leginkább a grindről szól, már ha komolyan akarod venni és pénzt keresni vele.
Szerintem senki sem bántásból írta le amit, talán a fiftys topik a legtrollmentesebb, érdemes végiggondolni amit mások mondanak, általában segítő szándékkal teszik.
Elárulod milyen könyvet olvasol?

Beszúrom a mostani grafomat, pár perce fejeztem be a sessiont. 175 játéknál kellett volna megállnom :)

ebben is van igazság, csak most látom a grafodat és én pl úgy játszanék h tegyük fel elérem az 1000 dollárt per nap akkor leállok.most is van h bukószériával kezdek, aztán addig játszom ameddig el nem érem az 5-10 dollár nyerőt. utána leállok.
mondjuk mire eljutnék magasabb tétekre az több évbe is beletelne... úgyh én a havi 100-200 dodoval is beérem, az is pénz

Fu
2012. nov. 19. 14:48

ma kipróbáltam a 10 asztalt egyszerre. azt kell h mondjam nem vészes. igaz csak 1 menetet nyomtam le így 1,5-ösön. és plusz 5 dodoval zártam , pedig AA-val is buktam egy gémet :D PT-em hibás adatokat közöl. szóval a grafikonom is már szart sem ér :S

Maxxxika
2012. nov. 19. 15:07

Akkor gondolom ma már nem játszol többet, megvan az 5 dolcsi :)

Fu
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. nov. 19. 15:14

nemtom, majd még meglátom :) estefele nyomok még 1-2-öt levezetésképpen. viszont a 100 beülőnyim meglesz mindjárt, utána lehet tényleg nyomom majd nagyban is , fene se tudja :D

rioka
Válasz Fu kommentjére
2012. nov. 19. 16:22

ebben is van igazság, csak most látom a grafodat és én pl úgy játszanék h tegyük fel elérem az 1000 dollárt per nap akkor leállok.most is van h bukószériával kezdek, aztán addig játszom ameddig el nem érem az 5-10 dollár nyerőt. utána leállok.
mondjuk mire eljutnék magasabb tétekre az több évbe is beletelne... úgyh én a havi 100-200 dodoval is beérem, az is pénz

mind szép és jó, és talán 1,5-3$ téten működik is ez a napi 5-10$ aztán stop, DE szerintem már 7$on sem megy hogy 15-20$ profit még akkor is ha bukóban vagy majd visszahozod, ott ugyanis már nagyon sokan tudnak játszani (platinumokkal és SN-kal megtűzdelt mezőny) és az még talán mikro tét, akkor gondolj bele milyen lehet a HS játék

Élő ügyfélszolgálat